پینگو نگو که از ۵۰۰ هم ردّ کردهنقل قول:
اینم برا رضایت :n02:
Printable View
پینگو نگو که از ۵۰۰ هم ردّ کردهنقل قول:
اینم برا رضایت :n02:
اینترنت با شبانه رایگان دارم دوسش دارم:n02:
ماهی 18900تومن سرویس 2مگ
تست همین الان در ساعات رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاقا ما قبل دهم تمدید کردیم اشتراکمونو الان تست کردم از حجمم کم میکنه
بر هرچی دزد و دروغگوئه لعنت
الان رضایتت کامل جلب شد ؟نقل قول:
من امروز صبح حدود ۲۰۰ مگ از برنامه هامو آپدیت کردم مودمو که خاموش و روشن کردم دیدم هیچی از ترافیک کم نشده.قبلش بود ۵.۱۳ الانم ۵.۱۳!
اینم مال همین الان!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری کم شده؟ تو بازه 2 تا 7؟ چقدر کم کرده؟نقل قول:
خوب. قرار بود کم نکنه واسه کسایی که از قبل سرویس دارن. قراره فقط از کسایی که از 10 آذر به بعد سرویس بخرن یا تمدید کنن روی این سرویسهای جدیدشون اون 1/3 کم بشه.نقل قول:
دوستان من قراردادم امروز تموم شد
بعد از 4 سال و خورده ای هدفی جز تخلیه و بای بای کردن با پارس ندارم
میخوام برم به یکی از شرکتهای : های وب - آسیا تک - شاتل و یا شایدم مخابرات ( فن آوا اینجا نمایندگی نداره - صبا رو هم بیخال چون جدیداً مثه پارس رو اعصاب شده )
یکی دو تا شرکت دیگه هم اینجا ( اردبیل ) نمایندگی دارن مثه مکس نت و عصر انتقال داده که اطلاع دقیقی از نحوه سرویس دهی و کیفیت و قیمتاشون ندارم. ( کل اطلاعات از اینا در حد گفته های بچه های فروم هستش )
اینو هم میدونم که همه ی شرکتها به روش خودشون محدودیت ایجاد میکنن مثه همین پارس آفلاین که قضیه کم کردن حجم رو به اجرا درآورد و ...
البته نظر خودم فعلاً های وب و سرویس فشفشه اشه. که از دوستان گلم میخوام یه راهنمایی جامع و کامل هم در این مورد بکنن.
سایر شرکتهایی که اسمشون رو هم بردم هم مد نظرم هستن که ازتون خواهش میکنم سریعتر نظراتتون رو بگین تا تصمیم نهایی رو بگیرم.
اینو هم اضافه کنم که قبلاً سرویس 2 مگ محدود پارس + شبانه رایگان رو داشتم و ماهی نزدیک 27 تومن هم هزینه میکردم
دانلودر حرفه ای هم نیستم فقط گاهی یه ویندوز و آفیس 2013 آپدیت شده از سافت 98 یا پی سی ورد و ... دانلود میکنم گاهی هم شاید شبی 1 گیگ دانلود کنم شایدم کمتر از اون. روز هم مرور اخبار و ...
همه دانلود هام به تعداد کمی نرم افزار و بیشتر به موزیک و کلیپ ختم میشه.
فقط کیفیت و سرعت تایم رایگان دانلود برام خیلی مهمه شرکتی میخوام که مثه این 8-7 ماه اخیر پارس آفلاین رو اعصاب نباشه
فقط قربونتون برم زودی جواب بدین
مرسی از نظرات و راهنماییاتون
:n16:
بچه ها اینو توی کلوب بزنید بهتون صد امتیاز میده
توی نمایشگاه الکامپ داشت میداد برای همه جواب میده نوش جونتون
Pol-Elecomp
ممنون بابت اطلاع رسانی جواب دادنقل قول: