#خوبانلاین:n09:
Printable View
#خوبانلاین:n09:
فقط این جمله رو داشته باشید.... :n08:نقل قول:
یعنی خودشونم قبول دارن بدون فیلتر شکن تو اینترنت ایران هیچ کاری نمیشه کرد... گفته میخوایم یه کاری کنیم "دیگر نیاز؟؟!! به فیلترشکنها نباشد." :n08:نقل قول:
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تصریح کرد: به این ترتیب با فیلترینگ هدفمند کاربران در سطوح خود به محتواها دسترسی پیدا میکنند و هدف از این کار این است که دیگر نیاز به فیلترشکنها نباشد.
نقل قول:اگه تو گزارش ریز مصرف بین این دو بار خاموش - روشن کردن مودم در ساعت رایگان هم نشون میده که حجم کرده، بهتره از خود پارسآنلاین پیگیری کنید. چون طبق ادعای خودشون برای کسانی که قبل از 10 آذر سرویسی رو خریداری یا تمدید کرده باشن، این سیاست 1/3 نباید اعمال بشه.نقل قول:
اگه بتونین یه عکس از صفحه گزارش مصرف مربوط به این اتفاق هم اینجا بذارید، ممنون میشم.
یه چند وقتیه (یعنی درست از حدود 5 هفته پیش به این طرف) که بین ساعتهای 8 عصر تا 1 نیمه شب، سرعت پارسآنلاین به شدت کم میشه. من که سرویس 2مگ حجمی دارم تو تست از سرورهای داخلی هم تو این ساعتا سرعتم به زحمت به 2مگ میرسه.نقل قول:
شما متأسفانه افتادین روی IPهای شهرادی پارسآنلاین که ظاهرن از نظر سرعت و کیفیت سرویس، از همه بدترن. البته سروری هم که ازش تست گرفتین جالب نیست. پینگ سرورهای سلیمانیه و اربیل عراق معمولن تعطیله.
در درست نبودن فی لترینگ آن هم به این شدت شکی نیست، ولی به نظرم اگه این طرح منجر به این بشود که پینگ تایم های بالایی که به خاطر فیلت رینگ ی که روی گیت وی ها اتفاق میوفته، کاهش یابد جا بسی امیدواریست.نقل قول:
اینم واسه ما:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز رفتم و تخلیه خط دادم،گفتن 10 تا 15 روز طول میکشه تخلیه کنه پارس!به نظرتون چکار کنم تا زودتر تخلیه بشه؟شکایت کنم به 195؟
سلامنقل قول:
به خاطر همین قضیه دانلود شبانه تخلیه زدین ؟
مقصد بعدی شما کدوم ISP خواهد بود ؟
اره یجورایی من نامحدود بودم طرح منصفانه رو خیلی آوردن پایین.میخواستم برم محدود که دانلودم برداشته شد،فن آوا میرمنقل قول:
چکار کنم برای تخلیه خط دوستان؟
دوست عزیز....تخلیه اصولا 48 تا 72 ساعت بیشتر طول نمیکشهنقل قول:
و بعد از پر کردن فرم تخلیه نمایندگی نامه به کارتابل مخابرات میده.....مخابرات ممکنه با تاخیر انجام بده که خودت یا شرکت باید پیگیر باشین
البته تخلیه برای من یک هفته طول کشید و در 195 شکایت کردم....خود پارس آنلاین پیگیری کرد و فرداش خطم جمع شد