دوست عزیز پینگ و سرعت دانلود و آپلود در مودمهای ۴جی بستگی مستقیم به محل مودم و آنتن دهی اون دارهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز پینگ و سرعت دانلود و آپلود در مودمهای ۴جی بستگی مستقیم به محل مودم و آنتن دهی اون دارهنقل قول:
یادمه چند سال پیش واسه مودم وایمکس هم ایرانسل پبام داد که مودم رو شب خاموش نکنید که آپدیت بشه ولی بازم خبری نشدنقل قول:
سلامنقل قول:
Euro east , west , این دو رجیون پینگ من تو بازی 160 ایناس، بیشتر میشه اما زیر 160 تا حالا متوجه نشدم
در کل برای دوتا خوب اما برای بقیه بازیای انلاین به خاطر نت 3 افتضاح
مبارکنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست عزیز از بین این دوتا مودم کدومشون بهتره؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام عزیز.نقل قول:
با توجه به اینکه هر دو مودم رو دقیقاً در نقاط مشترک امتحان کردم، از نظر آنتن دهی مدل 2101 بهتر از 350 هستش ولی در مورد سرعت، تا حدی شبیه هم هستن ولی باز هم 2101 بهتره.
امروز یک جایی برای مودم بالای پنجره درست کردم و تونستم sinr رو از 2 به 8 برسونم گاهی تا 10 هم میره ولی سرعت و پینگ تغییر خاصی نکرده و همون 20 مگی رو میده که قبلا میداده این یعنی سیگنال و کیفیت و اینا همش کشک
این تست روزهای گذشته با snr 2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست جدید با snr 8 یعنی کیفیت ارتباط حدودا 4 برابر بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونطوری که میبینید تغییر خاصی صورت نگرفته ، نمیخام بگم سیگنال و کیفیت لینک توی سرعت تاثیری نداره اما دوستانی که فکر میکنن اگه سیگنالشون یه ذره بهتر بشه سرعتشون فضایی میشه باید بگم که همچین چیزی نیست معمولا هر چقدر BTS بهتون پهنای باند بده همونقدر میگیرید و تاثیر سایر موارد کم هست .
اینو چطوری میشه دریافت کرد؟
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به ۱۰,۰۰۰ تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهرهمند میشوید.
آهان خب خداروشکر که درست شدنقل قول:
اگر سیم کارت ایرانسل جدید خریده باشی و فعالش کنی ... و تا یک ماه بعد فعال کردنش ده هزارتومن شارژ کنی واست یک هفته رایگان نت نامحدود میزنننقل قول: