اره 10 مگمنقل قول:
شما که وضعیتت خوبه واسه من پینگ بالای 500 میزنه
اگر اهوازی برو دفتر ماناماد پیگیری کن
Printable View
اره 10 مگمنقل قول:
شما که وضعیتت خوبه واسه من پینگ بالای 500 میزنه
اگر اهوازی برو دفتر ماناماد پیگیری کن
با سلام خدمت همه بچه های خوزستان
ببخشید میخواستم بدونم کسی اینترنت پیشگامان داره؟!
اگه کسی داره پینگ داخل و خارجش چنده؟!
لطفا تست از آیپی های 8.8.8.8 و 217.218.155.155
با تشکر
دوستان 5 مگ و 10 مگ دانلود شبانه رایگان داره ؟
250کیلوبایت هم شد سرعت؟:n27:
از سرعت 1200یدفعه بیای رو 250:n21:
یعنی واقعا باید از 5 مگ بیام 2 مگ
من که طاقت ندارم
delete ... :n15:
درخواست تخلیه دادم گفت 4 روز طول میشکه :n23::n24:
دوباره میخوای خودش رو بگیری یا شرکت دیگه ای ؟:n18:نقل قول:
قيمت اينترنت همه اپراتور ها كاهش یافت
پیش از این كمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در مصوبه شماره ۱۸۱ كاهش قیمت پهنای باند را تنها برای ارائهدهندگان سرویس ADSL تصویب كرده بود كه با بازنگری در این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت برای تمامی خدمات و كاربردها و بهرهبرداران در قالب جدول زیر تعیین شده است:
سرعت (بیت بر ثانیه) اینترنت تعرفه (ریال) ۶۴ كیلو ۱ برابر ۶۴ كیلو ۶۵۱،۰۰۰ ۱۲۸ كیلو ۲ برابر ۶۴ كیلو ۱،۳۰۲،۰۰۰ ۲۵۶ كیلو ۳ برابر ۶۴ كیلو ۱،۹۵۳،۰۰۰ ۵۱۲ كیلو ۵ برابر ۶۴ كیلو ۳،۲۵۵،۰۰۰ ۱۰۲۴كیلو ۹ برابر ۶۴ كیلو ۵،۸۵۹،۰۰۰ ۲۰۴۸ كیلو ۱۶ برابر ۶۴ كیلو ۱۰،۴۱۶،۰۰۰ ۴ مگا ۲۷ برابر ۶۴ كیلو ۱۷،۵۷۷،۰۰۰ ۸ مگا ۴۵ برابر ۶۴ كیلو ۲۹،۲۹۵،۰۰۰ ۲۰ مگا ۹۱ برابر ۶۴ كیلو ۵۹،۲۴۱،۰۰۰ ۳۴ مگا ۱۲۸ برابر ۶۴ كیلو ۸۳،۳۲۸،۰۰۰ ۱۰۰ مگا ۳۳۰ برابر ۶۴ كیلو ۲۱۴،۸۳۰،۰۰۰ (Mbps۱۵۵)STM۱ ۴۲۶ برابر ۶۴ كیلو ۲۷۷،۳۲۶،۰۰۰
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مثل قبل افزایش ندن به جای کاهش صلوات
تعرفه حال حاظر مخابرات در پارتاک
نه میرم آسیا !نقل قول:
کدوم مرکزی ؟نقل قول:
آسیا شنیدم روی فیبر سرویس خوبی میده حالا گرفتی یه تست پینگ بزار :n01:
5مگ جشنواره شبانه داره؟همینا که فلش و سیم کارت هم با سرویس میدن
هر کی از مخابرات رفت پشیمون میشه اگه برید لقمان یه چیزی ولی آسیاتک و پارس و شاتل و ..... بیخودن از من گفتن
نقل قول:
لقمان چیه ؟ پینگش چه طوره ؟
خوب نیست.نقل قول:
تک کانکشن ضعیف
پینگ ضعیف
اما واسه دانلود حرف نداره.
با سلام
پس قرار بود سرویس های نامحدود برگردن چی شد پس؟!
خسته شدیم
برنمیگردن خیالتون راحت منم منتظر موندم بی خیال شدمنقل قول:
برا بقیه هم سرعت افتضاحه؟
افتضاح اونر تره این مخابرات داره چه میکنه با ما خدا مدونینقل قول:
تایم اوت دارم شدید
این 2mbe ? اه چه غلطی کردیم اومدیم مخابرات فقط یک ماه خوب بود
پینگ درست شد سرعت هم داره درست میشه
دوستان زمان رایگان مخابرات ( ضحی کیش ) از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟؟؟
آره اتفاقا نمایندکی مخابرات توی شهر ما نمایندگی آسیا رو هم داره گفت روی فیبر نوری هم پینگ و هم سرعت دانلود رو تضمیین می کنم اما روی کابل مسی کیفیت خوبی نداره ! در هر حال بهتر از مخابرات هست باید تا 2 نصف شب بیدار بمونی گدایی ترافیک بکنی از شون :n21: از بچه های دیگه روی فیبر نوری پرسیدم پینگ 120 هم دارن با 8.8.8.8 ولی مال من مسیه :n27:نقل قول:
دوستان زمان رایگان مخابرات ( ضحی کیش ) از چه ساعتی تا چه ساعتیه ؟؟؟
2 تا 6نقل قول:
................
حذف شود...........
من اینترنت 1 مگ کشیدم سرعتم از 30 کیلو بایت بالاتر نمی ره زنگ می زنم پشتیبانی می گه ما بهتون پهنای باند مناسب با 1 مگ دادیم مشکل از سیستم خودتون؟آیا راست میگن؟ یا اسکلم کردن؟:n29: پایان ماه می خوام تخلیه کنم به نظرتون برم لقمان یا شاتل؟دانلود خیلی برام مهمه. کسی نظری داره:n01:
من الان 2 ساله اهواز شاتل دارم خیلی ناراضی هستم و خود دزد هستن ... اکو افیس هم دارم که دانلود شبانه نداره و سرعت 8 مگ رو گرفتم ... تو روز خوبه اما شب که میشه سرعت در حد 128 میشه با اینکه من اصلا دانلود شبانه ندارم ! می خوام نا محدود 1 مگ پارس انلاین رو بگیرم که 219 هزار تومنه , به نظرتون توی شب سرعت استفاده پایین میاد ؟ دانلود شبانه اصلا مهم نیست برام فقط می خوام شب سرعت خوب باشه و نگران حجم استفاده نباشم زیاد ... انلاین هم زیاد بازی می کنم و می خوام پینگ شب افت نکنه .. ممنون میشم راهنمایی کنید
به نظرم مخابرات خوبه . 2 مگ یا زیر 2 مگ مخابرات بگیر . من شاتل داشتم پینگش خبه ولی ساعت 2 شب یا 1 شب به بعد داغون میشه . نا محدود ارت 3 شاتل داشتم . من کال ف 4 میزدم پینگش با خارج 250 بود ولی اصلا استیبل نبود یه دفعه میرفت رو 600 دوباره بر میگشت یا میشد 999 !!! شاتل اصلا استیبل نبود رو اعصاب میذفت . منم دانلود میکردم شبانه سذعت اشغال . الان با 2 مگ مخابرات پینگم همون حدوده تا 300 هم میره ولی راحت بازی میکنم . دیگه مثل دور موتور ماشین مدام بالا پایین نمیشه .نقل قول:
اون رنگ ها رو که دیدی . مثلا باید 5 مگ 3 ماهه بگیری تا تازه بهت یه سیمکارت بدن . سیمکارت 5 تومنی ایرانسلنقل قول:
فرشاد صبح رفتم مرکز مخابراتی رفتم پیش رییس مرکز شمارمو دادم گفت بله واسه شما درخواست تعویض پورت اومده:n19: , خودم هم رفتم تو سیستمش نگاه کردم نوشته بود درخواست تعویض بوخت , پس نتیجه میگیریم که خانومه الکی نمیگفت که نرم افزاری میفرستیم:n09:
بعدم زنگ زد گفت این شماره رو پورتش رو عوض کنید اما هنوز عوض نکردن انگار , همون موقع که مرکز مخابراتی بودم برادرم میگفت مثل اینکه زنگ میزنن خونه که ببینن مشکل چیه اما برادرم که در جریان نیست زیاد گفته نمیدونم اونا هم گفتم بسیار عالی خدافظ :n19:
بچها کسی آدرس شرکت لقمان رو بلده یا شماره تلفن
واقعا موندم چکار کنم برای اینترنت ... شاتل سرعتش در روز خوبه و شب ها در عمل نمیشه استفاده کرد ... الان برای آنلاین ps4 از اینترنت tapesh استفاده میکنم که واقعا خوبه و پینگ خیلی خوبی داره و هیچ مشکلی نداره اما قیمت ! خیلی گرونه نسبت به حجم استفاده ... این مخابرات که الان تا ۱۰ مگ داره پینگش چطوره ؟ شب ها افت سرعت داره ؟ اگه ۱۰ مگ با حجم ۱۰۰ گیگ بگیرم مشکل حجم هم ندارم و سرعت خوبه اما آیا سرعتش ثابت هست و پینگ بالا پایین نمیشه و یا time out نمیده که نشه بازی کرد ؟
الان توی این شرکت های اهواز کدوم پینگ و سرعت بهتری داره ؟! حجم شبانه مهم نیست و دانلود شبانه نمی خوام فقط پینگ و سرعت ... همین !!! شاتل و ایرانسل و مبین نت دارم که از همشون ناراضی هستم ... صبانت ، پارس آنلاین، مخابرات ، آسیاتک یا ... کدوم در طول ۲۴ ساعت افت پینگ و سرعت نداره ؟ اگه دانلود شبانه نخوام کی رو باید ببینم ؟!؟!
ماشاا... :n02: داداش اگر مشکل مالی نداری کیفت پینگ مخابرات بهتر از شاتل هست ! میانگین پینگ 130 تا 160 هست با اروپا ! خیر تایم اوت هم نداره و تمام ساعات شبانه روز ثابته ! ولی با این قدر هزینه برو وایرلس راصد بگیر بهتره نامحدود ! :n16: در ضمن :n02: 5 و 10 مگ شبانه ندارن ...نقل قول:
راصد داشتم یک مقدار timeout داشت که البته میگن مشکل حل شده دیگه ... سرعتش خوب بود خداییش ... اما راصد ۲۰ گیگ سرعت فکر کنم ۲ مگ رو میده ۷۵ تومن ... بالاتر از ۲۰ گیگ هم نداشت تا ۶ ماه قبل ... هزینه گیگ اصافه رو خیلی بالا میگن آخه ... مخابرات الان سرعت ۱۰ مگ با ۱۰۰ گیگ رو حدود ۱۷۰ میده خوب هم سرعت بالاتری داره هم حجم بالاتری ... شما از مخابرات کاملا راضی هستی ؟ سرعت ۱۰ مگ واقعا ۱۰ مگ هست ؟!نقل قول:
راصد نا محدود داره ؟ چه سرعت هایی ؟ قیمت ؟ :n02:
مودم 2740u رو با گارانتی ایزی خریدم،به نسبت قیمتش خیلی عالیه هم امکاناتی که داره هم برد وایفای،فقط یه چیزو نمیدونم اونم تو قسمت adsl driver مثله مودم های قبلیم snr رو 20 و خورده ای نشون میده اما تو قسمت diagnostic ADSl یه تست 3 دقیقه ای میگیره بعد میگه snr 6.4 هست.
دوستان من اندیمشک هستم .الان وایمکس ایرانسل دارم داغونه و میخوام adsl بگیرم که خط اینجا فیبر نوری هستش . کیفیت روی فیبر از نظر سرعت و پینگ خوبه؟؟ قیمت چطور ؟؟