سلام ... انگار ی خبری هست بچه ها !
اینجارو ببینین :
کد:http://blog.the-west.net/index.php/2011/04/merging-worlds/
لطفا یکی دقیق این متنو بخونه و به بقیه اطلاع بده ، ممنون میشم :11:
Baltaza منتظریم :46:
Printable View
سلام ... انگار ی خبری هست بچه ها !
اینجارو ببینین :
کد:http://blog.the-west.net/index.php/2011/04/merging-worlds/
لطفا یکی دقیق این متنو بخونه و به بقیه اطلاع بده ، ممنون میشم :11:
Baltaza منتظریم :46:
من انگلیسیم افتضاحه :دی لووول بزار باز کنم ببینم چیه !
من که از ظهر تالان نمیتونم وارد اکانتم بشم !
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
هیچی مگین بعضی ورلد ها تعداد اکتیوش کمه هزینه اضاف و اینا داره ما میخوایم ادغام کنیم(نظر مدیران و اینا هست )
بعد میگه موندیم با شهر ها و فورت و رنکیک و اینا چیکار کنیم اگه نظری چیزی دارین بگین :دی
جالبه فکر کنم اینجوری بهتر باشه:20: (ادغام )
این تغیرات انگار میخاد با ورژن ۱.۳۲ بیاد ، همون موقع ورلد ۱۵ هم میاد (World Colorado)کد:World 2 <– World 3
World 4 <– World 5
World 6 <– World 7
World 9 <– World 8
ببینم باز چه خوابی دیدن :27:
معلوم نیست با اون تغییرات بیاد گویا هنوز سر حل مشکل شهر و فورت اینا مشکل دارن :دی احتمالا با آپدیتی که قالب کلی بازی عوش میشه میاد
ورلد جدید همیشه چیز بیخودی هست:دی فقط پول میخوان بگیرن از ملت
راستی Baltaza کدوم ورلد بازی میکنی ؟ یا کدوم ورلد ها :27:؟ اسم کاراکترت چی هست ؟ جهت آشنایی بیشتر ... :31:
amin_fixfox کجا قایم شدی برادر .. بیا و نظری بده :46:
من یوزر اصلیم الان فقط ورلد 10 هست :دی jojokنقل قول:
راستی Baltaza کدوم ورلد بازی میکنی ؟ یا کدوم ورلد ها ؟ اسم کاراکترت چی هست ؟ جهت آشنایی بیشتر ...
اما 9 هم تک و توک میرم ، ولی قدیما یوزر اصلیم 6 هم بود 9 هم 5-4 تا یوزر داشت 1 هم داشتم 2 هم داشتم 4 هم داشتم 10 هم 5-6 داشتم اما دیگه بن کردن نامردا :دی
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
امین بیا صحبت کن بهت اجازه میدم :دینقل قول:
amin_fixfox کجا قایم شدی برادر .. بیا و نظری بده
سلام به همه
کسي توي آريزونا نيست؟
من اونجا يه dueler خفنم
البته با لول 48
آرش بیا کمک کن من الآن چه غلطی بکنم؟ کدوم از این craftها رو انتخاب کنم؟ اصلا چی هستن؟
توی چت روم یکی داشت میگفت دیگه از شغل آیتم نمیگیری و باید با کسی که داره روی اون شغل کار میکنه دوئل کنی تا شاید آیتمش گیرت بیاد. از وسط حرفاش لاگین کردم نفهمیدم ماجرا چیه ولی فکر کنم به یکی از همین craftها ربط داشته باشه.
از اونجایی که وقتی سرور آپدیت شد من نبودم بلد نیستم :دی و این سعید مثلا رفته سربازی هر روز خونه الان میاد جواب میده :دینقل قول:
آرش بیا کمک کن من الآن چه غلطی بکنم؟ کدوم از این craftها رو انتخاب کنم؟ اصلا چی هستن؟
توی چت روم یکی داشت میگفت دیگه از شغل آیتم نمیگیری و باید با کسی که داره روی اون شغل کار میکنه دوئل کنی تا شاید آیتمش گیرت بیاد. از وسط حرفاش لاگین کردم نفهمیدم ماجرا چیه ولی فکر کنم به یکی از همین craftها ربط داشته باشه.
چه باحال من هم قرار بود برم سربازی ولی معلوم شد مهر میرم!
سلام خبری شده ؟ من الان vaction mode هستم:8: ! امتحانات شروع شد:2: ! از نوع تیم ملیش ..:41:
فکر کنم ۲ هفته پیش چنتا پست دادم اینجا .. ولی حذف شد انگار :19:
آره این *علی* خیلی فعاله، اسپم هم ندیم برای تنوع میاد چند تا پست رو پاک میکنه! (شوخی)
پوکر اضافه شد، equipment manager اضافه شد که میتونی ست لباسهایی که نیاز داری رو ذخیره کنی و با یه کلیک همه رو بپوشی، و craft که نمی دونم ماجراش چیه:
کد:http://firerain.persiangig.com/image/west/crafts.JPG
پوکر که سعید بلد نیست ، فقط پول میده
اون ست لباس ها پرمیموم میخواد برای لباس های بیشتر
چند تا ایتم جدید اومده برای ست ها و فکر کنم کار های جدید
کرافت هم برای سطح مهارتت هستش که حتی میتونی توش آیتم های دور هاله نور دار بگیری :دی
من هنوز از وقتی که بازی آپدیت شد توش نرفتم الان میخوام برم توش :دی :))
و راستی یادم رفت الان میتونید همه چی تو مارکت بفروشید البته از نوع items
کم کم داره میشه عینه world of warcraft ... اگه چیزی دس گیرم شد میگم . راستی فکر کنم یدونه کرافت بیشتر نشه انتخاب کرد
کلا می تونی کل محصولات را در مارکت بفروشی !
کرافت هم 4 نوع هستش که هر کدوم محصولات خودش را داره
مثلا می تونی محصولی درست کنی که بهت 20 % جون اضافه کنه مثل همون کالاهای advent زیاد به درد به خور نیستند ولی با زیاد کردن مهارت امکان پیدا کردن ایتم های با حالتر زیاده ....کد:http://217.146.89.165/index.php?strana=crafting
بیشترین سطح مهارت 500 هستش که اگه سربازی نبودم می تونستم 1 ماهی 500 بشم :41:
خیلی با این سیستم کرفتشون حال کردم.
بالاخره آیتم ها کارآمد شدن...
ولی از چیزایی که میده خوشم نیومد... آخرش برای هر دو اکانتم فیلد کوک رو انتخاب کردم :31:
کرافت چی انتخاب کردی حالا؟؟
هان؟
خب گفتم دیگه.... field cook
فعلا فقط یه آیتم به درد بخور داره که 15 تا labor اضافه میکنه. ولی نمی دونم تا چه مدت این 15 تا میمونه...
راستی آرش توی گرفتن golden colt، جایی که باید dusty revolver رو با drilling for oil به golden revolver تبدیل میکردیم برای تو چقدر طول کشید؟
من شنیده بودم ممکنه خیلی طول بکشه ولی برای من همون بار اول شد! ماجرا چیه...؟
اسکیل خوب میده بشتر بدرد کار میخورهنقل قول:
خب گفتم دیگه.... field cook
زیاد یادم نیست اما فکر کنم 4-5 بارپشت سر هم رفته بودمنقل قول:
راستی آرش توی گرفتن golden colt، جایی که باید dusty revolver رو با drilling for oil به golden revolver تبدیل میکردیم برای تو چقدر طول کشید؟
Hآقا من یه سر زدم به این بازی
ولی فکر میکنم تراوین بهتر باشه
یا ایدم چون من ازش زیاد سر در نیاوردم دارم اشتباه میگم
اینطور نیست؟
سبکشون فرق میکنه فکر نکنم مقایسه خوبی باشه. برای همین سلیقه مطرحه...
من خودم با تراوین حال نکردم!
ضمنا اون موقع که تازه این بازی معرفی شد من هم خوشم نیومد ازش! توی نظرسنجی هم زدم کم! اما الآن فقط اینو بازی میکنم...
ای بابا من تازه فهمیدم horseback riding سرعت رو بالا میبره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین در مورد رای گیری صحبت کردی منم یه نگاه به رای ها انداختم ...
راي دهنده: 236. شما قبلا در اين راي گيري شرکت نموديد
اصلا ما تا حالا 236 تا ایرانی توی بازی داشتیم که 236 تاشون بخوان بیان اینجا رای بدن ؟!
10-20 تا من بودم
امین امشب فورت حتمی بیایااااااا
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم فورت؟ حمله به ghost project ؟نقل قول:
خیلی وقته فورت نرفتم، دوست دارم بیام. ولی نه اسلحه دارم و نه پول! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 - 20 تا هم من بودم !! : دینقل قول:
10-20 تا من بودم
( فاصله ی بین بن شدن S A M و به وجود اومدن این یوزر فعلی ، بیش از 30 یوزر سوزوندیــم !! : دی
آرش یادته منو بن کردی ؟! همیشه ذکر خیرت هست !! : دی )
یادش بخیر ، ورلد 2 ، نــصف ورلد مولتی های من بود !! : دی
+
کســی بعد من هنوز نتونسته رنک 1 دوئل بــشه ؟! : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسکریپت twpro برای فورت اسب رو هم نشون میده. اونم quarter horse که جزو هیچ کدوم از ست ها نیست!
من هیچ جا ندیدم سرعت توی فورت اهمیت داشته باشه... داره؟
خر با سندل بدرد حمله میخوره !نقل قول:
اسکریپت twpro برای فورت اسب رو هم نشون میده. اونم quarter horse که جزو هیچ کدوم از ست ها نیست!
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
خر با سندل بدرد حمله میخوره !نقل قول:
TW pro برای آپدیت جدید
buildings shortcut برای آپدیت جدیدکد:http://userscripts.org/scripts/show/92414
تنها فورت منیجری که برای من کار کرد!کد:http://userscripts.org/scripts/show/92957
------------کد:http://userscripts.org/scripts/show/86724
نه خب خر با صندل ست مکزیکیه ولی این کوارتر هورس رو نشون میده!
من کفش fancy boots دارم بهتر از خر با صندله! ویرایش: آها نه نمی دونم بهتره یا نه! صندل ندارم برای همین نشون نداد!
راستی وسایل اضافمو فروختم اسلحه خریدم!
واااااای دیشب بدجور له شدیم :31:
کلی هم ذکر خیر ممد بود!
ذکر خیر من واسه چی ؟ خبریه ؟ :دینقل قول:
کلی هم ذکر خیر ممد بود!
+
برای اینکه اسپم نباشه : بچه ها میدونستین آریزونا به معنی صحرای مرگ ( یک منطقه توی آمریکا ) هست ؟
اشاره به ورلد آریزونا ( همون ورلدی که دومین ورلدی بود که توش رنک یک دوئل شدم !! :دی )
ممد جقول الان ورلدی فعال هستی؟؟
کویست های جدید را کی رفته ؟ من از صبح شروع کردم برم !
انشاالله فکر کنم کویست level 90 را تا فردا تموم کنم چون فردا باز بر می گردم پادگان و کویست level 100 می مونه برا 25-26 که 2 روز مرخصی می دهند
فقط دعا کنید تقسیم بیافتم تبریز ( شهر خودم )
سلام دوستان من تازه وارد اين بازي شدم و لول 9 هستم من وقتي ميخوام كوئست ها رو انجام بدم به طور مثال جمع آوري tabaco ;i كه 4 تا ميخواد يكيشو جمع ميكنم ولي بقيشو نميشه يعني جاهاي مختلف هم كار ميكنم تو همون قسمت كه برگ سبز هستش و مخصوص همين شغل است ولي تا حالا يكي جمع شده ميشه يه توضيح بديد ممنون از لطفتون
شانس به دست آوردن تنباکو 100% هست یعنی هر 15 دقیقه که کار کنی یه دونه رو حتما گیرت میاد. تو احتمالا میزنی 5 دقیقه کار کنه. توی صفحه انجام کار بالای دکمه استارت از منوی کشویی 1 hour رو انتخاب کن تا یه ساعت کار کنی و 4 تا تنباکو به دست بیاری.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اطلاعات ناقص نده. حتما باید با پای پیاده این کار رو کرد. بعد از سه ساعت هم یه امام زاده پیدا میشه باید بری اونجا. فرشته که بیکار نیست توی صحرا بچرخه.نقل قول:
بچه ها ورلد جدید اضاف نمیکنن؟ حیف شد یوزرو پاکیدم وسوسه شدم دوباره برم بعد از کنکور :31:
راستی نمیشه اکانتی که پاک کردم رو برگردونم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زودتر میگفتی مولتی برات جور میکردیم :دی