داداش اگه منتقل نشد بگو ما مصرف کنیم ، 20 روز از اکانتم مونده و فک کنم 2 گیگ هدیه م بمونه واسه دوره بعد !نقل قول:
Printable View
داداش اگه منتقل نشد بگو ما مصرف کنیم ، 20 روز از اکانتم مونده و فک کنم 2 گیگ هدیه م بمونه واسه دوره بعد !نقل قول:
ایا تا حالا شده توی زمانهای خاصی پارس آنلاین برای تمدید هم تخفیفهای ویژه در نظر بگیره
بله خودنمایندگی شهر من 4 ماه پیش رک و راست گفت که به علت زیاد شدن کاربر و کمبود پهنای باند سرعت ها رو شبها واقعی کردیم ولی دیروز که تماس گرفتم گفت با مدیریت صحبت کریدم و قول دادن تا 1 ماه مشکل حل بشه و پهنای باند اضافی خریداری شده حالا نمیدونم حل بشه یا نه؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
منم کاملا موافقم، هفته ی اول که من اشتراک گرفتم، سرعت دانلود شبانم با سرعت 256 خیلی بالا بود، تقریبا بین 195 تا 220، منم که تازه وارد بودم فکر میکردم همیشه همینجوره، با خودم گفتم سرعت 512 یا 1 مگ بگیرم چی میشهههههههههههه!
ولی یه هفته بعد افتضاح شد، با نمایندگی تماس گرفتم و گفتند ترافیک رایگان شبانه چون هدیه هست، شما حق ندارید شکایت کنید و هر سرعتی هم بگیری فرق نمیکنه.بستگی داره چند نفر دانلود میکنند تو شبا.با این حال چند شب که کاملا قطع شد تو قسمت شکایات نوشتم.پارس آنلاین با من تماس گرفتن و بعد از 2 ساعت تماس تلفنی و یه سری تنظیمات که خودشون انجام دادن، درست شده و الان حداکثر دو گیگ و حداقل 600 مگ دانلود دارم.
البته نا گفته نماند که اکثر دوستان از جمله من سر ساعت 1 که رایگانه شروع میکنم به دانلود تا سر ساعت 6، پس طبیعی که سرعت از سر شب افت پیدا کنه و دقیقا 6 به بعد بالا بره.
من 30 خرداد حجم سرویسم تموم شد ولی 29 روز از قراردادم باقی مونده بود .little more رو زدم ولی گفت : استفاده از این سرویس در اشتراک شما ممکن نیست (یه همچین چیزی)نقل قول:
بعد رفتم 1 گیگ حجم خریدم وقتی مودم رو ریست کردم و به قسمت مدیریت سرویس رفتم دیدم که هم Lıttle more رو فعال کرده ( با 800 مگ) و هم خرید 1 گیگ اضافه (که این طبیعیه )
طبق توضیحی که توی قسمت تمدید اشتراک موقت داده بودن گفته بودن که تا 5 روز باید اشتراکتو تمدید کنی ولی توی قسمت مدیریت سرویس تعداد روزهای باقیمانده همون رو 29 روز بود و به 5 روز کاهش پیدا نکرده بود امروز هم
قراردادم رو دوباره 3 ماهه تمدید کردم ولی به جای اینکه بعد از 5 روز (طبق گفته خودشون) قرارداد جدیدم فعال بشه باید 27 روز صبر کنم تا اشتراک جدید سه ماهه جایگزین بشه .
حالا شما قبل از زدن lıttle more روزهای باقیمانده تون چقدره ؟ و الان که اشتراکتون رو تمدید کردین چقدره ؟ به خاطر این پرسیدم که ببینم واسه همه یکسان عمل میشه
این سایت پارس چرا بدون هیلتر شکن باز نمیشه؟
با هر کدوم از مروگر هام بدون هیلتر شکن میرم مینویسه unable to connet
خودم پارس آنلاین دارم و adslم رو از خودشه
سایتایه دیگرو میتونم باز کنم خودش وا نمیشه
البته با هیلتر شکن باز میشه
یعنی این سایت فیلتره یا نه؟نمیدونم
لطفا کمک کنید
نت من از 12 ظهر قطعه الانم كافي نتم.خاك بر سرشون پشتيبانيم جواب نمي ده.واقعا براشون متاسفم
خوب این 1 گیگ رو به من هم ندادن برا سال جدید رو !نقل قول:
برا تمدید من تو این 2 سال چیزی ندیم! اگه مشترک جدید باشید طرح میزارن براتون ولی برا قدیمیا هیچی!نقل قول:
آقا به جای اینکارا برین تو سایتش شکایت کنین آمار شکایات بالا بره شاید یه کاری کردن !
سلام من ترافیکم تموم شد ولی به صورت موقت تنظیم کردم بعد وقتی هدیه را به ما دادند مدت زمان موقت حذف شد و الان 3 گیگ دارم 2 گیگ هدیه یک گیگ باقی مانده موقت آیا ترافیک شبام رایگانه
لطفا حتی نمی دونین هم نظرتون و بگین :question:
اگر داخل پنل زده لیتل مور یعنی شبانه ات رایگان نیست اما احتمال داره که سیستم قاط بزنه و رایگان حساب کنه باید شب ساعت 1 به بعد یه فایل رو بزاری و بعد مودم رو روشن خاموش کنی ببینی از اکانتت چیزی کم میکنه یانه؟؟
مال من هم تقریبا همینطور شدنقل قول:
لیتل مور زدم نصف حجم با 5 روز اضافه شد و روز بعدش 2 گیگ هدیه دادن
الان تمدید هم کردم یک 3 ماهه ولی فعال نشده
حجمم شده 2 گیگ + نصف ماه قبلی
روز 4
حالا مصرف بکنیم که از اون طرف کم میکنه
مصرف نکنیم میزنه 2 گیگ هم میپره
سیستم پارس بشدت مزخرف و داغونه
از همه طرف فقط پول الکی میگیره و حجم میدزده و سرویسشم روز به روز خراب تر میشه
اگر یک شرکت بهتر تو منطقه ما بود از پارس میرفتم!
مثل من شدینقل قول:
لیتل مور تو اکانت نزده ولی طبق مصرف و اطلاعات الان تو لیتل مرو هستم
تمدید هم کردم
2 گیگ هم هدیه دادن
5 روز و نصف حجم ماه قبل هم اضافه شده رو قبلی ها
اصلا وضعی شده :دی
سرویس های pol رو کسی نداره ؟نمیدونید کیفیتش چطوره ؟
مثلا یه مگش سرعت دانلود چنده ؟>اخه زده ضریب اشتراک 10
lمن سرویس پل 256 دارم و بد نیستنقل قول:
یعنی واقعا تنظیماتی که اونا گفتن تاثیر داشت؟نقل قول:
اگه آره خوب اون تنظیمات چی بود؟
یه تست سرعت شبانه بزار لطفانقل قول:
یه تست سرعت شبانه بزار لطفانقل قول:
اینم از سرعت من جالبه به خدا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز باز هم دارم میگم :اگه همین الان دوباره مصرف همین روزی که گزارشش رو گذاشتی رو بری ببینی،میبینی که درستش کردننقل قول:
من مطمئنم که این گزارش مصرفی رو که گذاشتین رو از قسمت گزارش مصرف 24 ساعت اخیر گرفتین(قسمت پایینی)، چون تو قسمت گزارش مصرف 24 ساعت گذشته این مشکل پیش میاد ولی دو روز که بگذره و اون گزارش رو توی قسمت بالایی(گزارش ماه اخیر) بررسی کنین میبینین که مشکلی وجود نداره
من از این قضیه مطمئنم چون حداقل برای من چندین بار پیش اومده و دقیقا همینطوری بوده
ارسال و دریافت من رو ببین:
2 ساعت تماس تلفنی رو خوب اومدی،واسه من هم یه بار بابت حجم خوری زنگ زدن ،به جان خودم بالای 200 دقیقه در عرض یک روز تلفنی باهام حرف زدن(پول تلفشون زیاد نمیاد؟:31:)نقل قول:
جالب اینجاست که اپراتورهاشون هیچی حالیشون نمیشه،اصلا هیچی بلد نیستن،فقط زر میزنن و تیکه کلام همیشگیشون اینه: "بزارین چک کنم"،بالای سه ساعت فقط داشتن واسم چک میکردن،گه حالیشون نمیشه،گاون،نزدیک بود با یه زنه اپراتوره دعوام بشه
در مورد بند دوم هم بگم که: مگه همه سر ساعت 1 شروع میکنن به دانلود(دقیقا ساعت 1:00) ؟در ضمن تو منطقه مخابراتی ما که کسی پارس نداره،چند تا از رفیقام هم که پارس داشتن از پارس رفتن،تو همین حین هم بود که سرعت شبانه من به طور افتضاحی پایین اومد،اصلا منطقی نیست،یعنی هیچ شبی نیست که چند نفر دانلود نداشته باشن و سرعت ما بخاد بالا بره؟
من به این قضیه ایمان دارم که کم شدن سرعت شبانه دست خودشونه و با اختیار خودشون سرعت رو محدود میکنن
معجزه الهی :42::42::42:نقل قول:
این از نشونه های آخرالزمانه:42::42::42:
برای من هم تنظیم کردن ولی هیچ فرقی نداشتنقل قول:
اگه دوستان تنظیمات خواصی مد نظرشون هست بگن شاید درست بشه
در ضمن سرعت از درست ساعت یک می آد روی 20 تا 35 کیلو و از ساعت 5 رو به افزایش می ره تا 65 کیلو ولی درست از ساعت شش به بعد سرعت دانلود می آد روی 115 کیلو
منPOL-256-2G رو سه ماهه دارم و حداکثر سرعت دانلودی که می ده 120 کیلو هستش شبها که بیخیال دانلود هستم یعنی فقط نیم ساعت اول ( 12:30 ) و یک ساعت آخر (6:00) تا (7:00) برای دانلود پی سی رو روشن می کنم که سرعت دانلود در این بازه زمانی همان سرعت 115 کیلوبایت هستش
باز اگه دوستان ( مخصوصا دوستانی که توی اینجوری شرکت ها ثابقه کار دارن ) تنظیمات خواصی برای درست کردن سرعت دانلود شبانه می دونن لطف می کنن اگه اینجا قرار بدن
شماها دیگه بعضیاتونم خوشی زده زیر دلتون !
با سرعت 256 شبا ! 115 تا دانلود میکنید!!!بازم کمتونه!!!
اینجا ما 10 نفر هستیم شبا سرعتمون روی 7-8 میچرخه !!
برید حال کنید همون سرعتتون رو تازه ما 512 گرفتیم!
الان میرم یه گزارش دیگه میگیرم و نتیجه رو اینجا میزارم .نقل قول:
کاملا درسته ، مشکل از گزارش 24 ساعته هستش :)
بنده که موافقمنقل قول:
سلام
دوستان من سرویس 128 پارش دارم 3 روز دیگه سرویسم تموم میشه ولی هنوز 4گیگ مونده.
میخوام تمدید کنم.
ایاا این ترافیکه باقیماندم به دوره بعد میره؟
فقط ترافیک هدیه تون به دوره بعد منتقل میشه و باقی ترافیک میسوزهنقل قول:
موفق باشید
tra یک مگ بگیرم سرعت دانلود 100 کیلوبایت در ثانیه میده ؟کسی داشته ؟
سلام من میخوام سرویسم رو از شاتل لعنتی عوض کنم و برم یه سرویس دیگه
خیلی نامرده
یه شب سرعتم 70 80 هه یه شب 4 5 اعصاب نزاشته واسه من بی پدراااا
یه زحمت بکشید بگین من چی کار کنم
شبا خفن دانلود میکنم
روزا اصلا کاری ندارم
فقط شب و سرعتش واسم مهمه
تهران میشینم مرکز محلاتی (شمال)
پس طرف پارش اشغال نيا
سرعت شبانه به معناي واقعي افتضاحه
Sent from my iPod touch using Tapatalk
خوب البته من گفتم اکثرا سر ساعت 1 شروع میکنن و شکی نیست.چون از یک به بعد رایگانهنقل قول:
احتمالا همینطورهنقل قول:
دوست عزیز سرعت روزانه و متوسط دریافت شبانه شما چقدره چون منم قصد 128 4 گیگ دارمنقل قول:
اینم سرعت من از ساعت یک شب به بعد.
من 256 پارس آنلاین دارم.اونایی که سرعت شبانتون از 120 بیشتره خدا رو شکر کنید و قانع باشید!
برو خدا رو شکر کن که شبا میتونی سایت اسپید تست رو بالا بیاری و تست بگیرینقل قول:
واسه من که حتی صفحه اسپید تست کامل لود نمیشه تا بخام تست کنم ،از بس سرعت پایینه
شما هم دیشب از ساعت 4 به بعد قطعی داشتین؟
خیر
تهران
من کلا تا به حال قطعی نداشتم توی این 6 ماه (مواقعی توی خونه بودم)
با اینکه توی چند شب به ترتیب 2 ، 1.8، 1.4 گیگ دانلود داشتم دیشب 570 مگ شد. شاید پارس آنلاین سیاست کنترل ترافیک شبانه کاربرها رو نیز داشته باشه. البته من 30 روزه که یوزر پارس آنلاینم و اون 2 گیگ اولین ترافیک درست و حسابی شبانه بود که برای دانلود گذاشتم
اشتراک 256
2012/06/23 01:00 82.2 MB
2012/06/23 02:00 87.4 MB
2012/06/23 03:00 103.3 MB
2012/06/23 04:00 123.0 MB
2012/06/23 05:00 172.8 MB