بالاخره تونستم اسپید تست را باز کنم-قبلا سرعت آپلودم بالای 450 بود اما الان روی 256 بستنش!
سرویس 512 نامحدود-فقط پینگ را داشته باشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بالاخره تونستم اسپید تست را باز کنم-قبلا سرعت آپلودم بالای 450 بود اما الان روی 256 بستنش!
سرویس 512 نامحدود-فقط پینگ را داشته باشید:
رکورد زدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مرده شور اسیاتک را ببرن سرعتم لحظه ای در حال کاهشه در عوض پینگم به طور افتضاحی بالا رفته!قبلا پینگم با سرورای داخلی بین 150 تا 300 در نوسان بود اما حالا:
آسیاتک اینترنت تک ... :n21: :n24:
سلامنقل قول:
دان استریم مهم نیست مهم سرعتی است که در نرم افزار اکانتینگ تعریف میشه،الان دان استریم همه روی 10 مگ هست
چرا جدیدا آسیاتک حجم دزدی داره؟
قبلا 20 گیگ رو 20480 مگ شارژ می کرد الان 19778 مگ شارژ می کنه یعنی 19.31 گیگ عجب دزدیه
دوره قبلتون حجم منفی داشتید، یعنی ترافیک بیشتری از میزان ترافیکتون قانونی مصرف کردید، حجم از این دوره کم شدهنقل قول:
این دفعه 149 مگ موند که باطل شد.نقل قول:
برای بردار که گرفتم تازه 200 مگ یا 300 مگ مونده بود ولی وقتی به 6 گیگ شارژ کردم ، کمتر از 6 گیگ داد فکر کنم 5700 شارژ کرد.
تماس بگیرید با 1544 پیگیری کنیدنقل قول:
سلام بر ايرانيان و علي الخصوص خوزستانيهاي زجركشيده
اين مخابرات هم ديگه واقعا يه دزد و آخر شارلاتانيست وله كردن مشتري و حقوق است؛
پيش ازاين در اخبار خوانده ايد كه از ورود اپراتورها و ارائه اختصاصي اون در برخي مناطق مخابراتي از رقابتي شدن، و ارتقاي كيفي اينترنت جلوگيري مي كرد.
متأسفانه بنده هم شامل چنين مناطقي مي شدم كه مخابرات از دراختيارگزاري تجهيزات فيبر نوري براي اپراتورها سرباز مي زد؛
هم اكنون دريك اقدام فراقانون كليه تجهيزات را به يك شركت ثالث واگزار كرده و عملااجحاف به كاربران و محدودكردن درجه انتخابشان را به درجه صد رسانده.
اخيرا بنده در ايملي كه براي بازرسي منطقه ارسال كردم از عدم كيفيت و خدمات غيررقابتي اپراتور خريدار(آسياتك) گله كردم كه تاكنون جوابي دريافت نكردم، موارد زير بخش كوچكي از آنهاست:
عدم ارايه سرويس هاي استاندارد نامحدود بلكه ارايه سرويس هاي حجمي باسرعتهاي بسيار پايين با عنوان نامحدود(1)
عدم ارايه سرويس هاي حجمي شامل ساعات دانلود رايگان (جز در مواردي با قيمت هاي نجومي-5000000ريال در سال)و اجحاف به كاربر با سرويس هاي دو در 24 ساعت رايگان
عدم حضور نمايندگان خدمات پشتيباني در شهرستان اهواز(جهت ارايه خدمات ضروري)
ما از مخابرات مي خواهيم كه حقوق حقه كافو هاي نوري رو با تأمين كردن حضور چندين اپراتور، يا بازگرداندن به حالت قبل به كاربران بازگرداند
سلام.دان استریم من تا دیروز روی 2 مگ و آپ استریمم روی 1 مگ بود.اما عصر دیروز تغییرش دادن .نمیدونم چرا آپاستریم را اینقدر کاهش دادند؟سرعت آپلودم 256 شده!!نقل قول:
من خیلی از شرکت ها بودم
شاتل - لایزر - پارس آنلاین - مخابرات و ...
یه مدت اینقدر شرکت عوض میکردم که یه بار خود رئیس مخابرات منطقه تماس گرفت گفت چرا اینقدر شرکت عوض میکنی ؟!
اینو گفتم که بگم من تو این یکسالی که آسیاتک هستم بهتر از شرکت های دیگه بوده. البته قبول دارم که قیمت خیلی بالاست و سرعت هم مطلوب نیست ولی در کل و در مقایسه با شرکتهای دیگه فکر کنم بهتر باشه.
تنها مزیتی که آسیاتک نسبت به isp های دیگه داره، ثبات در سرعت دانلود شبانه هست. برای مثال من الان سرویس 10 مگ حجمی رو تقریبا سه ماهی هست که دارم، همیشه سرعت دانلود رایگان شبانه روی 2 مگ(250 - 260 کیلو بایت) بوده و کمتر نشده و هیچ محدودیت دانلود شبانه ای نداشته. قبلا هم که 4 مگ حجمی داشتم سرعت دانلود شبانه همیشه روی 160 بود و نه کمتر میشد و نه بیشتر.
از لحاظ سرعت سرور خارجی مثل بقیه isp هاست و نوسان داره. از لحاظ پینگ تقریبا میشه گفت از متوسط هم بدتر هست و تقریبا در رده های آخر قرار می گیره، از لحاظ سرعت روزانه هم مثل بقیه isp ها هست و معمولا زیاد نوسان نداره که البته باید هم اینطور باشه.
در کل برای کسانیکه دانلود زیادی دارن و در نتیجه دانلود شبانه رایگان میخوان، سرویس 10 مگ حجمی که ماهی 20 گیگ دانلود روزانه داره رو پیشنهاد می کنم.
برای کسانیکه سرویس نامحدود میخوان یا برای Xbox Live و در کل بازی های آنلاین سرویس میخوان، اصلا آسیاتک رو پیشنهاد نمی کنم.
شهاب 20 گیگ 76900 قیمتش که با مالیات و سایر موارد فکر کنم 80 تومن بشه ماهی! زیاد نمیصرفه.
من تا الان فکر میکردم سرعت شب ها نصف روز هاست مثلا 2 مگ قدیم داشتم شب ها رو 1 مگ بود
اینطوری که شما میگی سرویس 10 مگ شبهاش روی 2 مگه یعنی یک پنجم سرعت روز.
دوستان اگر امکان داره یه تست کنید ببینید شب ها فرقی بین سرعت دانلود از سایت های خارجی و دانلود از سایت های ایرانی هست یا نه؟
یعنی مثلا شب ها سایت های ایرانی سرعتشون مثل همون سرعت روزه یا شب ها اونا هم محدود میشه مثل سایت های خارجی.
همه شرکت ها قیمت ها رو کاهش دادن اینا هنوز ندادن
:n24::n24:
برای من که داخلی و خارجی فرق نمیکنه. البته جدیدا امتحان نکردم ولی قبلا که فرق نمی کرد. حالا تست می کنم و اگر فرق کرد اینجا بهش اشاره می کنم، ولی بعید به نظر میرسه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک تست از سرور داخلی با speedtest بزار.
سرویس 2مگ محدود 10 گیگ در ماه ساعت 4:42 PM سرور لندن
افتضاح افتضاح.اگه همین سرویس را از پارس آنلاین و شرکتای دیگه گرفته بودی سرعتت بالای 9 مگ بود.آسیاتک یه افتضاح به تمام معناست.نقل قول:
از نظر قیمت دیگه به صرفه در نمیاد قبلا از شرکتهای دیگه ارزونتر بود سرویسهاش ولی الان دیگه نه هم قطعیش زیاده و هم پینگش بالا
سرویسی که من دارم ( کیمیا ماهی ده گیگ 1 ساله ) بدون مالیات و عوارض میشه 450 تومن
اگه بخوام برم صبانت سرویس 4 مگ یک ساله با 80 گیگ ترافیک میشه 350 و 50 گیگ هم ترافیک اضافه بخرم که بشه ماهی 10 گیگ . میشه 112 تومن که مجموعا میشه 460 تومن
سرویس 2 مگ صبانت با 80 گیگ ترافیک در یکسال هم در میاد 300 که با 50 گیگ ترافیک اضافه میشه 415
اگه قیمتها رو کاهش نده میرم از این شرکت
دوست عزیز شما که تابحال وایمکس نداشتی چرا به بقیه سیگنال غلط میدی که الکی برن سمت وایمکس و خودشون را تو دردسر بندازن؟نقل قول:
من از اول که وایمکس اومد از مبین نت گرفتم که روز به روز فقط کیفیت را پایین آورده و قیمت را بالا
تو وایمکس فقط سرعت واقعی با قیمت نجومی بهت میدن مثلا شما 686.000 تومن (بدون احتساب مالیات و ارزش افزوده) باید بدی برای نامحدود 1 مگ تازه سرعت دانلودت هم 12 هست :n04: (چون 1 مگ سرعت واقعیش 128 هست و چون نامحدودها بین 10 نفر شیر (البته تقسیم شده) سرعتت میشه 12.8 خودت را هم بکشی بالاتر نمیره. دستت هم به هیچ جا بند نیست.
درصورتیکه قیمت اینترنت ADSL آسیاتک یا بقیه شرکت ها هم از وایمکس ارزون تره و هم سرعت را بالاتر میده (هم سرعت بسیار بالاتر در حجم محدود روزانه و هم سرعت بالاتر از مقداری که باید بهتون بده تو بقیه ساعات)
البته من قصد دفاع از این شرکت را ندارم ولی آدرس غلط به مردم ندین که برن سمت وایمکس.
در حالت کلی در صورتیکه تلفن منزلتون امکان دریافت ADSL را داره حتما ADSL بگیرید. (حالا از هر شرکتی که بهتره) و در صورتیکه فیبر نوری هستید یا از مخابرات یا از آسیاتک بازم ADSL و درصورتیکه خط تلفن PCM باشه که هیچ راهی نداره برید سمت وایمکس و اگر وایمکس هم پوشش نده دیگه فقط GPRS میشه داشت.
دقیقا درسته. وایمکس جز عذاب هیچی نیست و فقط برای شرایط و مکانهای خاص پیشنهاد میشه. به هیچ عنوان و حتی در بهترین شرایط هم قابل قیاس با ADSL نیست. چه از نظر هزینه، چه کیفیت و چه سرعت و پینگ.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
اشتباه شما این بوده که از مبین نت وایمکس گرفتید عین اینه که شما ای دی اس ال را از اسیاتک بگیرید این دو شرکت هیچ فرقی با هم ندارد.نقل قول:
بچه ها یه سری به این تاپیک هم بزنید... مطالب مفیدی در مورد سرعت اینترنت داره...:n02:
باز هم از شما می پرسم اصلا تابحال وایمکس داشتی؟ حالا چه مبین نت چه ایرانسل!!!!:n10:نقل قول:
اولا مبین نت از نظر سرعت و کیفیت خیلی بهتر از ایرانسل بوده و هست. (ایرانسل با روش هایی مثل نصف کردن قیمت مودم و جشنواره و .... خیلی ها را گرفتار خودش کرد و همین که مبین نت حداقل همین حقه بازی ها را انجام نداده نشون دهنده برتر بودن خدماتش هست) مبین نت از اول شبانه رایگان داشت ولی ایرانسل فقط تو یک سال اخیر اون هم با شرایط خاص جشنواره و ... شبانه رایگان میده و خیلی از موارد دیگر
متاسفانه خیلی ها هم که فقط قیمت اولیه (مودم) را در نظر می گرفتن تو چاه ویرانسل سقوط می کردند و بدلیل اینکه اطلاعات کمی داشتند نمی دونستن که چطوری ایرانسل سرشون کلاه میگزاشت و پول 10 تا مودم را ازشون می گرفت. من تو دوستام حداقل سرعت و کیفیت افتضاح وایمکس ایرانسل را دیدم که می گم 100 رحمت به مبین نت
جالبه همشون سرعت 512 گرفته بودن و بعد از کلی وقت گاها بالای 2 سال وقتی بهشون می گفتم برید اسپید تست سرعتتون را امتحان کنید می دیدند ای داد بیداد تو این دو سه سال فقط اینترنت 128 بهشون داده و پول 512 گرفته. وقتی هم که به پشتیبانی زنگ می زدند به جای اینکه به حرفشون توجه کنند کلی اراجیف تحویلشون می دادند.
حداقل مبین نت از این فیلمها کمتر سر مشتریهاش در میاره (البته نمی گم در نمیاره نمونه جدیدش هم کم کردن ساعت و محدود کردن حجم دانلود شبانه بدون اطلاع رسانی دقیق به مشتریهاش)
مصیبت دیگری که کاربرای وایمکس باهاش طرف هستند مودم های وایمکس هست که هر شرکتی فقط مودم خودش را قبول می کنه و اگر شما از مبین نت گرفتید نمی تونی برای دوره بعد با مودمتون از ایرانسل اینترنت دریافت کنید یا بالعکس و باید مودم جدید از شرکت بعدی بگیری اونوقت 200 یا 300 تومن مودم را هم باید بندازی بیرون تو سطل آشغال!!!
باز هم می گم هر کی می تونه ADSL بگیره بره خدا را شکر کنه و اسم وایمکس را هم نیاره
شما هم دوست عزیز اگر با این توصیفات من باز هم میگی وایمکس این شرکت یا اون شرکت بهتره، باسمالله برو وایمکس بگیر چرا اینجا خودت را معطل کردی؟
خودم وایمکس ندارم به دلیل اینکه خونمون را پوشش نمیده وگرنه یک لحظه هم این شرکت را تحمل نمیکردم. اما دوستان و فامیلم وایمکس ایرانسل دارند و ازش خیلی راضی هستند سرعت واقعی را بهشون میده 512 دارند سرعت دانلودشون 64 است تنها مشکلش برای بعضی از دوستام اینکه قطعی داره اونم به دلیل پوشش ضعیف و پینگ بالا که نسبت به اسیا تک خیلی خوبه!اما در مورد مبین نت از همون اول بخاطر گران بودن تعرفها و بعدا سرویسای نامحدودش را برداشت خیلیا ازش نا راضی بودن عجیبه شما ازش راضی بودی یعنی چی واسه یه گیگ اضافه باید 12 تومن بدید؟؟؟در مود جشنواره باید بگم اینم یکی از امتیازات مثبت ایرانسل نسبته به مبین نت است نه امتیاز منفی!در مورد پشتیبانی هم باید بگم پشتیبانی اسیاتک نه تنها اراجیف میگه بلکه به راحتی دروغ هم میگن البته اکثر پشتیبانیها دروغ میگن اما هیچ پشتبانی به اندازه پشتیبانی اسیاتک دروغ نمیگه!نقل قول:
من واقعا نفهمیدم شما اطلاعاتتو از کجا آوردی...نقل قول:
اما سرعت وایمکس نامحدود دقیقا اسمیه.... اینکه منطقه شما آنتن نداره، مشکل حساب نمیشه چون میتونی مودم قویتری بخری!
تهرانو کاری ندارم اما اگه شما شهرستان وایمکس بگیری (چون ظرفیتش تکمیل نیست) سیاست مصرف منصفانه اعمال نمیشه و اینم تعرفه!
اینم تعرفه شهرستان...
خواهشا از این به بعد قبل پست های طولانیت، یکم تحقیق کن....
قابل توجه تهرانی ها ! 2 مگ نامحدود 120 گیگ مصرف منصفانه داره بعدش ممکنه سرعتتون پایین بیاد!
ویرایش نمیشه...
فقط 1 مگ و 2 مگ مصرف منصفانه داره....
و نکته خیلی مهم اینکه، شما اگه 2 مگ نامحدود داشته باشی و ساعت رایگان محدود، دانلود کنی، جز مصرف منصفانت حساب نمیشه....
سلام. کسی ذیشب تست کرد ببینه سرعت دانلود از سایت های ایرانی و خارجی فرق داره یا نه؟
دوستان وضعیت نامحدود چطوره؟ توی تعرفه ها نوشته "حداقل تبادل" منظورش چیه؟ محدود میکنن؟
برای سرویس های محدود هم که باید 10 گیگ به بالا بگیرم تا بتونم از ساعات رایگان استفاده کنم.
نمیدونم این "نیم بها" رو از کجا درآوردن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اسیاتک هم تعرفه را کاهش داد.(تعرفه خرید حجم اضافی) اما سرویس حجمی را کاهش قیمت نداده؟؟؟دوستان من یه چیز را متوجه نشدم مثلا من 20 گیگ اضافه بخوام بخره هر گیگ برای من 2000تومن در میاد یا 2400 تومن؟؟؟اصلا تو پنا اسیاتک مگه میشه بیشتر از 10 گیگ حجم خرید تو پنل من اصلا خرید گیگ اضافی وجود نداره؟شاید بخاطر اینکه سرویسم نامحدوده.کسی اطلاع داره؟
سلام.مثلا سرویس من 512 نامحدود با حداقل 12 گیگه است.حداقل یعنی 12 گیگ را تقسیم بر 30 روز کنید می شود 400 یعنی شما تنها400 مگابایت در روز حق استفاده با سرعت واقعی 512 را داردی. مابقی ساعات را سرعت تقسیم برا 5 یا 4 میشه یعنی سرعتتون بین 12 تا16 کیلوبایت در نوسان خواهد بود در ضمن پینگ شما نیز بعد از 400مگ دانلود افزایش پیدا می کند.نقل قول:
ظاهراشما اصلا با وایمکس آشنا نیستی...نقل قول:
سلامنقل قول:
میزان هزینه حجم (ترافیک) اضافه :
میزان ترافیک نیم گیگ 1≤G≤5 5<G≤10 10<G≤20 20<G≤40 G>40 قیمت هر گیگ 18,000 36,000 28,000 24,000 20,000 16,000
خیر پلکانی حساب میشه
5گیگ اول هر گیگی 3600
5گیگ دوم هر گیگی 2800
10گیگ بعد هر گیگی 2400
بعد از 20گیگ هر گیگی 2000 تومان حساب میشه
و بعد از 40گیگ هر گیگی 1600تومن
ممنون از توضیحاتتون :»نقل قول:
یعنی دیگه ساعات رایگانی چیزی نداره؟
نه دیگه شما سرویست نامحدوده!نقل قول:
سلام.یعنی اگه 21 گیگ بگیرم هزینش میشه 42000تومن هر گیگ 2000تومن درمیاد ؟نقل قول:
خیر پلکانی حساب میشه، 21گیگ با احتساب 6% مالیات بر ارزش افزوده 61,479 تومان میشهنقل قول:
5گیگ اول * 3600
5گیگ دوم * 2800
10گیگ * 2400
1گیگ * 2000
1- اولا بنده تو اهواز ساکنم و هم خودم و هم تعداد زیادی از دوستام که اهوازی هستند به علت محدودیت شدید خطوط که اکثرا pcm هستند مجبور به استفاده از وایمکس شدیم(پس نگو تهران سرعتش پایین شهرستان بالاست!!!!) بنده به علت برتری های مبین نت مثل شبانه رایگان و سرعت وافعی تو سرویس محدود ازش گرفتم (.قتی ایرانسل سرعت سرویس مخدودش پایین شما انتظار داری سرعت نامحدودش بالا باشه؟؟؟؟)نقل قول:
2- من کی گفتم منطقمون آنتن نداره!!!! اولا من تو منطقه سبز پوشش دهی هستم(کل مناطق شهری اهواز هم ایرانسل و هم مبین نت پوشش دهی کامل دارند) و بیشترین سیگنال را داره درثانی مودم من بیرونی هست که قویترین مودم هست
3- اینکه می گی مودم قویتر بگیر نشون دهنده این هست واقعا از وایمکس هیچ اطلاعی نداری چون داشتن مودم قویتر هیچ تاثیری تو سرعت نداره و فقط کیفیت سیگنال بهتری میده که تو منطقه سبز هم کلا همه مودمی گیرایی داره (سرعت را شرکت ارائه دهنده تعیین می کنه نه سیگنال)
4- اتفاقا بنده مودم وایمکس ایرانسل هم دارم (از نوع مودم USB) که تو جشنواره تلویزیون LG میداد. و اون را هم امتحان کردم و می دونم که مفتش گرونه. 1 هفته هم ازش استفاده نکردم و انداختمش گوشه کمد. اگر خواستی عکس اون را هم برات میزارم تا باور کنی
5- و از همه مهمتر اگر وایمکس بهتره چرا خودت نمیری وایمکس بگیری؟!!!! چرا خودت را درگیر اینترنت آسیاتک کردی و بحث بیهوده می کنی؟!!! برو وایمکس بگیر و حالشو ببر :n09:
2مگ 10 گیگ در ماه آسیاتک
سلام.با پشتیبانی اسیاتک تماس بگیر واطلاع بده که سرعتت پایینه.این مشکل انگار مختص کاربرای اهوازیه چون کاربرای دیگه با سرویس 512 محدود سرعتشون بالای 1 مگابایته!نقل قول:
خدا را شکر به حرف پشتیبانی گوش ندادم و سرویس حجمی نگرفتم سرعت پایین وهی نگرانی یه دفعه حجمت تموم نشه!!