سلامنقل قول:
توی کدوم منطقه هستید ؟ خونه کجاست ؟
Printable View
سلامنقل قول:
توی کدوم منطقه هستید ؟ خونه کجاست ؟
خانه ما تو مرکز پنجتن هستنقل قول:
فاصله خانه تا مرکز حدودا یک کیلومتر نهایتا 1200 متر هست
حتما حتما از طریق شکایت پیگیر کارتون باشید.نقل قول:
نگذارید حقتون رو بخورند.
سلام.دوستان من از سرویس الانم که طرح خانواده هست 6گیگ ترافیک دارم الان میخوام طرح ویژه ماه رمضان با 10گیگ رو بگیرم خواستم بدونم این ترافیک باقیمونده انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
البته زنگ زدم پرسیدم گفتن انتقال پیدا میکنه ولی به حرفاشون اعتباری نیست.
سلام
کسی از دوستان تا حالا از این طرح رمضان شبانه انتخابی داشتند سرعت توی شب چند است؟؟
سلام دوستان این یعنی چی من که نفهمیدم
فهمیدید بگویید
قابل توجه پارتنرها و نمايندگان محترم فروش:(بسيار مهم)در زمان تغيير طرح از اينترانت به اينترنت ، حجم هاي اينترنتي مازاد بعد از فعال شدن طرح براي مشترک زده شود در غير اين صورت با فعال شدن طرح حجم اينترنتي مازاد سوخت مي شود.
یعنی حجم های مازدای که خریدیم میسوزه؟
اگه میخوای جواب بگیری زنگ بزن دوباره بیست بیست بگو من میخوام پولمو پس بگیرم طرح سرویسمم برگردونید به همون قبلی چون شما کم فروشی کردید و به اسم سرعت ده مگ مشتری رو وادار به خرید کردید و بعد خرید همچین چیزی رو تایید نمیکنید. لطفا یا طرح منو همون ده مگی که تو سایتهای فروش زدید بزارید یا مبلغ منو پس بدید طرحتونم حذف کنید از سرویسم.اونوقت یا مجبور میشن پولتو پس بدن که خیلی درصدش کمه یا سرعتتو ببندن رو همون ده مگ.اگرم هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادن اینبار به تنظیم مقررات شکایت کن با موضوع کم فروشی و گول زدن مشتری و این مطلبو مطرح کن براشون تا حداقل یه کم اذیت بشن فک نکنن ملت لانسبت شما خرن. من سرعتم داغون بود اینقدر شکایت کردم اخرش طرف گفت ما هر کاری کردیم سرعتتون درست نشده تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه سرعتتون رو رو ده مگ ببندیم که بستن ولی فایده ای نداشت ولی تو مودم مشخص بود رو ده مگ هست که بعدا معلوم شد مشکل پهنای باند مرکز مخابراتیه و با افزایش پهنای باند مکششل برطرف شد ولی هنوز سرویسم که عیدانه هست رو ده مگ بسته شده و سرعت هم تا ده مگابیت میرهنقل قول:
سلامنقل قول:
من خودم طرح دو ساله (سرویس ویژه2020) دارم که شبانه رایگانش از 4 تا 9 صبحه... سرعتشم 128هست..... اما این طرح رمضان رو برای یکی از دوستام خریدم. اونم سرعت شبانش 128 هست.....
اما با یه ترفند ساده میشه شبها با سرعتی بالاتر از 128 دانلود کرد.... من خودم چند ماهه ازش استفاده میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
سلام--طرح ویزه 2020 چی هست ؟؟ پولش چند شد برای دو سال؟؟روزها وشبها سرعتت چند است؟؟نقل قول:
اگر می شود اون روش که گفتی می شود سرعت را زیاد کرد بصورت پیغام خصوصی برایم بفرستید
بعید میدونم. 100% پیشنهاد می کنم حجم باقیمانده را مصرف کنید چون دارید کلا طرح تون رو تعویض می کنید و نه شارژ مجدد.نقل قول:
یعنی چی که میسوزه ؟؟ پولی که دادیم ، پس چی!نقل قول:
سلامنقل قول:
این طرح رو در تاریخ 20/9 94 خریداری کردم....
20 ماهه با ترافیک 20 گیگ و شبانه رایگان از ساعت4 تا 9 صبح.... به قیمت 40 تومن....
سرعت روزها تا 500 و شبانه هم تا 128
سلامنقل قول:
این طرح رو در تاریخ 20/9 94 خریداری کردم....
20 ماهه با ترافیک 20 گیگ و شبانه رایگان از ساعت4 تا 9 صبح.... به قیمت 40 تومن....
سرعت روزها تا 500 و شبانه هم تا 128
---------------------------------------------
دانلود شبانه با سرعت بالاتر از 128
سلام
این روشی رو میگم 4ماهه دارم ازش استفاده میکنم و تا الان جواب داده...
تنها کاری که باید بکنید اینکه باید 5دقیقه قبل از ساعت شبانه یعنی اگه از ساعت 2 شروع میشه.... باید 5دقیقه مونده به 2 ... اینترنت تون رو قطع و وصل کنید و دانلود شبانه تون رو ادامه بدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همان طور که در تصویر بالا مشاهده می کنید.... من 3 دقیقه قبل از ساعت شبانه (ساعت 4) دانلودم رو شروع کردم و در ساعت 6 تموم کردم که چیزی حدود 2600مگابایت در عرض 2ساعت دانلود شده و اگر بخواهیم میانگین سرعت رو محاسبه کنیم.....
2600مگابایت =2,662,400 کیلوبایت
2ساعت =7200ثانیه
2,662,400 ÷ 7200=370
میانگین سرعت 370 کیلوبایت بر ثانیه !!!!!!!!!!
وقتی وارد سامانه مدیریت مشتریان می شوی این پیام در بالای صفحه نمایان میشه حالا نمیدونم جریان از چه قراره و اصلا این پیام یعنی چه؟نقل قول:
حداقل برای من اینطور نمایش میده
بقیه را نمیدونم
روش ایشون جالب بودنقل قول:
منم یه روش دیگه دارم که چون فعلا در مرحله ی پایلوته:n31:هنوز باید بیشتر تست بشه
چند دقیقه به ساعت شروع دانلود، مودم رو ریبوت میکنم تا خودش بزبون خوش ip جدید بگیره و بار روی دوش مخابرات چی ها سبک بشه. چون هر وقت اونا زحمتش رو میکشن سرعت یهو میشه 1 مگ.
ولی اگر خودم اینکارو بکنم سرعت همچنان بالا میمونه (حدود 7-8 مگ)
سلام....خیلی جالبه...خیلی ممنونم...نقل قول:
یعنی چند دقیقه قبل از ساعت شبانه.مودم را خاموش وروشن کنم....
یک ساله ۴۰ هزار تومن دادید؟؟؟؟؟
این روشایی که گفتین خوب بود ولی اگر قبل شروع تایم دانلود، استارت دانلود رو بزنید سرعت بالا می مونه؛ نیازی به خاموش روشن نیست
با سلام دوستان من این طرح رمضانو از سایت 851 خریدم دیروز ولی قسمت رزرو پنلم نیومده و فقط بیست گیگ حجم ثبت شده الانم هرچی به پشتیبانیشون از دیروز تماس میگیرم جواب نمیدن .53400 تومن پول ازم گرفتن ولی طرح رو ثبت نکردن پشتیبانیشون بسیاز ضعیف .الان موندم چکار کنم به 2020 هم زنگ میزنم میگه باید با همونجایی که طرح و براتون میخواسته بزنه تماس بگیرید و بگید تا درست کنه.ولی اینام متاسفانه اصلا پاسخگو نیستن از دیروز هرچی تماس میگیرم .کسی به مشکل من خورده آیا؟
مخابرات كه افتضاحه به نظر من. شاتل هم زده رو دست مخابرات اينقدر گند شده ( هم از نظر پشتيباني و هم از نظر كيفيت سرويس هاش ). فقط و فقط پارس انلاين. انصافا پشتيباني عاااالييييي ، كيفيت كه اصلا نميشه حرفي زد در موردش. من كه تا ٢ ماه پيش از شاتل ماكزيمم سرعت دانلودم ١٥٠-١٦٠ بود الان با پارس حداقل ٢٠٠ كيلوبايت ميگيرم. چه بسا كه ٨٠٪ مواقع سرعت بالاي ٣٠٠ هم هست :) عاليه. پيشنهاد ميكنم امتحان كنين. پشتيباني لايه يك رو فقط و فقط پارس انلاين هست كه داره و همونطور كه ميدونين پشتيباني لايه يك قوي ترين پشتيباني رو داره و اپراتورهاي لايه يك از نظر علمي از همه قوي ترن...
Sent from my iphone using taptalk
سلام---پس من این طرح را بخرم...طرح دوم منظورم است...من تا حالا از مخابرات 4 سال دارم وراضی هستم...نقل قول:
از من ميشنوي اگر سرعت ميخوايي و كيفيت پارس انلاين ( تنها مشكلي كه ميشه بهش گرفت اينه كه ساعت ٢ تا ٧ صبح رو يك سوم حساب ميكنه ) اما از نظر كيفيت بهترينه. قيمتاشم مناسب تر از بقيه جاهاستنقل قول:
سلام...منظور از یک سوم چی هست...شبانه ان سرعت متوسط ان چند است....روزها سرعت یک مگ بده کاملا برایم کافی است...ماهی چند؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت اينترنت پرسرعت ميتونين قيمت هارو نگاه كنيننقل قول:
يا ميتونين تماس بگيرين : ٣٨٤٤٤٤١٨
منظور از يك سوم اينه كه مثلا ٣ گيگ دانلود كنين ١ گيگ ازتون كم ميكنه.
درضمن اگر دوست داشتين بنده رو به عنوان معرف معرفي كنين ممنون ميشم. واسه شما تفاوتي نداره و فقط به من يك گيگ رايگان ميده. ولي بنده فقط راهنمايي كردم چون واقعا از همه نظر راضيم ازشون. اسم بنده : فريد سعادت اگر نياز داشتين.
در ضمن شركت هايي مثل شاتل كه تايم رايگان دارن براي تايم رايگان ٥٠ هزار تومان ازتون ميگيرن كه اگر حساب كنين ٥٠ تومان ميشه حدود ١٥ گيگ اينترنت اگه در حالت هاي تخفيف دار نگيرين كه شبانه ٤٥ گيگ دانلود بهتون ميده. حالا بازم سوالي بود درخدمتم. ضمنا پارس انلاين اولين شركتي هستش كه اينترنت ١٦ مگابيت در ايران ارايه كرد. موفق باشيد
نقل قول:دوست من شما که نمیدونید نظر ندیدنقل قول:
من طرح کمپین ماه رمضون داشتم و تو رزو سرویس عیدانه بعد چون زمانم داشت تموم میشد خواستم سرویس رمضان جدید رو بگیرم
و مجبور شدم سرویس رزرو رو فعال کنم بعد سرویس رمضان رو خریدم ودوباره سرویس رزرو رو فعال کردم
لازم به ذکره که قبل اینکار من75 گیگ حجم داشتم که فعال بود ولی طرح جدید که گرفتم و این 75 گیگ به رزور منتقل شد واون10گیگ سرویس جدید فعال شد وهر وقت تموم بشه از رزرو درمیاد
از سایتmr2020.ir خرید کنید تا مالیات پرداخت نکنید هر مقدار حجم وطرحی هم بگیرید کمتر از10 دقیقه براتون فعال میکنه پشتیبانی خوبی هم داره
سلام..از طرحتان راضی هستید...سرعت دنلود توی شب و روز چطوره؟؟؟؟نقل قول:
اول ببینید خطتون جواب میده چون اونا که از پول بدشون نمیاد براشون مهم نیست . از پشتیبانی بپرسید اگر 10 مگ جواب میده بعد بگیرید.
من طرح رمضان رو گرفتم ولی سرعت افتضاح موند.
سایت 8513030.com میگه دیگه طرح شبانه فروشش متوقف شده اگر خریدید مسولیت بازگشت پول با خودتون
سلام..این مشخصات مودم..طرح نقره ای مخابرات..نقل قول:
data rate 10240 است..
سلام.نقل قول:
نمیخوام تبلیغ شاتل رو بکنم ولی قیمت شبانه ی شاتل 5250 تومانه ،پنج هزار و دویست و پنجاه تا تک تومان نه قیمتی که شما گفتید.(۵۰ هزار تومان)
سرعت دانلود از گوگل پلی و تلگرام برای من در تایم روزانه ۱۶ مگه ،سرعت وبگردی و پینگ هم خوبه فقط قیمت ترافیک گرونه که فعلا جشنواره گذاشته و ۵۰ گیگ رو ۵۶ هزار تومان میفروشه.
در مورد شبانه هم باید بگم از وقتی اومدم شاتل ده برابر زمانی ک مخابرات بودم دانلود کردم.فقط هر شب نباید دانلود کرد چون محدود میکنه...
البته یک ماهی هم اسیاتک داشتم شبی ۱۵ گیگ دانلود میشد اما وبگردی و اینستاگرام وتلگرام افتضاح بود.
من چون ٢٥٠ تا تك تومني اشتباه گفتم اشتباه شد ؟ شاتل وقتي محدودتون ميكنه حداقل ٣ هفته محدودين مگر اينكه خوش شانس باشين. پشتيبانيشون هم بلد نيست. اطلاعات بنده كامل هست در مورد شاتل چون تا ٢ ماه پيش شاتل داشتم اما پارس انلاين از همه نظر از همه يك سر و گردن بالاتره ( البته نظر شخصي من هست و هركسي نظر خودشو داره)نقل قول:
گفتید پنجاه هزار تومان برا همین دقیقش رونوشتم،احتمالا دستتون خورده یا من اشتباه دیدم.نقل قول:
تو جشنواره شاتل لند هر چی لازم داشتم گرفتم لیست دانلودم بعد چند سال خالی شده الانم شبی دو سه گیگ دانلود دارم خدا رو شکر محدود نشدم.
سرعت پارس آنلاین رو میدونم بالاست ولی برای من فقط سرعت گوگل پلی و تلگرام مهم بود که عالیه...
داخل همه سایتهای فروش هنوز هست حتی پرتاک خوده مخابرات.این سایت کلاه برداره این خبرو به دروغ داخل کانال تلگرامش گذاشته جهت فروش بیشتر.اگه به اخر متنش دقت کنید گوش زد کرده که این طرحو ماه رمضون پارسال ک تموم شد خیلیا از ما این طرحو با مبلغ 500 هزار تومن هم خواستن ک براشون فعال کنیم.و یه جوری مشتری رو ترغیب کردن به خریدن.منم متاسفانه دو روز قبل این طرح و از سایتشون خریدم ک طرحی برام فعال نشد و 54 هزار تومن پولی ک ب حسابشون ریختم فقط 20 گیگ حجم برام زدن.از دو روز قبل هم هنوز موفق نشدم با پشتیبانیشون تماس بگیرم .کلا هیچ شماره ای رو جواب نمیدن.الان دیگه نمیدونم چکار کنم.فقط از هر سایتی میخرید از این سایته 851cc نخرید از این به بعد ک بدجوری دارن کلاه برداری میکنن.من امروز همین طرح رمضانو برا دوستم از گلدنت خریدم و تو سرویس رزروش ثبت شد ولی این سایت عوض طرح بیست گیگ حجم بهت میندازن اونم پنجاهو چهار هزارتومن.پشتیبانی هم ندارن.میخواین حرفمو باور کنید برید تو سایتش با پشتیبانیش تماس بگیرید.میبینید ک هیچکی جواب تلفنو نمیده.حتی قسمت تماس با ما داخل سایتشون پیجش باز نمیشه و ارور میدهنقل قول:
واقعا ناراحت شدم.نقل قول:
خدا لعنتشون کنه.
حروم خوری همینه و شاخ و دم هم نداره.
من هزينه ساليانه رو عرض كردمنقل قول:
سلام.دوستان چرا این مخابرات لعنتی بهمون عیدی نداد. بعضی استانها فکر کنم عیدی دادن.:n24:
سلام سرعتش توی روز خوبه وتو ساعت رایگان شانسیه و بعضی مواقع مثل سرعت روزانست که میشه تا15 گیگ دانلود کرد وبیشتر مواقع هم سرعتش متوسط هست که2600 مگ میشه گرفتنقل قول:
نقل قول:شما اشتباه نوشتید ببینیدنقل قول:
پسر عمم شاتل داره طرح128 کیلو بیتی (بلوار شفا) سرعت دانلودش بیشتر از1مگ درثانیه هست حتی تو تایم رایگان
با دادن 5هزار تومن هم شبانشو فعال کرده و هر چند وقت یکبار به بهونه های مختلف حجم هدیه بهش میدن
ولی از بابت پارس انلاین هم بگم حرف شما درست پایینترین نرخ اینترنت رو تو کشور داره وتبلیغاتش واسم اومده همچنین یه طرح6گیگ 6ماه هم به رایگان برام پیشنهاد شده ولی متسفانه من انحصاری شرکت مخابراتم و از طرح رمضان بهتر گیرم نمیاد
دوست خوبم بنده هزينه ساليانه تايم رايگان رو گفتم ٥٠ تومن. ماهانه ٥ تومن هست. در مورد موضوع سرعت هم كه همه شركت هاي خصوصي پهناي باند رو تا ١٦ مگ باز ميذارن ولي شاتل رو با اطمينان ميگم كه نميتونه ١٦ مگ ارائه بده چرا كه حتي تو ديتاسنتر خودش كه ماكزيموم سرعت رو ميده ١٤ مگ داده ( باهاش كار كردم ) ولي پارس انلاين چون اولين شركت هست كه اين سرعت رو اوردخ ارايه ميده راحت به حدي كه تو سروراش سرعت مينيموم ١٨ مگ هست. اين اطلاعات طبق تجربه خودم هست و راجع بهش اطمينان دارمنقل قول:
شاتل فيكس ١٦ مگ بازه تازه دقيقا ١٦.٣
دانلود هم بنده دقيقا تا ٢ مگ بايت در ثانيه تبادل دارم
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
براي شما لابد اينطوريه. بنده كه حتي تو سرور هاي شاتل هم سرعت ١٦ مگابيت نديدمنقل قول: