ایول :31:نقل قول:
قیمتش چنده ؟
پس با این حساب قیمت elite میاد پایین .
ایول :31:نقل قول:
قیمتش چنده ؟
پس با این حساب قیمت elite میاد پایین .
باتری های من قلمی نیستن ها، از این هاست که شبیه باتری موبایل و دوربین و اینهاست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================
نه خوشبختانه همون یه بار بود که اتفاق افتاد
چه طوری cache رو پاک کنم؟
:16::16::16::16::16:نقل قول:
:7:
توی ایران نمیدونم ، ولی اینجا با هارد 250 قیمتش 249 یورو هست و باندلش با کینکت 299 یورو .نقل قول:
الیت هم 199 یورو شده البته این دو دسته ها و هارد 250 ، قیمتش 299 یورو هست .
آرکید هم من خودم 111 یورو دیدم . ولی توی حراج - به صورت رسمی 129 تا قیمتشه .
دوستان توروخدا یکی جواب بده...:41:نقل قول:
دی وی دی اگه تو کنسول واسه 1 هفته بمونه ضرر داره؟:14:
اگر کنسول رو جا به جا نکنیدو یا تغییر حالت ندهد ( یعنی اگر عمودی است افقی نشود و برعکس ) مشکلی پیش نمی آید.:10:نقل قول:
دی وی دی اگه تو کنسول واسه 1 هفته بمونه ضرر داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون این جور باطری ها خوبن قیمت این ها چندهنقل قول:
آره عزیزم زیاده ولی این حالت استانداردش هست و کاریش هم نمیشه کرد و از همه بدتر این که 99% مردم و فروشنده ها این قضیه رونقل قول:
نمیدونن.آموزشش رو هم فکر کنم تو 400 صفحه پیش کامل توضیح دادم .
خوده من الان باطری هام Ni-MH با 2700mAh هست که حدودا 17 ساعت وقت میخواد برای شارژ کردنش !! که بعد از این مدت حدود 3
هفته و در حات بسیار شدید 2 هفته راحت روزی 8 ساعت بازی میکنم.
داغ شدن باطری هم طبیعی هست !! بالاخره داره ذخیره سازی انجام میده خب خودش خیلی گرما تولید میکنه !
دوستانی که اینجا منو از قبل میشناسن میدونن من هیچیز رو الکی نمیگم حتی اگه منبعی هم نداشته باشم.
اگه واسه خرید همچین چیزی رو میخواین که اصلا لازم به نگرانی نیست تو همینجا آقا میثم مغازه دار هستن و بهترین فرد برای خریدنقل قول:
انواع کنسول و لوازم جانبی . از هر نظر هم ایشون تائید شده هستن.
امکانش هست که Bios دستگا زمان رو حساب کنه ولی قابل دسترسی نیست.اگه داشبورد کنسول ه ک بشه این امکان وجود داره که با HomeBrew بشه اطلاعات خاصی رو از کنسلو بیرون کشید. حتی میشه جلوی BAN شدن رو گرفت.
بله در مراحل کار هستش و چیزی تا بیرون آمدن iXtreme جدید واسش نمونده.نقل قول:
اااا خب من فکر کردم شما قلمی دارید. خب این باطری ها کلا زود خالی میشن و میزان شارژشون هم همون 1 ساعت و نیم هست.نقل قول:
اگه واقعا باطری شارژی میخواین از موارد زیر یکی رو انتخاب کنید :
البته حتما نباید همین مدل هایی که گذاشتم باشه ولی حتما همین مارک ها باشن مخصوصا Camelion که برای دسته هم چیزه خوبیه.
برای Clean کردن Cache دستگاه باید آدرس زیر رو برید :
System Setting>>>Memory>>>Device Options>>>Clear System Cache
یه قضیه هست به نام دفع خطر احتمالی !! بهتره نباشه.نقل قول:
نه اصلا !! آدم پولش رو بجوه بهتره از اینه که بده یه چیزه آشغال بخره !!نقل قول:
بهترین بازده رو فقط باطری های شارژی قلمی دارن.
ممنون میشه یه باتری خوب ویه شارزر خوب معرفی کنید و قیمتشون رو بگید میخوام امروز بگیرمنقل قول:
قیمت شارژر حدود 2 -3 هزار تومان است اما امروز جمعه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون میشه یه باتری خوب ویه شارزر خوب معرفی کنید و قیمتشون رو بگید میخوام امروز بگیرم
energizer باتری خیلی خوبه قیمت ندارم اگه میخواهی بخری از جمهوری بگیر. یا جاهای معتبر
بهترین شارژر در حال حاضر Sony-BCG-34HRMF4
قیمت حدود 40000
باتری هم کاملیون
میشه بگید چه جور ساعت و تاریخ دستگاه رو درست کنم و این که تو بازی ها مثلا یه مرحله رو تموم میکنی مینویسه10gاین ها به چه درد میخوره
منظورت از درست کردن اینه که وقتی کنسولتو روشن میکنی میره سال 2005؟؟نقل قول:
اون 10gهم اچیوومنت ها هستند
آره درسته مثلا بازی رو که سیو میکنه مینویسه2005نقل قول:
man alan nemıtoonam farsi benevisamنقل قول:
15 saat chie agha
man 1saato nım mızana be charge 20 rooz ham bazi mikonam:8:
مگه دسته ها باطریه داخلی نداره ؟
عزیز من فکر کنم شما قبل از اینکه این مطلبو بگی داشتی فیلم هندی میدیدی روت اثر گذاشته.:27:نقل قول:
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
نقل قول:
نه.
فقط رو خود دسته ها فابریک 2 تا باتری هست که شارژی نیستن...
خوب روزی چند ساعت بازی میکنید؟ ویبره روشنه یا نه؟نقل قول:
man alan nemıtoonam farsi benevisam
15 saat chie agha
man 1saato nım mızana be charge 20 rooz ham bazi mikonam
دوست عزيز لطفا مارك باتري و شارژر رو بگيد ما هم بريم بخريم!نقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم براي باتري هاي 2700 mah بايد 15 ساعت بزنيم به شارژ.رو جعبه ي شارژر خودم هم همينجوري بود.من 2 تا باتري دوراسل دارم 2 تا energizer هر دوتاشونم 2700mah وقتي ميزنم با شارژ بعد 15-16 ساعت خود شارژر رنگ ledةاش سبز ميشه و شارژر خودكار خاموش ميشه.
سونی یک سری باطی شارژی داره با شارژر مخصوص که هر بار فقط با صرف 5 الی 10 دقیقه شارژ میشه . ولی قیمتش خیلی زیاده ، اینجا هر به دونه باطریش 20 یورو قیمت داره ، یعنی 4 تا بخری میشه 80 یورو ! خود شارژرش هم 50 یورویی هست .نقل قول:
نه عزیزم اینطوری نیست. حداقل برای این چند باطری ای که من روشون کار کردم اینطوری نبوده.نقل قول:
آره واقعا چیزه قشنگیه !! من روزی 5-6 ساعت بازی میکردم :31:نقل قول:
تکنولوژی ساختش چیه داداش !؟ یادمه قول داده بودن باطری هایی بسازن که پایه گذارش هم یکی از شرکت های کامپیوتری بودنقل قول:
و مصرفش هم بیشتر برای Laptop ها در نظر گرفته شده بود ! یعنی 5 دقیقه شارژ , 50 ساعت استفاده !! (خبر مربوط به 3 سال پیش هست)
راستش سم گان هم گفتن ولی خودم هنوز امتحان تکردم. امتحان کنم ببینم چه جوریاسنقل قول:
بعد این باتری ها یه خوبی دارن اینه که میشه دسته های wireless رو سیم دار کرد. چون نحوه شارژشون اینه که دسته به کنسول وصل میشه. برای همین اگه نزدیک 360 باشیم میشه لپ تاپ همیشه باتری رو به 360 وصل کرد و دائما توی شارژ باشه
ممنوننقل قول:
حالا اون خطر اسیب رسوندن به دسته به خاطر نداشتن توازن در باتری های تقلبی که فکر می کردین باتری هام قلمی هست و من گفتم باتری هام از این موبایل شکل هاست، که عکسشو خودم گذاشتم، دیگه همچین خطری نیست که به نظرتون؟؟
شما کجا زندگی می کنین مگه که با یورو سر و کار دارین؟ :18:نقل قول:
راستی بازی های اونجا که برای 360 می گیرین خیلی گرونه؟؟ هان؟ البته مطمئنم از اینترنت می گیرین.
ما اینجا با قاب می گیریم 2 تومن :31::27:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
راستی بازی kane and lynch 2 هم بازی قشنگیه که تازه اومده. یه کمی از اولاش رو بازی کردم خیلی فاز داد.
دوربینش یه سبک جدیدیه که واقعا تاثیر داره روی هیجان بازی.
بگیرین حتما
سلام.
ببخشید دوستان از کجا بدون وصل شدن بفهمیم که بن شدیم یا خیر؟
خیلی ممنون.
نمیدونم ، من فقط توی فروشگاه دیدم ، این چیزا بیل میرم :31:نقل قول:
[QUOTE=whitewolf;5299814]
شما کجا زندگی می کنین مگه که با یورو سر و کار دارین؟ :18:
راستی بازی های اونجا که برای 360 می گیرین خیلی گرونه؟؟ هان؟ البته مطمئنم از اینترنت می گیرین.
ما اینجا با قاب می گیریم 2 تومن :31::27:[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
آلمان .
من بازی 360 دانلود میکنم :31: ولی قیمتش بین 30 تا 70 یورو هست ، همین طور Ps3 و ویی .
50 یورو اینجا مساوی با 10 بار اتوبوس سوار شدن :31: یعنی یه جورایی از مال شما هم ارزون تر در میاد ، چون 10 بار اتوبوس سوار شدن توی ایران فوقش میشه 500 تومن :31:
سلام. پخ تونو چک کنید واستون یه لیک فرستادم.نقل قول:
سلام.
ببخشید دوستان از کجا بدون وصل شدن بفهمیم که بن شدیم یا خیر؟
خیلی ممنون.
با درود و خسته نباشی خدمت دوستان
دوستان عزیز میخواستم طریقه ساخت اکانت لایو رو در ویندوز 7 را به طور کامل برام توضیح بدید
هر کاری کردم نتونستم xbox رو با این ویندوز مچ کنم
قبلش هم اگه سوالم تکراری از همه عذر خواهی میکنم :11:
سلام دوست عزیز بهتر بود سوال رو در این تاپیک مطرح میکردید...نقل قول:
با درود و خسته نباشی خدمت دوستان
دوستان عزیز میخواستم طریقه ساخت اکانت لایو رو در ویندوز 7 را به طور کامل برام توضیح بدید
هر کاری کردم نتونستم xbox رو با این ویندوز مچ کنم
قبلش هم اگه سوالم تکراری از همه عذر خواهی میکنم
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=149260
نه عزیز این مشکل تو Li-ion ها وجود نداره.نقل قول:
شرمنده دوست من ولی این ادرسی که دادی منو به صفحه اصلی انجمن بردنقل قول:
حالا میشه همین جا جواب منو بدید در به در نشم:41:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=149260&page=61
کسی نبود راهنمایی کنه.:19:نقل قول:
شما باید بری اینجا بپرسی :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
سلام دوست عزیز به نظر من تلوزیون sony بگیر و خیلی بهتر از مانیتوره و sum هم همچین مالی نیست فیلم هایی که تو مغازه ها پخش میشه داری کیفت عالی-فضایی هستش !!! و نمیشه از اونجا قضاوت کرد !! وقتی که میاری خونه و ازش کار میکنی اون موقع گندش درمیاد !!!!نقل قول:
اینجا جای بحث این موضوع نیست ولی میتونم بپرسم شما تا حالا با چند تا TV Samsung کار کردی که انقدر مطمئن حرف میزنید !؟نقل قول:
من با تصویر Analog مشکلی نمیبینم !!!
سلام !
در صورت خراب شدن محافظ ( در ) باتري در دسته هاي بي سيم چه قطعه اي رو ميشه به عنوان جايگزين براش پيدا كرد ؟
متوجه شديد كه كدوم قسمت رو گفتم ؟!
ممنون
:18:نقل قول:
مگه گاز میگیرید در باطری رو ؟
هیچی براش نیست ، باید برید باطری از این آشغالی های خود مایکروسافت بخرید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين قطعه رو ميگم ...
آخه از يه جا شنيده بودم Play & kitt يا يه همچين چيزي ( درست نميدونم ) بزاريم درست ميشه ؟ !
+
اين جا هم براي فروش گذاشته ! :
يعني پيدا نميشه ! ؟کد:http://www.bizrate.com/xbox-accessories/oid1567893763.html
بازم به صرفه تره چون اگه خودشو بخواهی بخری بین ۵ تا ۱۰ تومن هزینه بر میداره واست.نقل قول:
مگه گاز میگیرید در باطری رو ؟
هیچی براش نیست ، باید برید باطری از این آشغالی های خود مایکروسافت بخرید .
بله باید از همینا خریداری کنیدنقل قول:
آخه از يه جا شنيده بودم Play & kitt يا يه همچين چيزي ( درست نميدونم ) بزاريم درست ميشه ؟ !
این یک تکه پلاستیکه ، چیز خاصی نیست ، خراب هم بشه جایی نمیفروشند باید بعدش باطری مخصوص 360 بخرید .نقل قول:
درسته ، دقیقا باید همین رو بخرید که خودش یک باطری هست که قابل شارژه و مستقیم میخوره زیر کنترلر ، چیز مالی هم نیست .نقل قول: