ممنون Dohol جان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ممنون Dohol جان: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توجه توجه ......:8:
فکر کنم یک مکان مناسب برای خرید پرمیوم پیدا کردم .........
برا هر دلار تقریبا 1000 تومن حساب میکنه و پول دیگه ای احتمالا ازمون نمیگیره .......
2 تا سوال مهم .....
1- آیا میشه من مثلا 30 پوینت یکجت خرید کنم و بعد به شما ها خورد خورد 5 تایی بفرستم یا نه؟
2- من تو ورد 11 بخرم میشه به شما تو ورد 12 و10 و ... بفرستم ؟
این دو مورد رو بررسی کنید و زود خبرم کنید لطفا ....... زود !
هر 2 سوال
بله میشه
مرسی علی جان
لازم نیست که هی 5 پوینت بخرم ؟ یکجا مثلا 30 پوینت بخرم حله دیگه آره ؟
یکیم بزن به حساب ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 پوینتم برای اسپید راند زیاده البته.من فقط یک اسپید می خوام:20:
تا 50 پوینت هم میتونی بخری.پرمیوم رو تا اکتیو نکردی میتونی به هر کی دوس داری انتقال بدی
پس خیلی خوبه .......
من مرحله اول 30 پوینت میخرم و 5 تا 5 تا به هرکی که خواست میفرستم .....
قیمت مناسب هست برا دوستان ؟ 1000 یا 1050 تومن برای هر دلار .....البته قیمت قطعی رو خواهم گفت .
اگر موافقید من 5 تا برا خودم بخرم ببینم چقدره اقدام میکنند که بعد یکیتون نماینده بشین لیست جمع کنید ببینید چقدر لازم هست همونفدر بخرم و بعد ......
اقا میگم دسته جمعی بچه های تریبال جمع شیم مهاجرت کنیمنقل قول:
مثلا کانادا هم بردیا از کنکور راحت میشه هم ما از اینجا
من و مصطفی میشینیم خونه به جای همتون بازی میکنیم شما هم میرین کار میکنین خرجی را میدین؟
حله؟:27:
یادش بخیر سر رای گیری قبلی فکر کنم شوراها بود چه رای هایی که ننداختیم :21:نقل قول:
:
خوب دوستان ..... من همین الان 5 پوینت برا خودم خریدم .......:5: خوش به حالم :31:
من تقریبا به قیمت 5500 تومن این 5 پوینت رو خرید کردم ..... البته قیمت دلار اینور اونور میشه ولی خوب فوقش200 تومن فرق میکنه یا شایدم نکنه .....
آیا این مبلغ برا شما مطلوب هست ؟ من که خریدم ولی اگر بگین نه من بازم میگردم جای مناسبتری براتون پیدا کنم ولی واقعا فکر ننم از این بهترش گیر بیاد ......:13:
حالا دیگه بقیش با شماست ..... اگر رقم خوبه براتون یک جوری قرار بزاریم که من شماره حساب بدم و .....اگرم که خوب نیست بگین .
حدودا به 25 تا سایت مختلف میل زدم که فقط این مناسب و زود اقدام میکرد ......
پ خ که ندارم اینجا .... همینطوری بگین تا یکاریش بکنم
ما تو شرکت بهش میگیم احمد پلنگ ( جریان داره ,یه زمانی یه بولوتوس اومد که یه آقایی توش بود به نام احمد........)نقل قول:
ایول این و هستم:27:نقل قول:
فکر کنم دارم به اهدافه پلیدم نزدیک میشم (سیاسی کردن تاپیک):31:نقل قول:
5 پوينت برا يه ماهه ديگه درسته؟ برا خود امريكايي ها چقدر در مياد؟نقل قول:
بله 5 پوینت مال 1 ماه هست ....... قیمتش به دلار 4.5 دلار میشه (تقریبا) که یکم بیشتر از 1000 تومن برا هر دلار در میاد . البته واقعیتش 1000 تومن هر دلار هست که 1000 تومن هم تقریبا کارمزد میگیره. البته اینم بگم چون اینا به یورو و یا پوینت میگیرن دلارم باید تبدیل بشه به اونا ... واسه همین یک 100-200 تومنی هم با خاطر اون گرون میشه و فقط 800 تومن کارمزد میگیره از من.
پس منم ميخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چقدر طول ميكشه؟ چيكار كنم؟ شماره حساب رو كي ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما قبلا 5 پوینت رو 4000 تومن میخریدیم.
4000 تومن .... ؟
چی بگم والا .... یعنی این رقم خیلی بالاست صرف نمیکنه براتون ؟ ..... اگر همه مخالف این رقم هستند من بازم دنبال جای دیگه میگردم ارزونتر پیدا بشه .....
ولی امکان نداره زیر 4500 تومن بتونم پیدا کنم !!!! 4.5 دلار رو 4 تومن و بدون کار مزد فکر نکنم بشه گیر آورد ....
باز هرجور جمع تصمیم بگیره. من که فعلا در حال استفادم .
Hannibal جان صبر کن تصمیم بگیریم که میخوایم یا نه بعد ایمیل میدم شماره حساب اینارم اونجا میدم بهتون .....
زمانش هم فکر کنم جداکثر 48 ساعته میرسه به دستتون .
برا من که 10 دقیقه طول کشید تا درست کنه برام
دقیقش 3500 بودنقل قول:
رقم قبلی
5 پوینت = 3500
10 پوینت = 7000
20 پوینت = 15000
حالا بازم هرچی جمع بگه :10:
سلام هادی جاننقل قول:
درسته عزیز
من 20 پوینت گرفتم اونم 15 تومن
از یکی از دوستان
ولی خب این هم بد نیست
اگه کارت نداشته باشی:20:
علی شهر را گرفتم
وئلی یادم رفت حواسم نبود تو یه نوبل من دیگه هم فرستادی برا همون یه نوبل من پرید
ببخشید
خوب اینهمه وقت میدونستید من دنبالشم حداقل میگفتین قیمت چند بوده .... :41:
من از خیلی جاها پرسیدم مثلا همون سایتی که مصطفی معرفی کرد 3 تومن کامزد میگیره + 4500 که میشه 7500 تومن ....
یا چند جا که خودم میدونستم ......
اینم امروز برا من 5350 تومن آب خورد ولی چون گفت قیمت متغیر هست گفت برا آینده رو 5500 حساب کن .....
ببینید البته یک چیز
وقتی تعداد پوینت رو زیاد و یک جا بخریم و بعد تقسیم کنیم خیلی ارزونتر تموم میشه ......
حتما شماهم اونطوری گرفتین بعد خودتون تقسیم کردین ...... واسه همین ارزون شده براتون من اینو حساب نکردم ها !!!!!!!!!!!!!
یکیم که چون خودتون خواسته بودین براتون پیگیر شدم :41:وگرنه خوب هرکسی ارزونتر پیدا کنه که مشکلی پیش نمیاد برا بقیه هم خرید کنه ..... منم از ماه بعد از شما میخرم ....
محمود این شهر جدیده حمله ای باشه(واسه کشور گشایی)
یونیت های تو رو کنسل کردم
+ نه اشکال نداره
++ از این به بعد باید بریم تو کار نوبل train تو تیسفون جون من اینقدر پراکنده نوبل من در نیار برنامه ریزی سخت میشه
این دوهل هم بزارید من نوبلش می کنم
اره منم میخواستم حمله ایش کنم اول ولی چون دفایی ریسرچ کرده بود گفتم فعلا یکم دفایی بزنیسم در بیاد چون وضع یونیت دفاییمون زیاد خوب نیستنقل قول:
-شرمنده دیگه
-- اول ندیدم تو تیسفون دو تا نوبل من داری بعد دیدم
راستی اواتار جدید را حال میکنین؟
عند بچه مثبته ها :27:
ما رفتیم متفرقه را بکوبیم
نه بابا وضع دفایی ها خوبه (همشون اکثرا پر یونیت هستن)تو 1ترایب قوی هم هستیم کسی به این راحتی حمله نمیکنه فعلا فقط باید روستا بگیریم.
من رفتم شب بخیر
محمود آواتارت خیلی توپ شده
قشنگ درستش کردی
آقا هر جور بهتره خودتون تصمیم بگیرین خبر آخرشو به ما بدین.نقل قول:
من عموم آمریکایه یه عموی دیگم انگلستان ولی چه کنم که باهاشون در تماس نیستم.
وگرنه همه پرایمیوم داشتیم.
سلام
......................
سلام به همگی
نمیدونم چرا این پست رو نقل قول کردم !!!نقل قول:
نقل قول:ايول تازه نصف شب به هم سلام ميكنيم. :31:نقل قول:
سلام.نقل قول:
آقا چه قدر اسکل داخل ورد14 پیدا میشه.
طرف با 4 اسکات اومده منو اسکات کنه.
منو بگو که کلی ترسیدم دست به دامن اینو اون شدم.
راستی اینو نمیدونستم که کارخونه لادن طلایی ماله محموده.نقل قول:
نمیدونم چرا ما هر کاری مشه انگشتمون میره سمته این بیچاره.
نمیخوام ازش دفاع کنم ولی خداییش تمام بدبختیهای ما که سر اون نیست.
بابا شایعه نکن لادن طلایی ام کجا بود :دی :31:نقل قول:
نه بابا صفا من همه اواتارامو از بقیه کش میرم کی حال اواتار ساختن دارهنقل قول:
ولی جدا تو کل جمع ما از اواتار تو خوشم اومده خواستم اونم کش برم تو بقیه فروما استفاده کنم گفتم تو عالم رفاقت خوبیت نداره
ولی اصلا یه جوری مونده اون یارو که خیلی باحاله
جای شما خالی یه اخطار هم سر قضیه متفرقه دیشب گرفتم :27:
منم همین کارای تو رو میکردم بهم کارت زرد دادن دیگهنقل قول:
برو بچه به را راست برو :27:
تو بازم که اوتارت را عوض کردی که :27:
بيا اينم كارت زرد دوم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخراج شدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اواتارمو ديگه عوض نمي كنم خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نه آقا شما لطفت مایه دردسره ماست.. :31::31:
اتفاقا من قبل از مهر یعنی توی تابستون پیشنهاد مهاجرت رو داشتم به کانادا.پسر داییم اونجا ساکن هستش.درس میخونه و کار میکنه.میخواست منم بکشونه پیش خودش ولی خب به دلایلی نرفتم.نقل قول:
یه بار گفته بودم فکر کنم که حتی اطلاعات کردیت کارتشو داده بود تا اگر خواستم استفاده کنم ولی خودم روم نشد.مصطفی فکر کنم یادش.
اگر همه پایه باشید بزنیم تو کارش بریم اونجا میگم برامون کارم پیدا کنه:31:
اره بابا یادم میاد همون موقع بود تو خماری پرمیوم بودیم تو هم میگفتی روت نمیشهنقل قول:
مصطفی چند تا پیشنهاد قتل پسردایی هم بهت داد:21:
بعدش مافیا اومد و برامون خرید
آقا پس همگی موافقین بریم کانادا بردیا تو هم میزنی تو کار سیاست ما هم ازت حمایت میکنیم
خدا را چه دیدی شاید شدیدی رییس جمهور کانادا :21:
سلام.چقدر خلوته اینجا.کجایین پس؟