مودم tp-link :puke::n21: خود را در نزدیک ترین سطل زباله بیاندازید :D مدلش چیه مگه ؟ ظاهرا مودمای جدید tplink نشون نمیدن...نقل قول:
Printable View
مودم tp-link :puke::n21: خود را در نزدیک ترین سطل زباله بیاندازید :D مدلش چیه مگه ؟ ظاهرا مودمای جدید tplink نشون نمیدن...نقل قول:
اتفاقا قدیمیه (TD-W8901N) اگر اینقدر قیمتا فضایی نشده بود، حتما یه جدید میخریدم :Dنقل قول:
کلا مودمای tplink اطلاعات زیادی درباره وضعیت خط نشون نمیدننقل قول:
سلامنقل قول:
شماره تون به عنوان معرف زدم با 8 درصد خوش بگذره:biggrin:
صابنتم دیروز وصل شد ولی چنگی به دل نمی زنه و با فن آوا که قبل این داشتم فرقی نداره
فقط قیمت صبانت ارزون تر هست
درودنقل قول:
برای شما داخل همون جدولی که snr داخلش هست نوشته ؟
سلام
دوستان صبانت پروفایل گیم داره؟؟!!
از پینگ راضی هستین؟!
با سلام پروفایل گیم داردنقل قول:
پینگ هم برای افراد متفاوت هست من چون اهل بازی انلاین نیستم پینگ های بالای 100-120 برام کافی هست که اکثر اوقات همین هست
پروفایل گیم دارد ولی روی هر سرعتی نمی بندند مثلا برای من که در حالت عادی خط تا سرعت 12 مگ می کشید روی 6 مگ بسته بودند.نقل قول:
پینگ هم ظاهرا از شهری به شهر دیگر فرق می کند، پینگ من الان با 4.2.2.4 بدون پروفایل گیم 124 میلی ثانیه است.
کسی این یکی دو روزه افت سرعت داره ؟
دستت درد نکنهنقل قول:
برا بستن خط من نمیدونم قانون صبانت چیه
ولی وقتی نتت رو رویه fast ببندن کشش خطت میاد پایین تر برا همین دانلود ریت رو رویه پایین تر میبندن
بازم شاید قانون صبانت فرق میکنه به اجبار یا زورکی میاد این کار رو میکنه!!!
پیش ثبت نام VDSL برای شرکت صبانت آغاز شد:
پیش ثبت نام که ضرری ندارد. برید و ثبت نام کنید. اتفاقا برای شرکت های دیگر هم ثبت نام داشته باشید. حالا هر کدام که زودتر به شما خدمات دادند.کد:http://www.sabanet.ir/form/main?id=37
دوستانی من می خوام صبانت بگیرم
وضعیتش چطوره؟
پینگ داخلی و خارجی رو حالت گیمینگ چنده
برای منم سواله دوستانی که سرویس گیم دارند راضی ان ؟
آشغالش از یوتل بهترهنقل قول:
شما سرویس گیم دارید ؟ امکانش هست یه پینگ بگیرید از 4.2.2.4 ؟نقل قول:
خدمت شما سرویس گیم فعالنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبهنقل قول:
برا من تو پارس انلاین 90 هس
- - - Updated - - -
خوبهنقل قول:
برا من تو پارس انلاین 90 هس
نقل قول:
راضی هستین برای گیم ؟ خیلی بالاست حتی با سرویس گیم
نقل قول:
وضعیت پارس چطوره الان ؟ میگن از چند هفته پیش که با های وب یکپارچه شده کلا داغون تر شده
سلام برای من خوبه من اهل بازی نیستمنقل قول:
والا من همیشه یه مشکلی برمیخورم ولی برا دوستان دیگه ام پارس خیلی عالیهنقل قول:
بعد ادغام که هیچی از وقتی سهامشو خرید شروع شد خراب شدن
مدتی اصلا پشتیبانی نداشتن!
اما الان کلا پشتیبانی زود برمیداره
و پینگ هم وقتی درست باشه عالیه
اما dns شون رو نمیدونم چیکار کردن رو بعضی بازیا پینگ خراب شده مثل رینبو
برای من هر هفته یکی دوبار قطع میشه! یه ساعت تقریبا بعضی هفته ها اصلا قطع نمیشه
ولی سرعت دانلودم اندازه سرعتیه که میتونم بگیرم و سرویس گیم هم فعاله تقریبا خیلی کم از سرعت دانلود کم میشه 20 کیلوبایت همچی چیزی
برای بقیه دوستان کلا مشکل قطعی من اصلا پیش نمیاد هر از گاهیه
مدتیه از موقع همون ادغامی که میگید برای من هر روز پینگ داخلیم تا چندین ساعت میشه پنجاه! (از بیست میشه 50) و مدام پینگم میره بالا و پایین!
بقیه دوستان همچی مشکلی ندارن
(لازم به ذکر طرف من سیم کشی خود کاملا انجام دادم هیچ مشکلی از من نیس)
در کل تو شهر شیراز بهترین شرکت پارس هست، و با این توصیفات هم هنوز پارس اوله
قبلا حجم دزدی هم از من خیلی داشت اما الان دقیق دقیق شده و من از دیشب تا حالا که 20 گیگ داخلی دان کردم دقیق دقیق 10 گیگ کم کرده
شرکتای دیگه هم دور و برم تحقیق کردم یا دوستان هستن یا خودم بودم قبلا
هیچ کدوم مثل پارس پبنگشون نیس
من میخواستم برم شاتل چون یه ماه پیش دیگه پارس انلاین روانیم کرده بود پستام هست هنوز
اما وقتی حجمش مثل های وب زیاد شد کلا بیخیال شدم چون میدونم برم شرکتای دیگه با این خطم بهتر نمیشه بدترم میشه
پارس حداقل قطع و وصلی مداوم نداره
البته سه روزه نوسان پینگ همزان با اون دوستای شاتلی خیلی کمتر شده و وقتی استیبله مثل الان دوتا دونه هم حتی پینگ داخلیم کمتره شده 19
اما اگر نزدیک مرکز مخابراتی باشید مثل یه دوستم این طوریه
اصلا مشکلی نداره ظاهرا و پینگش از من بازم پایین تره تو بعضی چیزا و پکت لاس هم نداره
بله باز امروز رو میبینیم که باز... شد تو پینگ و پکت لاس
شما هم صبا داری هم پارس ؟نقل قول:
نه چون درباره پارس اینجا جواب دادم ادامش هم وضعیت الانو گذاشتم!نقل قول:
بعد از تقریبا یک ماه استفاده در مجموع راضی هستم (کاربری عمومی)
اما تنها نکته منفی رو که دیدم این بود که حجم داخلی حساب نمیشه! یه لینک که مطمئن بودم سرور ایران هست رو تست زدم و بین الملل کم کرد!
با خودم گفتم شاید این لینکه جزو لیستشون نبوده، از آپلودبوی هم تست کردم و باز هم بین الملل کم کرد :jealous:
امروز ثبت نام کردم سرویس جشنواره ۸ مگ یک ساله ۱۰۰۰ گیگ بین الملل ، امیدوارم خوب باشه
وضل شد بیاین نظرتونو بگین لطفانقل قول:
اصلا راضی نیستم ، آسیاتک و مخابرات که داشتم خیلی بهتر بود ، اینستا کمی کند باز میشه و پینگمم بیشتره
آیپی رو هم میزنه پرورش داده ها ، یعنی پورت خود صبانت نیست؟ نمیشه کاریش کرد؟
نقل قول:نقل قول:
سرویس گیم فعال کردین ؟
چند تا تست سرعت و پینگ و کشش خط بذارید
دوستانی که صبانت دارن راضی هستن مخصوصاً این سرویسای جشنواره ای که حجمهای خوبی داره یا مصداق اون ضرب المثل معروفه که میگه هیچ گرونی بی علت و هیچ ارزونی بی حکمت نیسته؟:biggrin:از نظر ثبات و عدم قطعی چطوره ؟
من اسفند پارسال جشنواره 1 ساله 8 مگ 1000 گیگ خریدم ( البته خطم بیشتر از 4.5 - 5 مگ کشش نداره )نقل قول:
ولی خدایی به نسبت قیمتی که داشت خوبه و من راضیم
اینم یه تست تک کانکشن سرور آلمان
شرکت پرورش داده ها کمپانی مادر صبانته یعنی صبانت جزو شرکتهای تابعه پرورش داده هاستنقل قول:
کد معرف صبانت
280407
با مودم زایکسل زیاد سازگار نیست، شبها یک لحظه قطع و وصل می شود ولی با مودم ایسوس تست کردم قطع نشد. سرویس مشترکین جدید خوب است وگرنه برای تمدید سرویس جذابی ندارند، هدفشان این است که مشتری جدید جذب کنند به امید اینکه بعد از تمام شدن سرویسهای جشنواره جمع آوری نکند و با سرویسهای عادی تمدید کند.نقل قول:
دوستان نویز خط صبانت مدتیه مشکل دارم سراسریه یا منطقه ایه؟
اگر سراسریه کمبود پهنای بانده برم تخلیش کنم
فکر کنم مشکل واقعا از خطتتون باشهنقل قول:
سرویس من از پارسال از نظر کشش خط و سرعت تفاوتی نکرده، این مشخصات نویز خطم:
البته توی بعضی از آی اس پی ها که قبلا بودم، کشش خط من توی مودم ماکزیمم تا 18 نشون میداد و روی 17 هم تنظیم میشد.
روی صبانت بین 15 تا 16 نشون میده و اوایل که سرویس گرفته بودم روی 16 تنظیم شده بود و مشکلی نداشت، منتها من پینگ برام خیلی خیلی مهمه و خواستم کاری کنند که پینگ پایین دریافت کنم، اونا هم سرعت رو به 14 کم کردن و یک سالی هست هیچ تغییری توی وضعیت سرویسم ایجاد نشده و راضی هستم.
پینگ قابل قبوله و پکت لاست ندارم.
ممکنه وضعیت در مرکز مخابراتی شما متفاوت باشه و یا واقعا سیم های تلفنتون خراب شده و نیاز به سیم کشی مجدد دارید.
درود
فرق سرویس های fup و صبانت چي هست ؟
برای سرويس هاي fup همون حجم را میدهد اما برای تعرفه های صبانت چطوری هست ؟
درودنقل قول:
تمام شرکتها یک کمیتی را به عنوان fup تعریف کردن یعنی بهشون ابلاغ کردن که یعنی آستانه مصرف منصفانه که بر اساس ترافیک بین الملل هست مثلا 21 گیگ ماهانه که اگر کاربر از اون حد تجاوز کنه سرعتش برمیگرده به یک حد خیلی کم و کاربر تا دوباره ترافیک نخره سرعتش به حد همیشگی نمیرسه
درودنقل قول:
سوال من برای طرح صبانت هست .
مثلا سرویس 8 مگ هم به صورت fup دارد و هم به صورت صبا نت
طبق قاعده کلی حجم تعریف شده باید همون fup باشه حالا اگه دوستان صبانتی باسابقه تر تبصره ای دارن اضافه کنن لطفاًنقل قول:
سلام دوستان
پنل جدید از کجا باید گزارش گیری کنیم حجم مصرفی رو