امروز به طرز تخیلی پینگ من خوب بود. فکر کنم از اثرات برفه... چند دقیقه ای خراب شد ولی در کل خوب بود.
فردا میام گزارش میدم که خوب مونده یا به روال عادی (!) برگشته..
Printable View
امروز به طرز تخیلی پینگ من خوب بود. فکر کنم از اثرات برفه... چند دقیقه ای خراب شد ولی در کل خوب بود.
فردا میام گزارش میدم که خوب مونده یا به روال عادی (!) برگشته..
الکی واس ما حرکات موزون انجام نده:n24: سرعت دانلود من شده زیر40(مث سابق)نقل قول:
الان همچنان سرعتم بالاست :n10::n20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه با سرعت 100 داری دانلود میکنیا، عکسوببین برو تو خودت در رو هم ببند :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیرم تو :دینقل قول:
اون تیک کانکشن وی پی ان رو اگه ور داری اونوقت میشه یک چیزی گفت!:n09:
به تاریخ کامپیووتر نگاه کن، اون زمان اصلا از این وی. پی ان های معروفی که میگی نبود که :n09:نقل قول:
سلام دوستان من جدیدآً از شاتل سرویس eco1024 خریداری کردم میخواستم بدوم سرعت دانلودش چنده چون هنوز تحویل نگرفتم و اینکه محدودیت دانلود داره یا نا آخه شبا 1تا8 رایگانه
سلام دوستان من جدیدآً از شاتل سرویس eco1024 خریداری کردم میخواستم بدوم سرعت دانلودش چنده چون هنوز تحویل نگرفتم و اینکه محدودیت دانلود داره یا نا آخه شبا 1تا8 رایگانه
:n30:
دوستان بهترین سرویس برای دانلود شبانه و پینگ خوب واسه بازی کدومه؟ بین سرویس های 512 تا 8مگ از لحاظ سرعت شبانه فرقی هست یا نه؟ من (های وبم) حالا میخوام بیام شاتل.
دوستان شاتل شما هم ترکیده الان من سرعتم که بیخیالش دانلود منیجر جونش کنده میشه تا طلاعاتو بگیره
پینگ هم که هم لاستش بالای 30 درصده و هم 1500 میلی ثانیه است!:n21: