میشه آدرس اون پست ی که تنظیمات تورنت توش نوشته بود رو بذارید
Printable View
میشه آدرس اون پست ی که تنظیمات تورنت توش نوشته بود رو بذارید
بفرما تو این صفحه رو یه نگاهی بنداز : ( صفحه 352 )نقل قول:
البته اگه تنظیمات پورت فورواردینگ رو بخواین اونم دوستان تو تاپیک مجزا توضیح دادن هرچند هیچ کاری معجزه نمیکنه ! :46:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4873274#post4873274[/HTML]
من این مورد رو که شما الان با اشتراک نامحدود سرعت تشویقی دارین تکذیب نمیکنم . اما اینکه به اشتراک نامحدود هم سرعت تشویقی میدن مجدد تکذیب میکنم !!!نقل قول:
همونطوری که خودتونم گفتین چون قبلا اکانت محدود 256 هم داشتین و ...... این کار باعث شده نرم افزار اکانتینگ پارس قاط بزنه و در حالی که اشتراکتون نامحدوده سرعتتون هم شیر فلکش باز بمونه ! در نتیجه استثنا هست . مگه اینکه همه کسانی که از پارس اشتراک نامحدود دارن وضعیت شما رو داشته باشن ! در هر صورت امیدوارم زود متوجه نشن و تعطیلش نکنن ! :46:
شاید !!! یادش بخیر ... بگذریم ... :46:نقل قول:
ساعت 4:30نقل قول:
تورنت تک فایل با 41 سید و بالای 300 تا پیر ... سرعت از 140 پایین تر نمیاد و از ساعت 1 تا حالا 1.2 گیگ دانلود شده . :5: ASK-128
فعلا که همه سوالای ... می پرسن ! عیب نداره ! اما تکرار نشه ! :46:نقل قول:
از شوخی گذشته بهتره در مورد چیزای متفرقه که هیچ ربطی به اینترنت نداره اینجا صحبت نشه و اگه موردی بود تو پیغام خصوصی برا همدیگه مطرح کنین خیلی بهتره ... اما چون بعضی دوستان همش از سرعت تورنت شاکی هستن و این هم یه جورایی مربوط به اینترنته همینجا مطرح می کنم شاید به درد دوستان بخوره ..
قبلا هم گفتم عاشقان دانلود انواع مسابقات کشتی کج به سایت زیر مراجعه کنن و از سرعت عالی دانلود حتی 1 ساعت بعد از آپلود فایل لذت ببرن ! چون سایتای عمومی مثل پایرت بی به محض آپلود شدن این فایلها لیچر خیلی زیادی دارن و سرعتشون فاجعست !
[HTML]http://overtopropetorrents.com/[/HTML]
اول ثبت نام کنید ( register رایگان ) بعد log in
حالا به گزینه torrents بعد view all torrents برید .
صبر کنید صفحه کامل لود بشه زیر صفحه آخرین تورنتهای مسابقات تو قسمت Recent torrents میاد یا به تفکیک میتونین دنبال هر نوع مسابقه ای که دوست دارید بگردید . تو قسمت PPV یا فایلهایی که تو اسمشون حروف ppv بکار رفته به معنی pay per view یا مسابقاتی هستند که فقط از طریق شبکه های پولی و کابلی پخش میشن و معمولا مناسبتهای خاص و ویژه هستند . اون فایلی هم که شما گفتی تو همین جدول زیر صفحه با حجم 4 گیگ موجوده اما چون تازه آپلود شده فعلا سید کمی داره . بزرگترین مزیت این سایت تعداد کاربران کمش هست که باعث میشه به دلیل کم بودن تعداد لیچر ها حتی با سید زیر 20-30 هم سرعت دانلود خوب باشه . مثلا برا همین فایلی که می خوای با اینکه فقط 6 تا سید داره اما سرعتش رو همین الان تست کردم بالای 142 کیلو بایته ! :12::rolleye:
موفق باشین .
اگه این جوری باشه که ..... :26:نقل قول:
من این مورد رو که شما الان با اشتراک نامحدود سرعت تشویقی دارین تکذیب نمیکنم . اما اینکه به اشتراک نامحدود هم سرعت تشویقی میدن مجدد تکذیب میکنم !!!
همونطوری که خودتونم گفتین چون قبلا اکانت محدود 256 هم داشتین و ...... این کار باعث شده نرم افزار اکانتینگ پارس قاط بزنه و در حالی که اشتراکتون نامحدوده سرعتتون هم شیر فلکش باز بمونه ! در نتیجه استثنا هست . مگه اینکه همه کسانی که از پارس اشتراک نامحدود دارن وضعیت شما رو داشته باشن ! در هر صورت امیدوارم زود متوجه نشن و تعطیلش نکنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برم کل اینترنتو دانلود کنم اکانت محدودم تا مرداد وقت داره خداحافظ :39:
---------- Post added at 09:10 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
الان همه سایتا رو کش می کنن تا اگه کسی سایت لیست سیاه رفت بگیرنشنقل قول:
ASK مزخرفه
اگه پارس آنلاین سایت ها رو cach نمیکرد تا الان اندیشه رو جمع میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ پارس خرابه :32:
] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه 512 خط 5
مثل اینکه دیگه سرعتها همه مثل هم نیست و256و512 سرعتش بالاتره اندیشه 128 خط 5
زیاد رو نتایج این سایت حساب نکنید . یعنی اگه مثلا نشون بده 0.3 مگابیت ! ممکنه همون لحظه سرعت واقعیتون بالای 1 مکابیت هم باشه یا برعکس !!! همین الان سرعت دانلود من 150 کیلو بایته اونهم ثابت و بدون نوسان ... پس باید تست سرعتم حداقل 1.2 مگابیت نشون بده .
اما جالبه که سرور باکو که نزدیکترین سروره و همه از اونجا تست میگیرین سرعت من رو 0.76 تشخیص میده و زمان پینگ رو هم 386 میلی ثانیه :
اما این نتیجه تست پینگ من که همین الان گرفتم و حدود 230 میلی ثانیه هست !
تست با سرور ناپل ایتالیا که هم سرعت رو واقعی تر نشون داد هم پینگ رو :
این هم سرور مالمو ( سوئد ) :
حالا خودتون قضاوت کنین چقدر قابل اعتمادن ...
در هر صورت به نظر میرسه سرور باکو ترکیده !!! چون نتایجش بیشتر وقتا درست نیست !
پارس آنلاین بدجوری قاطی کرده. سرعت صفر میشه :5: