خوب منم سرویس 3 ماهه با 3 گیگ حجم ماهیانه طرح دینامیت گرفتم . الان همین ماه اول اگر 3 ماه تموم نکنم به ماه بعد میره چون هنوز 3 ماهم تموم نشده.نقل قول:
Printable View
خوب منم سرویس 3 ماهه با 3 گیگ حجم ماهیانه طرح دینامیت گرفتم . الان همین ماه اول اگر 3 ماه تموم نکنم به ماه بعد میره چون هنوز 3 ماهم تموم نشده.نقل قول:
سلام
این دوتا تست به فاصله ی 4 دقیقه و از یک سرور گرفته شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای
دوستان گل کسی هس محدود نشده باشه....
من الان یه 15 روزی هس که محدود شدم ...
حالا موندم بعد از این 2ماه دیگه ای که از طرحم مونده کجا برم همشون داغونن
سلام
دوستان این متن را توی سایت های وب دیدن ؟
نقل قول:
"های وب" در راستای سیاست پاسخگویی به نیاز های به روز مشترکین خود و همچنین ضرورت نوآوری در ارایه سرویس ها و خدمات همگام با تغییر نیازها نسبت به راه اندازی بسته های جدید ترافیکی برای زمانهای خاص (از قبیل روزهای تعطیل رسمی و یا تعطیلات آخر هفته که مشترکین متقاضی دانلود زیاد با استفاده از حداکثر سرعت و پرداخت هزینه کمتر می باشند) اقدام نموده است.امید است این بسته های جدید بتواند جایگزین مناسبی برای بازه های رایگان باشد که دارای معایبی همچون زمان نامناسب استفاده و عدم ثبات در سرعت به دلیل استفاده همزمان بسیاری از مشترکین با سرویس های گوناگون می باشد و عملا امکان مدیریت مناسب را از ما سلب می نماید. لطفا با توجه به دلیل اصلی ارایه این بسته های ترافیکی جدید که در جهت افزایش رضایتمندی شما مشترکین گرامی طراحی و ارایه گردیده است ما را از بیان نظرات ، انتقادات و پیشنهادات خود محروم نفرمایید.
اینگونه شد چرا ؟
برای من بدتر از این شد پینگ رفته بالا سرعت با 16 کانکشن بیشتر از 200 نمیرهنقل قول:
اصلا نمیشه به های وب اعتماد کرد کلا تو 24 ساعت 2-3 ساعت خوبه.
مسر آمریکا کشور فیلیپیننقل قول:
سرعت منم نصف شده.
حداکثر 450 میده(با idm).
پینگ هم خراب شده:
الان به هیچ شرکتی نمیشه اعتماد کرد...همشون ریسکشون بالاس اون از شاتل که علاوه بر محدود کردن داره دانلود شبانه رو پولی میکنه...صبانتم که مالی نیس...آسیاتکم که قیمتاش فضایه...مخابرات مشهدم که دانلود شبانه نداره...
اینم رفت به F که :n13: