من الان سرویس اکو 2 مگ دارم
خط روی 3.5 مگ بسته شده و سرعت دانلود تا 380 میره !!!
سوال دیگه ای هست ؟
Printable View
من الان سرویس اکو 2 مگ دارم
خط روی 3.5 مگ بسته شده و سرعت دانلود تا 380 میره !!!
سوال دیگه ای هست ؟
اپلود رو چند بسته شده؟نقل قول:
یه تست با speedtest اگر میتونی بزار.
تا دلت بخوادنقل قول:
اتفاقا همین الان هم برای 2-3 دقیقه دی سی بودم :))
اصلا شاتل دیگه شاتل سابق نیست:n28:
البته احتمالا داره خدماتشو بهبود میده ولی خیلی طولانی شده سیر تکاملش روی این حساب من میگم صبر کنید تا نتیجه مشخص بشه بعد نت بگیرید
بله من شاتل دارم . پس اونطورم که من دونستم این 8 مگه شما در روز با سرعت 1 مگابایت در ثانیه از سایت خارجی هم دانلود میکنه . یکی از دوستان بودن که با این سرویس 8 مگ روزانه حدودا با یه مگابایت در ثانیه میتونستن از داخل دانلود کنن و جالبه با 250 از سایت خارجی نمیدونم مشکل تو خطشون بود یا مرکز مخابراتیشون یا چی . حالا این شبونه هم گفتین که تو داخلیا مث روزانس پس 1 مگابایت سرعت شما از داخلی میشه . تو سایتهای خارجی که بین 128 تا 384 میشه سرعتتون بیشتر دور و بر چه سرعتی اکثرا دورو بره 200 اینا میپلکه بعد به 400 میرسه یا دورور بره 400؟ ضمنا چون دریافتتیتونم قائدتا با این سرعت زیاده محدود شدین ؟ چند روز طول کشیده از محدودیت دربیاین ؟ و اونطوری که قلق کار دستتون اومده برا چه مقدار دانلود محدود میکنن ؟ و فرقی بین میزان دریافتی از داخلی و خارجی هس؟نقل قول:
مثلا داخلی اینقدر گیگ خارجی فلان گیگ . (من محدود نشدم ولی تا اونجاییی که من دونستم دوستان که محدود میشن بازم میتونن از داخلی با سرعت بالا دانلود کنن)
ممنون
آپلود روی 766 بسته شدهنقل قول:
اوضاع پینگ جالب نیست واسه همین اسپید تست نتیجه جالبی نمیده !! (( حتی سرعت با سرور داخلی رو 150 نشون میده در حالی که با دانلود منیجر تا 380 هم میره !! ))
ولی اینو چند روز قبل گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/////////
دوستان یه سوال
تو سایت شاتل از بخش گفتوی آنلاین اگه اقدام کنیم بعدش مکالمه به چه صورت هست ؟؟ چت آنلاین یا مکالمه صوتی ؟؟
دوست گرامی منم شاتل دارم اما تو همین مدت اونقدر قطعی اینا دیدم فک کردم مودمم خراب شده میخواستم ببرم گارانتی ولی با این جواب شما دونستم که مشکل از شاتلهنقل قول:
کاش به قول شما خدماتشو بهتر کنه این قطعی های مکرر خیلی اذیت میکنه.
چت آنلایننقل قول:
متاسفانه هی اقدامی نمی کنهنقل قول:
دوست گرامی منم شاتل دارم اما تو همین مدت اونقدر قطعی اینا دیدم فک کردم مودمم خراب شده میخواستم ببرم گارانتی ولی با این جواب شما دونستم که مشکل از شاتله
کاش به قول شما خدماتشو بهتر کنه این قطعی های مکرر خیلی اذیت میکنه.
من که بعد از کنکورم حتما نسبت به تخلیه اقدام می کنم
اقا یک کلام دوستانی که تازه میخان بیان شاتل بگم که الان 2 ماهه در شاتل آب قطعه :دی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام. این که خطتتون رو 3.5 بسته شده خیلی خوبه . اما سرعت دانلودی که دارین 380 علاوه بر سرور داخلی آیا از سرور خارجیم همینطوری دانلود میکنه؟نقل قول:
شبونه چطوره؟ با همین سرعت 380کیلو بایت در ثانیه از سایت خارجیم دانلود میکنین؟ یا میزان سرعت شبتون فرق داره از سایت خارجی ؟حداقل و حداکثر چقدره؟
کلا با سرور خارجی ارتباطی ندارمنقل قول:
واسه همین تست نکردم !! :n02:
البته تا 150 یا 200 فکر کنم بره !!