شما فقط بگو مال کدوم شرکته؟ gigabayte یا asusنقل قول:
سلامنقل قول:
عمتدتا ن این مشکل برمیگرده به فـــُــیلتر بودن سایت.
...........
موفق باشید
Printable View
شما فقط بگو مال کدوم شرکته؟ gigabayte یا asusنقل قول:
سلامنقل قول:
...........
موفق باشید
دوست عزیز گفتم که ELITE GROUP اسم مادربوردم هست شما چرا به ASUS , GIGABYTE گیر دادی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط boeing_747
سلام
هر موقع در حال دیدن ویدئو در یوتوب هستم اطلاعات قطع میشه و دوباره باید رفرش کنم که ویدئو لود بشه و باز هم تا یه حدودی(ممکنه چند ثانیه و ممکنه کامل) لود بشه
البته بعد ریستارت و چند مدت که با اینترنت کار می کنم اینطور میشه(از همون اول دچار مشکل نیست) و لود شدن ویدئو قطع و وصل میشه و دوباره برای رفع مشکل و یکسره لود شدن ویدئو مجبورم کامپیوترم رو ریستارت کنم
سیستم کامل ویروس یابی شده ولی هنوز دچار مشکل است
مشکل از کجاست که بعد از چند مدت این مشکل پیدا میشه؟
با تشکر
سلام
...........
موفق باشید
از اینترنت ماهواره ای استفاده می کنم و مشکل از اینترنت ماهواره ای یا فیل شکن نیست و حتی با اینترنت معمولی(بدون ماهواره ای یا فیل شکن)هم که ویدئو در حال لود شدن است لود شدن قطع میشه
در لود شدن وب هم همینطور اتفاق میوفته
مثلا الان ویدئو در حال لود شدن هستش و مثلا تا ثانیه 80 ثانیه پیش رفته و یهو لود شدن قطع میشه و برای دوباره لود شدن باید روی ثانیه بالاتر یا پایینتر ببرم که دوباره واسه چند ثانیه لود بشه(دقیقا نمیشه فهمید که چه موقع قطع میشه) و دوباره قطع میشه
فقط چند دقیقه اول که با اینترنت کار می کنم همچین مشکلی نداره و بعد چند دقیقه دوباره این مشکل شروع میشه و مجبورم دوباره کامپیوتر رو ریستارت کنم و در اون چند دقیقه بعد از ریستارت بتونم ویدئو رو بدون هیچ مشکلی لود و ببینم
مشکل از کجا می تونه باشه؟
با تشکر
نقل قول:با عرض ارادت خدمت شما آقا مسعودنقل قول:
ولی متاسفانه انگار اینطور نبود :
به سایت مایکروسافت رفتم(از ویندوز آپدیت)مراحل رو دنبال کردم(نصب اکتیو ایکس و genuine advantage tool )ولی بعدش همون پیغامی دوست نداشتم رو داد :
ur win is not Genuine...
اما در عین حال وقتی اون دستور رو اجرا میکنم،همون پیغام الردی اکتیویتد میادو آپدیت اتوماتیک بدون مشکل انجام میشه !
همه همینطورن؟یعنی اینایی که کرک می کنند هم هیچوقت genuine نمیشند تا بتونند از خود سایت دانلود کنند ؟
انگار activated با genuine فرق میکنه...
سلامنقل قول:
ممنون از تذکر.
درسته.الان متوجه شدم.
کرک ها فقط ویندوز رو برای کار کردن و از کار نیفتادن با اون Active میکنن.
اما واسه آپدیت کردن ویندوز باید قانونی باشه.
ممنون.
موفق باشید :40:
من متوجه شدم اشکال از نرم افزار puff هست . ولی خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم و مشکلی نبوده . فقط چند هفتست که بعد از یه مدت که نرم افزار بازه و داره کار میکنه یکدفعه سیستمم ریست میشه .نقل قول:
چی کار کنم ؟
يه مشكلي دارم توي ويندوز
اينه كه وقتي روي يه فولدر يا يه فايل رار يا يه آهنگ كليك ميكنه كه باز بشه اون صفحه زير ميمونه و صفحه اي كه روش هستم ميمونه اون صفحه كه كليك كردم نمياد بالا بايد از نوار تسكبار بيارمش
سلامنقل قول:
با یک مرورگر دیگه امتحان کن.
نیمشه دقیق گفت چیکار باید کنی که مشکلت رفع بشه.نقل قول:
اگر مطمئنی مشکل از این نرم افزاره ، یکبار Reinstall اش کن و از نرم افزارهای بهینه ساز مثل Tuneup Utilities یا System Mechanic استفاده کن.
فایل زیر رو دانلود و اجرا کن :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://www.enterupload.com/0g06dhk535yn/RegRepair.rar.html
سلام.من ویندوز xp سریس پک 3 رو نصب کردم.وقتی کارت صدا رو نصب میکنم ویندوز صدا نداره.به نظر شما مشکل چیه؟فکر کنم ویندوز هم غیرقانونی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از سیستم ریاستارن استفاده کردم ویندوزم به 1 ماه پیش برگشته ولی یه تعداد از فایلام که تازه دانلود کرده بودم پاک شده
میخواستم بدونم چه جوری سیستمو به حالن قبل برگردونم؟؟