آره پارس آنلاین کاری نداره،سرویس 1 مگ داشته باشی یا 2 مگ یا 128نقل قول:
خط بکشه روی 16 مگ هم میبنده فقط پارس آنلاین نسبت به بقیه سرویس دهنده ها ،سرویس هاش گرونترن
Printable View
آره پارس آنلاین کاری نداره،سرویس 1 مگ داشته باشی یا 2 مگ یا 128نقل قول:
خط بکشه روی 16 مگ هم میبنده فقط پارس آنلاین نسبت به بقیه سرویس دهنده ها ،سرویس هاش گرونترن
جدان من نمیدونستم سری بعد 128شارژمیکنم بعدارتقا میدم 9مگ سرویساش خیلی گرون می افته مخصوص بالای 3ماه بخوای بخرینقل قول:
دوستان من پروفایل گیم رو فعال کردم تاثیری که نداشت هیچ تاثیر منفی هم داشت!! چرا؟ میتونه به مودم ربط داشته باشه؟
بدون پروفایل گیم پینگ ثابت روی ۱۲۰ هست اما با پروفایل گیم بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ در نوسانه سرعت هم نصف میشه
هزینه رانژه 5 تومنه؟
بله 5 هزار تومان هست!نقل قول:
هنوز درگیر هستی:n02:
ارهنقل قول:
کلن من از شیر شانسام
زنگ زدن از پارس میگن 15 تومن هزینه نصل وراه اندازی باید بدی
مرد مومن 10 روز پیش میگفتی میدادم تازه یادت اومده :-|
بالاخره درخواست رفت مخابرات :-|
با این شانس من ی 2 3 سالی هم مخابرات لفتش میده :n02:
اون رو که به همه میگن ولی نباید قبول کنی چون قانونا فقط باید 5 رانژه بگیرن ( تو جشنواره که کلا راه اندازی رایگان بود و رانژه هم نمیگرفت )نقل قول:
بگو خودم بلدم و از هر شرکتی میگرفتم خودم تنظیم مودم انجام میدادم اگه قبول نکردن به 195 شکایت بزن
خودت پیگیر نباشی کسی به فکرت نیس
72 ساعت رانژه و تخلیه قانونیه
195 تو این مسائل خیلی کار راه اندازه
تجربه خودم با شکایت یا گفتن اینکه شکایت میکنم کار رو پیگیری کردن البته فعلا تا حالا
خدا پدر کسی که 195 رو درست کرد بیامرزه وگرنه شرکتا که ....
راست میگه هزینه نصب اجباری نیست ولی الان همه شرکتها به طور غیرقانونی دارن هزینه نصب رو دریافت میکنن این 15000 تومان هزینه نصب باید اختیاری باشه اگر کسی بلده خودش نصب میکنه اگر کسی بلد نبود نصاب میاد خونشون و تنظیم میکنه مودمو ... 195 شکایت کنید
دوستان من خطم دیروزرو9مگ بستم اولش خوب بود تا 1مگ دانلودمیداد حقیقت پرش لینک دارم چه وقتی گوشی زنگ بزنه چه وقتی خودت بخوای تماس بگیری اسپلینترم زدم فایده نداره دوستان این یعنی اینه باید از9مگ به پائین تربسته شه قبلن رو6مگ بود بدون این مشکلات ولی دانلود650بود قطعی وصلی نداشت دوستان نمیخوام برگردم به همون6مگ به نظرتون رو7مگ ببندم خوبه مطمعنم تا7مگ خطم راحت کشش داره قطع وصل نشه درضمن تو7مگ سرعت دانلودچقدرمیده
نمیدونم این مشکل برای همه هست یا نه چون من هم خطم رو از 16 مگ و 12 مگ آخر سر به همون 9 مگ منتقل کردمنقل قول:
چون هر وقت با گوشی زنگ میزدیم لینک میپرید و crc هم خطاهاش میرفت بالا و snr هم نوسان میکرد
به خود پشتیبان شرکت بگید چیکار کنم که هنگام تلفن لینک ثابت بمونه و نپره
شاید اگر یک سیم جداگونه از جعبه بکشید بهتر باشه ولی بهتر از خود پشتیبان بپرسید یا بذارید دوستان دیگر جواب بدن یا تایپیک جدید بزنید
چون شاید اگر سیم جدید هم بکشید برای تلفن باز پرش لینک داشته باشید و هزینه اضافی کرده باشید