سلام دوستان.
امروز صبح پیغام راه اندازی (رانژه) خط واسم اومد و سرویسم وصل شد.
سرویس رو واسم روی 4مگ بسته اند, باهاشون تماس گرفتم و گفتم روی 16 مگ ببندن!
اول که گفتن خط من شاید نکشه که گفتم روی سرویس دهنده قبلی روی 24مگ بوده ,کجای کاری! :دی...
بعداز چند دقیقه انتظار (نمیدونم داشت با کی پچ پچ میکرد!) بازم بهم گفتند سرویس شما جشنواره(!) هست و تا همین حد بیشتر نمیشه بست!.
بعد که گفتم توی همون توافقنامه سایت نوشته تا 16مگ میشه بست ,
گفت نه از تهران بهمون گفتن پهنای باند کم اومده و سرویس هارو نمیتونیم بیشتر ببندیم:| !.
خلاصه باهربهانه ای واسه من بیشتر نبستن خط رو, منم دیگه چیزی نگفتم تا لج نکنن :|.
×××تصویر نویز خط و ریت بسته شده:
بگذریم...
طی تست های انجام شده, پینگ نسبتا خوب هست...
با اینکه سرویس گیمینگ فعال نیست اما از 4.2.2.4 حدودا 130 و از سرورهای داخل ایران نهایت 60-50 تبادل میشه!.
دقیقا مثل همون سرویس دهنده قبلیم!.
×××تصویر پینگ:
سرعت رو همینطور که گفتم روی 4مگ بستن, حقیقتش منی که قبلا خطم روی 24مگ بسته شده بود و با سرعت 2مگ درثانیه دانلود داشتم, توی ذوقم خورد!.
از سرور شاتلند و ایران نهایت با 450کیلوبایت درثانیه دانلود میکنه...که برای این ریت طبیعی هست ولی من اصلا راضی نیستم:| .
هنوز قسمت نمایش آنلاین ویدیو و استریم اون رو چک نکردم.
برخلاف ISP قبلی, شاتل در سرعت دانلود تک لاین خوب عمل میکنه و بطورمثال 40مگ دانلود بروزرسانی آنتی ویروس که قبلا بخاطر مشکل سرعت تک کانکشن بسختی دانلود میشد, با شاتل در چند ثانیه کامل شد!.
×××تصویر دانلود از شاتلند :
____
خلاصه دوستان الان دیگه راهی برای پیگیری این "مشکل ریتی که برام بستند" نیست؟!.
و چرا من هروقت باهاشون تماس میگیرم این عنوان (جشنواره) کوفتی رو هی مثل پتک آهنین توی سرم میکوبند:| ؟!...