نقل قول:
دوستان یک کمکی هم به من بکنید ممنون میشم.یک دوربینی میخوام ترجیحا 8-9 مگاپیکسل به بالا که در موارد زیر خوب عمل کنه
اول اینکه من خیلی حرفه ای نیستم و بهتره که تو تنظیمات اتومات عکسهای خوبی بگیره ولی تنظیمات حرفه ای هم داشته باشه بدم نمیاد کم کم ازشون استفاده کنم ( یعنی کامپکت که نمیخوام ولی حرفه ای اگه نه , نیمه حرفه ای باشه )
- عکاسی در شب , یعنی نور اتاق ( بیشتر برا مهمانی ها و مراسم ها ) یعنی در نور کم هم عکسهای خوبی بگیره و مات یا زرد نشه و نویز نداشته باشه اصلا.
- با توجه به مورد بالا ( مهمانی و ... ) چون وقت خیلی نمیشه گذاشت و همه در حال وول خوردن هستن! لرزشگیر خوبی داشته باشه تا اگه هر کی دیگه هم خواست عکس بگیره و دستش لرزید عکسها تار نشه.
- قائدتا تو روشنایی و بیرون هم که عکش خوبی بگیره و زوم اپتیکال هم داشته باشه ( حداقل 10x رو داشته باشه )
- قابلیت ماکرو هم خیلی برام مهمه.
- رنگبندی طبیعی باشه ولی اگه کمی هم خوشکلتر شد , چون برا عکس یادگاری میخوام , عیب نداره.
- باتری با دوام
- جنسش زپرتی نباشه
- هر چه کوچکتر بهتر!
- قیمت حدود 300-350( حالا اگه مورد بهتری هم بود و بیارزه میشه بالاتر هم فکری کرد )
- تشخیص چهره و لبخند و این جینگولک بازی ها هم داشته باشه بهتر.
- اگه فیلمبرداری هم داشت که چه بهتر ( البته SLR ها ظاهرا فیلمبرداری ندارن )
راستش من گفتم حرفه ای نیستم ولی عکسهای مثلا SX100 , S3is و ... خیلی به نظرم با عکسهای مثلا A550 فرقی نداشت!:13: و تو شب هم عکسهاشون با فلاش زرد شده بود. سونی هم که تو روشنایی عکسهاش خوبه ولی معمولا تو شب عکسهاش تاره ( شاید این سایبرشاتها اینجوری هستن )
دیگه خلاصه ما رو راهنمایی کنید بریم چند نمونه عکسهاشون و ... رو ببنیم :11:
بفرما مقایسه دوربینای که فکنم مد نظر شماست
[HTML]http://www.dpreview.com/reviews/Q209grouplongzoom/[/HTML]
Canon SX200 IS
Olympus Stylus 9000
Panasonic Lumix DMC-ZS1
Panasonic Lumix DMC-ZS3
Samsung HZ10W
Sony Cyber-shot DSC-H20
Image quality: outdoors / daylight
Best of the bunch: Panasonic ZS1, Panasonic ZS3, Sony H20
Middle of the road: Canon Powershot SX200 IS, Samsung HZ10W