128 محدود 5 گیگ بزن فقط شب دانلود کن(17تومن) من قبلا شبی 1 گیگ و 300 دانلود میکردمنقل قول:
2 تا فایل همزمان میزاشتم
Printable View
128 محدود 5 گیگ بزن فقط شب دانلود کن(17تومن) من قبلا شبی 1 گیگ و 300 دانلود میکردمنقل قول:
2 تا فایل همزمان میزاشتم
دوستان من تا به حال حجمی نداشتم ... برای استفاده از سرویس شبانه یوزر - پس جدید میدن ؟ یا همینی هست که از اول گرفتیم ؟
یکی از دوستان گفت که اینجوریه ( البته اون اندیشه نبود )
1 مگ حجمی ، شبی چند گیگ میزنید ؟ ساعات رایگان در کل 6 ساعته ؟ از چند تا چند ؟
دوستم 1 مگ پارس آنلاین داره با حجم دو گیگ ، اگه اشتباه نکن ماهی 20 تومان ، سرعت دانلود شبانه روی 300 بسته شده...نقل قول:
آقا دوتا سوال:
اگه ip اختصاصی برای سرویس نامحدود بگیرم پهنای بانذم زیاد میشه؟؟
1 مگ حجمی اندیشه در ساعات رایگان سرعتش چقده؟
رفقا نمیدونید چرا با وجود جمع اوری هنوز وصل هستم؟نقل قول:
اولی رو فکر نکنم ...نقل قول:
دومی هم بین 90 تا 120 .
چون نمیخوان از دستت بدن:n08:نقل قول:
:n28: خدا کنه تا فردا جمش کنن...نقل قول:
کجا رفتی انصراف دادی و حدودا چقدر طول کشید ؟؟نقل قول:
بلوار انصاری ساختمان پدر...بهشون گفتم دیگه برام عبرت شد اسم مخابرات رو هر جا بشنوم فرارکنم:n01: یه ورق دادن گفتن علت جمع اوری رو بنویس...چیزی طول نکشید و نوشتم زدم بیرون...:n20:نقل قول:
باید بریم مرکز مخابراتی خودمون؟ یعنی من باید برم مرکز ۶؟نقل قول:
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
نه اونجا دفترمرکزی ضحی کیش هست(بلوار انصاری) نیازی به رفتن به مراکز مخابراتی نیستنقل قول:
ما که اندیشه ایم یوزر پس جدید نمیدن!نقل قول:
با 1 مگ حجمی با سرعت دانلود حدود 205 از 1 تا 7 صبح 4 گیگ میشه زد.
دوستان ساعت رایگان اندیشه 1 تا 6 صبح هستش یا 1 تا 7 صبح ؟ تو سایتش که نوشته 1 تا 6
دوستان اندیشه ای لطفا سرعت نامحدود 1مگ و 512 کیلو اندیشه موقع دان رو بگین
1تا 7 صبح هستش:n06:نقل قول:
512 خودم دارم سرعت شب و روز 170 اگر بعضی ساعات افت داشته باشه میره رو 120 الی 130نقل قول:
1مگ نداشتم ولی باید سرعت دانلودش 205 الی 210 باشه.:n06:
من لاهیجانم
سلام
از دوستان خط 3 رشت کسی 1024محدود اندیشه داره؟ شما هم مشکل قطعی اینترنت بخاطر port-error دارید؟ (مثل اینکه مشکل فقط مربوط به خط 3 هست) سرعت شبانه اینترنت شما چقدر است؟
سپاس
خط 7 هم مشکل داشت الان درست شده ...نقل قول:
بابا این عدم باز کردن بعضی سایتا یا کامل لود نشدنشون داره میره رو اعصاب آدم:sq_10: یه سایت باز میشه ، چندتا باز نمیشه(بیشتر اونایی که سرورشون خارجه)
دوستان هم چنین مشکلی دارین؟
265 نامحدود اندیشه زرد-پورت مخابرات :sq_21:
قیمت 512 نامحدود چقدره؟نقل قول:
اندیشه رو می گید دیگه ؟نقل قول:
من یه ماه اشتباه کردم خریدم ازشون 150 هزار !
سرعت دانلود 70 ...
+++نقل قول:
برای من با داخلی ها هم مشکل داره ...
چه خبررررررررررررررررررره آخه:n28:نقل قول:
آقا جمع آوری کردن یا نه ؟؟نقل قول:
145/000 تومان بدون عوارض و ... با توجه به قیمت بالاش نسبت به نامحدود 256 باید سرویس باکیفیتی باشه و سرعت 170 بده بهمون،ولی شایدم نباشه اینا کاراشون معلوم نیست!:n09:نقل قول:
اگه جمع میکردن اینجا نبودم:n02: البته زنگ زدم گفتن که از لحاظ نرم افزاری جمع شدس تا امروز فردا کلا جمع میشه(مهلت سرویسم تا 12 امشبه)نقل قول:
گفتم که مهندس ...نقل قول:
سرعت 70 ! :n28:
170 بده اندیشه باید جمع کنه بره ...
دوستان عزیز صرفا جهت شفاف سازی عرض می کنم :
512 نامحدود اندیشه سرعت 65 تا 75 تاست
1 مگ نامحدود سرعت بین 110 تا 140 در نوسانه
هردو مورد تست شده..
مرکز 5
گویا کمال اینترنت استان ما در اینترنت بقیه استانها هم اثر کرده! xD اینترنت تهران هم داغونه چند روزی...:n09:
چه خبره 150 تومن بدی سرعت حلزونی گیرت بیادنقل قول:
واقعا تاسف داره این کشور
چی بگم والا شما بهتر میدونی ولی شاید شهر به شهر فرق کنه من که نامحدود تست نکردم و نمیکنم :n13: :n06:نقل قول:
----------------------------------------------------------------------------
الان وضعیت اینترنت 512 محدود تو رشت چطوریه از لحاظ سرعت؟!
محدود بین 100 تا 130 تو رشت .نقل قول:
512 نامحدود 2020
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه هفته اومدم خونه میبینم سرعتش اینجوری شده! می خواستم پایان این ماه جمع کنم بررم اندیشه ها!
اگه همینجوری بمونه بدک نیست
نقل قول:آره راست میگه. من دیگه داشتم کلافه می شدم (آخه اینترنت نامحدود 512، سرعتش باشه 12، 13 کیلوبایت!!!!) بعد 1 هفته استفاده از نامحدود رفتم محدود گرفتم تا اندیشه رودسر پورتهاش خالی بشه. یه ماه نامحدودم سوخت شد رفت هوا.:n14:نقل قول:
نقل قول:
شما دو تا مسأله رو با هم اشتباه گرفتید. آی پی اختصاصی برای اینه که شما می خوای یه آی پی مشخصی داشته باشی و مثل الآن که با هر بار خاموش روشن کردن، آی پی عوض میشه نیست و شما همیشه آی پی مشخص و ثابتی داری و هیچ ارتباطی هم به سرعت نداره. درسته که آی پی اختصاصی سرور مجزایی داره ولی تو همشون سرعت رو، رو یه مقدار ثایت محدود کردن.
اون چیزی که به سرعت ارتباط داره و میشه اختصاصی هم گرفت پهنای باند هست که همه می دونید که پهنای باند اختصاصی قیمتش سر به فلک می کشه. میلیونی هست.
این سرعتی که شما گذاشتی بهتر شده ولی حتی اگه سرعتش به 200 هم برسه من دیگه نمی یام. چون معنی احترام به مشتری رو نمی فهمن. معنی احترام به مشتری رو 3 سال تو اندیشه و پشتیبانی رشتش کاملاً احساس کردم.:n01:نقل قول:
این یه هفته کلی ضرر کردم. چون همیشه دارم پول می دم برای خرید ترافیک 512 محدود. ترافیک رایگانش هم ساعت 2 تا 6 صبح هست.:n15:
اینجا برعکسه اگه الان بگن اندیشه داره با سرعت میده تو شهر ما عمرا برم سرویس بگیرم :n08:نقل قول:
این سرعتی که شما گذاشتی بهتر شده ولی حتی اگه سرعتش به 200 هم برسه من دیگه نمی یام. چون معنی احترام به مشتری رو نمی فهمن. معنی احترام به مشتری رو 3 سال تو اندیشه و پشتیبانی رشتش کاملاً احساس کردم.:n01:
این یه هفته کلی ضرر کردم. چون همیشه دارم پول می دم برای خرید ترافیک 512 محدود. ترافیک رایگانش هم ساعت 2 تا 6 صبح هست.:n15:
میدونید واسه چی ؟؟ چون همین اندیشه نمیزاره چهار تا شرکت جدید بیاد تو این شهر به شاتل میگی چرا نمیاد میگه مشکل داریم به های وب میگیم چرا نمیاد میگه کم بود پهای باند و ... کلا این اندیشه داره اینجا موش میدونه :n24: اخه چه جوری میشه بعد رشت که انزلی شهر دوم استان این وضعیت نت باشه سر جمع دوتا شرکت داشته باشه :n04: به عبارتی اینجور که من میدونم و اطمینان صدرصدی که دارم اندیشه نمیزاره شرکت دیگه ایی وارد این شهر بشه :n21:
من که اصلا از اندیشه نمیگذرم
سلام
میخوام واسه رشت خط 552 ADSL بگیرم .. از چه شرکتی بگیرم بین ( پارس آنلاین - شاتل - البرز - اندیشه سبز - فن آوا - های وب - مخابرات - دامون نت - همینارو میشناسمو حضور ذهن دارم ) کدومشون ثبت نام و راه اندازیشون سریع تر و راحت تره؟ صرفا اینترنتی .
راستی آسیا تک تو رشت خدمات ارائه نمیده؟ مودم d-link گرفتم روش 20 هزار تومن بن تخفیف آسیا تک داشت !
با تشکر
دوستان بدون هیچ تردیدی عامل اصلی و باعث و بانی مشکلات اینترنت استان گیلان شرکت اندیشه سبز خزر هستش که سال هاست یا از ورود شرکت های مطرح به گیلان جلوگیری کرده یا از طریق معامله های میلیونی با مخابرات استان عرصه رو واسه معدود ISP هایی که تو استان فعال هستن تنگ کرده..خصوصا در زمینه سرویس های نامحدود!!نقل قول:
طبیعی هستش که وقتی یه شرکتی تو تمام شهرستان های یه استان دفتر داره با کلی کارمند..استان هم هواشو داره که خدای نکرده یه عده از نون خوردن نیفتن!!
به عنوان مثال جالبه که بدونین شرکتی مثل آسیاتک فقط تو 2تا استان هیچ نماینده ای نداره..که بازم جالب تر اینه که یکیش گیلانه!! اون یکیش سیستان و بلوچستان...
خلاصه تا اندیشه هست اوضاع اینترنت ما هم همینیه که هست..!!!
اقا مهیار حرف شما درست من الان تو صومعه سرا از اندیشه نت میگیرم زد 128 8 گیگش رو هم برداشت حسابی حالمو گرفت .نقل قول:
تو رشت چه شرکتیو پیشنهاد میکنی؟ واسه رشت میخوام adsl بگیرم .