خیلی افتضاح شده. دیشب مدام قطع و وصل میشد و سایتهای خارجی رو اصل باز نمیکرد. ظاهرا موج ناپایداری باز شروع شده. غرب تهران هستم
Printable View
خیلی افتضاح شده. دیشب مدام قطع و وصل میشد و سایتهای خارجی رو اصل باز نمیکرد. ظاهرا موج ناپایداری باز شروع شده. غرب تهران هستم
سلام , سرعت چه در افتضاحه
سرعتم رو 10 kb/s هستش
با چیز پی ان و قند شکن افتضاحه، بدون اونا هم فقط سایتهای ایرانی خوبه.
Youtub هم باز نمیشه ،:n41: با وی پی ان
نقل قول:ممنون دوست عزیز از پاسختوننقل قول:
منظور بنده تغییر پهنای باند سرویس نامحدود مثلا از 256 به 512 بود که از طریق همون آدرسی که گفتم اینکارو کردم و یکی دوساعت بعدش با 2020 تماس گرفتم و گفتن طلی امروز یا فردا تغییر سرعت اعمال میشه
حوالی 4-5 ساعت بعد از درخواست اینترنتی بنده هم سرویس سرعتش افزایش پیدا کرد و همزمان پیامک افزایش سرعت سرویس هم برام اومد، ضمن اینکه همون لحظه چراغ مودم هم قرمز شد و با خاموش روشن کردن مودم سرعت جدید در پنل مودم هم تغییر کرد
متاسفانه برای بنده هم این مشکل پیش اومده ولی دی ان اسی بهتر از گوگل سراغ ندارمنقل قول:
بنده هم نظر دوستمون رو تائید میکنم (ایضا غرب تهران)نقل قول:
دوستان نظرتون با تشکیل یه گروه تلگرامی برای اطلاع رسانی و گفت وگوی لحظه ای چیه؟
سلام.
دوستان پینگ داخلی شما هم زیاد شده؟قبلا برا من زیر 20بود ولی الان اومده بالا 55.
دوستان 15 خرداده چه توقعی دارید
فکر خوبیهنقل قول:
اگه یه هماهنگی در این مورد از طریق فروم بشه عالیه...
بچه های مدیریت سایت تو بخشهای مختلف کم نیستن که از سرویس مخابرات استفاده میکنن
نیاز به کمک اونها هست که یه تاپیک برای معرفی گروه زده بشه بنظرم
البته راه حل دوم اگر انجمن ایراد نگیره اینه که لینک اینوایتو تو امضا بزاریم
پینگ من از 210 یهویی میره رو 390
من آخه بازی آنلاین انجام میدم تو سرورهای خارجی. تو یه سرور لاتین پینگم 210 یهویی ساعت 1:28 دقیقه شد 390 میلی ثانیه. از بازی اومد بیرون
سلام. منم امروز 128 نامحدود خونه رو به 512 با حجم 4 گیگ که مربوط به کمپین شگفت انگیزه از طریق سایت مخابرات و اینترنتی تغییر دادم.نقل قول:
الان قسمت پیگیری adsl سایت رو که میرم میزنه :در خواست تبدیل به وضعیت کمپین شما در وضعیت امور مشترکین می باشد.
احتیاج نیست به مخابرات مراجعه کنم یا تلفن کنم؟ خودشون سرعت رو نهایتا 1-2 روزه افزایش میدن؟
و اینکه گفتین چراغ مودم قرمز شد یعنی اینترنت قطع میشه و با یه خاموش روشن کردن درست میشه و دیگه نمیخاد کانفیگ مودم عوض شه؟
اگه بیشتر از حجم ماهیانه م برم خودکار تمدید میشه یا باید از سایت حجم اضافه بخرم؟ هر یه گیگ اضافه حدودا چند تومنه؟
و سوال آخر اینکه از 512 مخابرات راضی هستین؟ چطوره؟
ممنون:n40:
پ.ن: برای من به یک ساعت نکشید که سرعتم زیاد شد.:n20: چراغ مودمم قرمز نشد و نیازی به خاموش و روشن کردنش هم نشد. سرعتشم در حد همون 512 هست نه کمتر.
اذیت نشید نمیخوام ناراحتتون کنم اما شما اشتباه کردید به نظر من شما 512 حجمی گرفتین درسته ماهی 12 تومنه ولی کافیه 3 گیگ اضافه حجم مصرف کنید تا هزینش بشه اندازه 512 نامحدود 25 تومن در ماه.نقل قول:
512 نامحدود 25 تومنه ولی 24 ساعته میتونید دانلود کنید. روزی 4 گیگ راحت میتونستید دانلود کنید ماهی 120 گیگ با قیمت 25 تومن
شما الان 512 حجمی 4 گیگ گرفتین 12 تومن فقط حواستون نباشه 3 گیگ اضافه مصرف کنید میشه 25 هزار تومن در ماه که میشه همون 512 نامحدود .
بدی این کمپینا اینه که معمولا تا 1 سال نمیشه سرویس رو عوض کرد مگر اینکه رانژه خط رو جمع کنید دوباره درخواست بدید.و برید تو نوبت
دوستان گول این کمپینها رو نخورید فقط به فکر شیره مالیدن سر مردمن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کمپینها برای اینه که 1 - اونایی که نامحدود 1 و 2 مگ دارن سرشون رو شیره بمالن. 2- اونایی که سرویسشون شبانه رایگان داره رو سرشون شیره بمالن.
اینا اگر دلشون برای مردم میسوخت حجم باقیمانده ترافیک رو درست میکردن
این سرویس حجمی :
یعنی الان تمام مشترکان مخابرات استان تهران حجم باقیماندشون رو نمیتونن ببینن.یعنی در دنیا بی نظیره اینچنین چیزی.
میرن تند تند فکر میکنن کمپین راه بندازن تا سر مردم رو شیره بمالن و سرویسهای خوبشون رو بگیرن ولی ایرادها ی فعلی رو برطرف نمیکنن.
بشناسید مخابرات تهران رو.
حرفتون کاملا درسته. کلا این نوع کمپین ها برای کسایی که زیاد دانلود میکنن ضرره. من چون فقط یه نفرم و غیر از اینستاگرام، نهایتا بخام هفته ای یه فیلم دانلود کنم احساس کردم 4 گیگ بسه برام. برام مهم سرعت بهتر بود تا لپتاپو زیاد روشن نزارم و همینطور از خریدن بسته های همراه اول راحت شم.نقل قول:
ممنونم از توضیحتون. نمی دونستم کمپینش یک ساله است و اینکه از این به بعد حواسمو جمع کنم زیاد نرم!
اینترنت مخابرات غرب افتضاح شده تو این یک هفته سایت خارجی به زور باز میشه فقط سایت های ایرانی رو باز میکنه.
ببخشید ولی به اصطلاح ساده اش ریده.
سلام. دوستان من طرح یکساله محدود 2 مگ داشتم با شبونه رایگان. میخوام ببینم طرحی داریم که حتما شبونه رایگان داشته باشه ؟
ممنونم .
سلام
امروز صبح حتی تو باز کردن پی سی هم مشکل داره:n02:
من که مصرف زیاد ندارم حوصله جمع آوری و ثبت نام دوباره در یه شرکت دیگه هم ندارم همون یکدفعه که مخابرات رو قطع کردم از فن آوا گرفتم اونم یهو مصرف منصفانه گزاشت برام کافیه
وگرنه یکدقیقه این باصطلاح اینترنت رو نگه نمیداشتم...
سلام . من یه سوالی دارم
ما اینترنت ۵۱۲ مخابرات داریم . وقتی خودم فقط به اینترنت وصل باشم پینگم اوکی هستش . ولی وقتی یکی دیگه بهش وصل شه پینگ من میره روی ۱۰۰۰ . خواستم ببینم این واسه پهنای باند کمه ؟ تاثیر داره روی پینگ ؟
اگه تعرفه ۲ مگابیت رو بگیرم مشکل حل میشه ؟ یکس دیگه وصل شه پینگ من زیاد نمیشه ؟
دوستان اینجارو نگاه کنید قبض تلفنمون امروز اومد:
مالیات + عوارض + آبونمان = 16 هزار تومن..میبینید چه پولای مفتی میگیرن
یعنی مالیات تصاعدی زیاد میشه درسته.
خوب وقتی اینجور مالیات میبندید منم راحت میتونم برم از یک شرکت خصوصی اینترنت بگیرم که روی قبض تلفن اینقدر مالیات نیاد.
سلام آره برای پهنای باندتونه.نقل قول:
شما 2 مگ هم بگیری بازم 1 نفر وصل شه پینگت میره بالا .من الان 2 مگ دارم برادرم با گوشیش میره تو اینستاگرام ویدئو میبینه پینگ من از 80 میره روی 999 از بازی کیک میشم توسط ادمین.
شما یک کلک باید بزنی از برنامه NETCUT استفاده کن کسایی که به مودمت وصل میشن موقع بازی به صورت مخفی قطعشون کن.اگر گفتن علیرضا چرا اینترنت قطعه بگو نمیدونم من که وصلم تو بازیم
4 بار امروز مودم چراغش رفت اومد رفت اومد ، رفت اومد
قضیه در "دست بررسی بودن" ارائه سرعت های بالا 512 چی شد؟قبلا تو هر صفحه فروم پرسش و پاسخ مخابرات بیشتر از نصفش مربوط به همین قضیه بود
الان من یه 10-15 صفحه گشتم دریغ از یه پیام با این موضوع
درود
دوستان مخابرات طرحی داره که شبانه رایگان داشته باشه. ممنون میشم زودتر جواب بدین. چون احتمالا میخوام خطمو جمع کنم .
اخرین خبر اینکه روی همون فروم قسمت تلفن ثابت یکی درخواست داده بود و جواب داده بودن که هم به صورت کتبی هم شفاهی به مدیران گزارش شده و منتظر تصمیم گیری در این خصوص هستندنقل قول:
من فکر میکنم که با تغییراتی که در بدنه مدیریتی مخابرات اتفاق افتاده شاید تا یه مدت دیگه این طرح ها ارائه بشه چون از 2 مرکز مخابراتی هم شنیده شده که کلا طرح ها جمع میشه و تماما نامحدود ارائه میشه....خدا به خیر کنه تعرفه شونو اگه این اتفاق بیوفته،ناگقته نمایند که یکی از مسئولین فکر میکنم معاون سازمان تنظیم گفته بود که تعرفه اینترنت ثابت و تلفن باید به صورت ابونمان باشه و فروش ای دی اس ال حجمی متوقف بشه....اینترنت موبایل باید حجمی باشه همه جای دنیا همین جور هست،امیدوارم اتفاقای خوبی بیوفته
باز تا یک هفته دیگه از منبع موثق میپرسم اگه خبر خوبی بود میگم
دوستان کسی جدیدا در حدود همین 1-2 هفته اخیر 512 نامحدود گرفته؟؟مرکز مخابراتتونم ذکر کنید لطفا
خیلی چراغ خاموش سعی دارن نامحدود ارائه نکنن و میگن که دلیلشم پایین اومدن سرعت شبکه هستش
صبح خیلی پیگیری کردم و فهمیدم این داستان اینکه دارن خیلی زیر ابی سعی میکنن نامحدود جمع کنن با بهانه اینکه امار درخواستی کاربرا کمه تو این سرویس....زنگ زدم این ور و اون ور از مرکز فروش ای دی اس ال اصلی گفتم که میگن 512 نمیدن و مابقی مسائل که اتفاق افتاده اونا هم گفتن پیگیری میکنن و کلی سرویس خوب دیگه ام هست منم گفتم دانشجو هستم و این سرویس میخوام اینا هم میگن فقط کمپین تابستانه میدن گفت دلیل اینکه نامحدود کمتر میدن اینه که سرعت شبکه میاد پایین ولی حق ندارن اصلا ندن یک ساعت بعد زنگ زدم باز بماند که شماره نیم ساعت اشغال بود و به شماره همکارش زنگیدم گفتن که با ناظر منطفه تماس گرفته شده و گفتن هر سرویسی میخوایید باید بهتون بدن منم تشکر کردم و زنگ زدم مرکز خودمون(و بماند که دوباره همین داستان اشغال بودن خط و جواب ندادن تکرار شد)بعد به اپراتوره میگم من بیام؟؟ناظر منطقه با شما تماس گرفته؟میگه نه دیروز شما اومدی با یه لهن بدی صحبت کردی....کلی باهم دعوا کردیم پای تفلن و داد و بیداد منم کم نیاوردم گفتم شما کارتون غیر قانونیه هی میگفت از رئیس نامه داریم...اخرشم گفت فقط به شما یکی میدیم نامحدود،خلاصه مطلب اینکه اگر حقی دارید تا اخرش برید جلو از کسی هم نترسید از سامانه 195 و بازرسی سایت خودشون یا به صورت داخلی پیگیری کنید تا حق خودتون بگیرید
من راحتشون نمیذارم و شدیدا پیگیری میکنم که ببینم کی به اینا دستور داده و چرا مقاومت میکنن و نامحدود نمیدن!!!تو این مرکز ورداورد معلوم نیست چیکار میکنن اصلا!!!
بعد اینکه اومدم خونه و این پست با اینترنت خطم نوشتم ای دی اس ال وصل کردن من دیدم یا خدا چرا SNR انقدر پایینه مگه میشه؟؟5 و 6 بود بعد دیدم همینجوری پشت هم داره CRC میندازه و خط ریست میشه و نکته خیلی خیلی جالب این بود که سرعت خط اصلا محدودیت نداشت یعنی به جای 576 گذاشته بودن 25000 من واقعا شاخ در اورده بودم...گفتم شاید سیم کشی اینجا داغونه،پاشدم رفتم پایین از سر خط وصل کردم دیدم نه فرقی نمیکنه هی حالت های مختلف تست کردم دیدم نه نمیشه زنگ زدم 2020 گفتم خانوم اینو چرا اینجوری بستنش نگاه کرد دید گفت 512 دارید دیگه درسته گفتم بله بعد گفت بزار نگاه کنم یهو گفت ااااووه این چرا اینجوریه...گفتم تازه من خودم کمش کردم اوردم رو 10 مگ کلی اون طرف از من تشکر کرد و تنظیمات خط درست کرد
ببینید پیگیری ادم جواب میده سر همین اینترنت من 2 روز دویدم ولی تونستم کار خودمو راه بندازم امیدوارم چیزای که تعریف کردم به درد دوستان بخوره
سلام. آقایون شما احیانا با تلگرام مشکلی ندارید؟ . سرعت تلگرام روی اینترنت مخابرات به شدت محدود شده . برنامه های دیگه مثل اینستاگرام هیچ مشکلی ندان و با سرعت کامل لود میشن اما تلگرام هم روی pc و هم نسخه موبایل با 10-15 کیلوبایت لود میشه. با قند شکن مشکل کامل حل میشه اما در حالت عادی به شدت کنده
کسی هست هنوز 2 مگ نامحدود ماهی 75 هزا رتومنی داشته باشه؟ میخواستم بگم اگر بهت 1 میلیون تومن پول نقد دادن گفتن آقا سرویستو عوض کن. اینکارو نکنید. سرویس شما 10 میلیون تومن می ارزه.
منم داشتم عجب چیزی بود.ماهی 600 گیگ دانلود میکردم 75 هزا رتومن .حیف شد.خر شدم رفتم تو این جشنواره ها 2 مگ محدود گرفتم. حالا 30 گیگ مصرف کنم ماهی 75 تومن میشه.:n14:
رفتم پیش رئیس مخابرات گفت اعوذوب الله خدا هم بیاد بگه 2 مگ نامحدود بدید دیگه نمیدیم .
محکم بچسبید .
سلام آقایون خانوما ، این 512 نامحدود زجر آوره. نخریدی. کسایی که 2 مگ دارن به خیال نامحدود بودن سمت 512 نیان مگه این سرویس رو سرویس اصلیشون در نظر نگیرن و از اینترنت دیگه ای برای کارهای روزانه شون استفاده کنن.
اتفاقا این سرویس ۲زار هم نمیرزه با اون کیفیت مزخرفش.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اصلا بحث کیفیت نیست. کیفیت همه سرویسهای مخابرات یکیه.نقل قول:
بحث حجم مصرفی و هزینه سرویسه.
2 مگ حجمی دارم 1 بار حواسم نبود همینطوری دانلود کردم 200 هزا رتومن تو 30 روز پول حجمم شد.داشتن قطع میکردن تلفن رو.100 گیگ مصرف کردم که پرینت مصرفمم گرفتم.
ولی 2 مگ نامحدود ماهی 75 تومنی صبح تا شب دانلود میکردی با سرعت 250 کیلوبایت در ثانیه میشد ماهی 600 گیگ 75 هزا رتومن.
من 4 ساله مشترک مخابرات تهران همه سرویسهاشو داشتم هیچ فرقی تو کیفیت ندیدم.
نمیدونم منظور شما از اینکه کیفیتش مزخرفه یعنی چی چون اگر اینجوری باشه کیفیت همه سرویسهای مخابرات مزخرفه
آقا داستان چیه؟ چند روزه سایتها و سرورهای خارجی سرعتشون افتضاح شده ولی از اون طرف یکی درمیون یوتیوب رو واسه من بدون هیچ چیزی باز میکنه!!
Sent from my D6503 using Tapatalk
منم منظورم این بود که کلا سرویسهای مخابرات مزخرفه و پول حروم کردنه. منم چند سالیه مخابرات دارم ولی دیگه چند وقتیه سرویس اصلیم 4G ایرانسل هست با کیفیتی خیلی بالاتر و اینقد بسته هاش متنوعه که خیلی مقرون به صرفه تره. مخابرات رو هم بردم رو کمپین تابستانه که ماهی بیشتر از 5تومن نیاد رو قبض و بعنوان بک آپ باشه.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
عرضم به دوستان گل، بنده الان تقریبا 3 ساله نامحدود مخابرات دارم. از گرفتاری ها ی زمان تا وصل شدنش که بگذریم، پس از وصل شدنش تا همین الان، شخصا بسیار راضی هستم، چرا که غالب 95 درصد کار من دانلوده، و برای دانلود ها ابتدا فایل مورد نظر رو به نحوی به سرورهای خوب یا حتی داخل کشور منتقل میکنم و بعد به دانلود میپردازم و چون اکثرا سرورها ی داخل کشور رو استفاده میکنم، حتی نیاز به مولتی کانکشن هم نیست و حتی تک کانکشن هم با حداکثر دانلود میکنه. حدودا روزانه بین دو و نیم تا چهار گیگ دانلود دارم. اما وقتی به مقوله ی وب گردی میرسیم صبح تا حدود ساعت های هفت و هشت شب خوبه ولی از اون به بعد، هر صفحه شاید به جند بار ریفرش احتیاج داشته باشه تا باز بشه، این مشکل هم با استفاده از انواع قند شکن های غیر رایگان، خصوصا چیز پی ان هایی که از آی پی های داخل کشور مثل رسپینا استفاده میکنن به راحتی مرتفع میشه. در کل وقتی آدم با قیمت بسته های اینترنت موبایلی یا حتی سرویس های حجمی خود مخابرات مقایسه میکنه، البته از نظر من، بسیار بسیار بهتر از اون چیزیه که نتونی مشکلاتش رو نادیده بگیری. اگر با همون قیمت های قبلی سرعت های بالاتر میدادن که محشر بود، ولی حالا که نیست ، با توجه به باقی امکانات موجود قابل تهیه، هنوز هم به نظرم از همه چی بهتره. یه سایت موزیک باران، صفحه اصلیش حدود بیست مگابایته تا کامل لود بشه! با این وضع ، سرویس های حجمی اصلا منطقی نیستن.
تورنت رو دوباره دست زدن ؟:n26::n02:
چیزی رفته تو لوله اینترنت ؟ من هم با مخابرات و هم با مبین تست کردم، سایت ها به سختی باز میشن !
دیگه اینطوری شو ندیده بودم که سایت روی سرور ایران هم به زور باز بشه !!
دوستان پینگ داخلی شما هم زیاد شده؟!
سلام دوستان
میخواستم بدونم برای خونه نامحدود بیشتر از 512 هم ارائه میکنه مخابرات؟؟ اگر امکانش هست شرایط تغییر از 512 به 1 یا 2 به چه صورتی هست
ممنون
نامحدود فقط تا 512نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر با 2020 تماس بگیرید.
ماشالا این طرح های جدید دانلود های شبانشون محدوده :|:|