ببخشید Pedarm_sad شرمنده ولی بعد از خاموش شدن و دوباره روشن موندن بستگی به آمپر باتری داره اگه آمپرش پایین باشه 2 تا5 دقیق بیشتر نمیمونه پس من پیشنهاد میکنم یه باتری شارژی با آمپر بالا استفاده کنید.
ببخشید Pedarm_sad شرمنده ولی بعد از خاموش شدن و دوباره روشن موندن بستگی به آمپر باتری داره اگه آمپرش پایین باشه 2 تا5 دقیق بیشتر نمیمونه پس من پیشنهاد میکنم یه باتری شارژی با آمپر بالا استفاده کنید.
مرسی از دوستان بابت جواباشون
یه سوال دیگه ای هم داشتم:
1-تلویزیون من سری s سونی هستش و 1080i و 750p رو ساپورت میکنه و کابل HDMI رو هم داره .حالا
میخواستم بدونم که این TV ما کیفیت HD مدل elite رو که کابل HDMI داره میتونه اجرا کنه یا باید 1080p باشه تا
ساپرتش کنه؟؟؟
2-یکی هم اینکه میشه با کابل 6 فیشی کیفیتHD رو بدست اورد اگه TV معمولی باشه؟؟؟
ممنون:40::40:
خوب من هم از باتری با امپر بالا استفاده میکنم که هر سری حدودا 40 تا 45 دقیقه روشن میمونهنقل قول:
و بعد خاموش میشه و دوباره وقتی دکمه رو میزنم روشن میشه تا 45 دقیقه و ...
خیالت راحت دسته ها بیسیمن. memmory card 256 هم همراه با arcade بت میدن.نقل قول:
راستی در مدل arcade دسته ها سیم دار (usb) هستش؟ و قیمت memory card رو هم خواستم.
آره ساپورت میکنه. مشکلی نخواهی داشت.نقل قول:
1-تلویزیون من سری s سونی هستش و 1080i و 750p رو ساپورت میکنه و کابل HDMI رو هم داره .حالا
میخواستم بدونم که این TV ما کیفیت HD مدل elite رو که کابل HDMI داره میتونه اجرا کنه یا باید 1080p باشه تا
ساپرتش کنه؟؟؟
نه. کیفیت hdmi خیلی فرق داره. زمین تا آسمون. HDMI بهتره.نقل قول:
-یکی هم اینکه میشه با کابل 6 فیشی کیفیتHD رو بدست اورد اگه TV معمولی باشه؟؟؟
سلام.من هم xbox elite خریدم.یه سوال دارم:
من برای اینکه زیاد داغ نکنه سمت راستش پنکه میزارم اشکالی نداره؟
:20:
يه پنكه سقفيم بزار بالا سرش !!! :31: ( شوخي )نقل قول:
نزاريم چيزي نميشه دوست عزيز نگران نباش !!!
تجربه نشون داده هيچ گونه فني به درد نميخوره !!!
حتي همون Inter Cooler !!!
اين كار هيچ تاثيري نداره هيچ باعث صدمه زدن به 360 هم ميشه بهترين كار 12 ولت كردن فنهاي 360 هست و روشهاي كولينگ.نقل قول:
آقا ببخشيد مثل اينكه با هم پست داديم.:20:
من وقتی بازی میکنم همش حواسم به اینه که زیاد داغ نکنه. واسه من که خیلی ترس داره.نقل قول:
چطوری این کارو انجام بدم؟ (12 ولت كردن، روشهاي كولينگ):20:
بايد 360 رو باز كني و فنهاش رو به يه منبع 12 ولت وصل كني اگه ميخواي بازش كني آموزش 12 ولت كردن تو سايتهانقل قول:
زياده.البته من خودم 360 ام رو هيچ كاريش نكردم فقط بايد يه جايي بزاري كه اطرافش بسته نباشه تا راحت هوا بهش
برسه. چون 360 هاي جديد كه مادربرد فالكن دارن اگه باهاش راه بياي مشكل پيدا نميبكنن.حالا ديگه تصميم با خودته.
اما بهتره هر 3 ساعت يكبار يه استراحت 1 ساعته بهش بدي.