رفیق اون DDR3 با چه بردیه؟ کجا میشه خریدش؟ دنبالش 8600GT ارزون میگردم.نقل قول:
Printable View
رفیق اون DDR3 با چه بردیه؟ کجا میشه خریدش؟ دنبالش 8600GT ارزون میگردم.نقل قول:
آقا جان هركسي دوست دارين يك گرافيك توپ معرفي كنيد... يك آماري از gx2 9800 ميديد لطفا . دستتون درد نكنه.
ويك سوال كلي و عمومي ، من اگر يك گرافيك 9800 با يك cpu چهارهسته اي و رم 4 بگيرم مي تونم مثلا بايوشاك يا اساسين يا... با ته گرافيكش بازي كنم؟
راستي ببخشيد قيمت يك 8600 gt يك گيگ چنده ؟ و اينكه inno بهتره يا xfx ؟ با سپاس بيشتر از شما
الان شما يه مادبرد با گرافيك آنبورد هم بخري مثلا Asrock wolfdale 1333-d667 به قيمت 45 تومن گرافيك آنبوردش در حد همين 5500 هست.نقل قول:
نه نيومد اگه اشتباه نكنم 700 دلاره بياد ايران يك تومني آب ميخوره.نقل قول:
در ضمن 280GTX الان تو ایران اومده ؟ قیمتش چجوریه ؟
نقل قول:
ولی میگم این ظلم نیست که 9800GTX باشه 380 تومن و 4850 باشه 260 تومن ؟؟
ميتوني به ATI HD 3650 هم فكر كني اين زياد به رم حساس نيست و DDR2 هم بود مشكلي نيست قيمتش هم ارزونترهنقل قول:
رفیق اون DDR3 با چه بردیه؟ کجا میشه خریدش؟ دنبالش 8600GT ارزون میگردم.
شما با ATI 4850 و حتي 9600GSO هم ميتوني اينها رو تا تهش بازي كني فقط كرايسيس رو اگه بخواي تا تهش بازي كني 9800GX2 خوبه.نقل قول:
آقا جان هركسي دوست دارين يك گرافيك توپ معرفي كنيد... يك آماري از gx2 9800 ميديد لطفا . دستتون درد نكنه.
ويك سوال كلي و عمومي ، من اگر يك گرافيك 9800 با يك cpu چهارهسته اي و رم 4 بگيرم مي تونم مثلا بايوشاك يا اساسين يا... با ته گرافيكش بازي كنم؟
دستت دردنكنه . اينو مي خواستم به صورت كلي بگم ببينم مثلا قدرت سيستم چجوري ولي كار ديگه اي با اين سيستم انجام ميدمنقل قول:
شما با Ati 4850 و حتي 9600gso هم ميتوني اينها رو تا تهش بازي كني فقط كرايسيس رو اگه بخواي تا تهش بازي كني 9800gx2 خوبه.
باز هم ممنونم ... راستي ببخشيد شما قيمت نداري از اين گرافيك؟
سلام.لطفا جواب بدين!نقل قول:
صد در صد 8600 DDR3 .نقل قول:
سلام.به نظر شما 256mb xfx 8600 ddr3 xxx بگیرم یا 512mb Giga 8600 ddr2؟ هر دوتاش تو یه حدود قیمتند(116 تومن)
البته با 90 تومن هم میتونید این کارت رو گیر بیارید!
سلام خسته نباشيد همه.
من دانشجوي معماريم.
دارم 3dmax ياد ميگيرم ولي اين كامپيوترم نميكشه يعني كم مياره.
مي خام سيستممو ارتقا بدم.الان vga 64 ----- ram 256 ---- cpu 1.4
به نظر شما چيارو ارتقا بدم كه سيستمم كم نياره؟
اگه كمكم كنيد يه دنيا ممنونتون ميشم.
سلام.ميشه بگيد چه برندي؟و از كج گير بيارم؟نقل قول:
سیستم شما نیاز به ارتقا نداره.نقل قول:
سلام خسته نباشيد همه.
من دانشجوي معماريم.
دارم 3dmax ياد ميگيرم ولي اين كامپيوترم نميكشه يعني كم مياره.
مي خام سيستممو ارتقا بدم.الان vga 64 ----- ram 256 ---- cpu 1.4
به نظر شما چيارو ارتقا بدم كه سيستمم كم نياره؟
اگه كمكم كنيد يه دنيا ممنونتون ميشم.
شما باید پرونده سیستم بسیار ضعیفت رو ببندی و به فکر یک سیستم خوب برای کارهای گرافیکی باشی.