گفتن باید بفرستن فرم رو تهران برای تائید!شما چی نوشتی تو متن شکایت،منظورم اینه باید چی بنویسم من:n02:؟نقل قول:
خودم چطوری میتونم پیگیری کنم برای پیگیری؟
Printable View
گفتن باید بفرستن فرم رو تهران برای تائید!شما چی نوشتی تو متن شکایت،منظورم اینه باید چی بنویسم من:n02:؟نقل قول:
خودم چطوری میتونم پیگیری کنم برای پیگیری؟
من رفتم خود مخابرات قسمت MDF...... نامه ارسال میشه اونجا و اونا باید خط رو جمع آوری کنننقل قول:
اما بهم میگفتن نامه اتون نیامده....نامه بیاد دو ساعته جمع میکنیم
منم تو 195 نوشتم که جمع آوریم طول کشیده و مرکز مخابراتی اعلام کرده نامه از طرف شرکت ارسال نشده
که شرکت پیگیری کرد و کپی نامه رو برام فرستادن و فرداشم دیدم خطم جمع شده
شما هم اگه دیدید بهد 4-5 روز خط جمع نشده یه استعلام از مخابرات بکنید و یه چیزی تو 195 بنویسید
البته نامه رو که دیدم اونا فردای روزی که درخواست تخلیه دادم نامه جمع آوری رو فرستاده بودن.....اما همون شکایته باعث شد پیگیری کنن و کارم انجام بشه
سلام
دوستان چرا تو باشگاه مشتریان من که می خوام یه گیگ خریداری کنم دکمه خریدو که می زنم یه پنجره دیگه باز می کنه و دیگه راهی برای ادامه دادن وجود نداره!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس دوستان درست بود
خیال میکردم
که پارس سه برابر روزانه اجازه دانلود شبانه میده
ولی انگار تو سرویس های جدید یکساله قیمت شبانه یک سوم و در حالت عادی قیمت ترافیک شبانه و روزانه یکسان
یه جشنواره شش ماه هم گذاشته که مثل صبانت دو برابر حجم روزانه شبانه رایگان میده
قربون پارس برم من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بعضی اوقات اینطوری میشه... ساین اوت کن و دوباره مجددا لاگین کن
دوستان نت شمام قطع بود امروز ظهر؟
امروز عصر قطع بود ! 1585 هم دو ساعات کلا اشغال بود !نقل قول:
سلام
اقا من نمی دونستم که اگر تمدید کنم شبانه رایگان میشه
هرچند اونم فایده نداره چون باید کل پولو اولش بدی به جاش پولشو بزاری روز شما بانک همون 1/3 میشه :n03:
الان یه ماهه زدم اگر تموم شه دانلود شبانه ام تمومه :n30:
دنبال یه isp میگردم که خوب باشه
من از این پارس انلاین اینترنت 4 میگرفتم که بیشتر از اونو بهم ندادن یه isp میخواام که اونم 4 بده و شبانه رایگان داشته باشه
میشه کمکم کنید
ممنون
روز دوم برام تخلیه نکردند زنگ زدم 4تا بارشون کردم فرداش سریع آزاد شد پورت بعضی از isp ها هم پر شدهنقل قول:
فعلا تنها isp که شیلترینگ هوشمند داره همین پارس هست مخصوصا از 1 به بعد پورتها قطع میشه