چون عکساش مربوط به بازی تا حدودی نیستند
Printable View
چون عکساش مربوط به بازی تا حدودی نیستند
sallam hal gashtan safahat ghabl ro nadashtam lotfan az bazihaye assassins creed1&2 & pop:t2t chandta wallpaper top bezarid mamnon misham
دکمه سرچ رو گذاشتن که شما زیاد نگردی دیگه
سلام دوستان از بازی مدرن2 کسی والپیپیر خوب داره از گیم پلیش نمیخاما از خودش مثل روی پاکتش ولی همون نه فقط زیاد بزرگ نباشه وگرافیکشم طبق معمول..................
ممنون:11::40::40:
فکر کنم قرار شد لینک عکس رو بزارین نه خود عکس رونقل قول:
چرا رعایت نمی کنین؟
من wallpaper بازی BC2 رو میخوام مرسی
سلام
چرا اینجا اینطوری شده؟ ناراحت شدم خداییش :13: آخرین wall ی که گذاشته شده کی بوده؟!!
عیدی من به شما، به یاد روزهای خوبی که اینجا داشتیم...
144 تا تصویر مال ماه قبل میلادی از Gamewallpapers رو آپلود کردم توی Mediafire. به صورت تکی هستن و می تونین انتخاب کنین اندازه ای که می خواین رو. توی سه اندازه هستن فایلها. امیدوارم استفاده کنین و به دردتون بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سه تاش البته مال Cgwallpapers هست.کد:http://www.mediafire.com/?sharekey=0f821daee80ab45961d4646c62b381cbe01881bd00725c1e4df0d6082f1c2cd0
میشه از بازیهای HEAVY RAIN و Red Dead Redemption چندتا والپپر در سایز 1280X1024 بزارید
thanks you