فكر كنم علامت E به معناي اين هست كه شما از سرويس EDGE استفاده مي كنيد و G به معناي اين كه از سرويس GPRS
فكر كنم علامت E به معناي اين هست كه شما از سرويس EDGE استفاده مي كنيد و G به معناي اين كه از سرويس GPRS
من داشتم صفحه های قبلی رو میخوندم یکی گفته بود رو صفحه گوشیش خط افتاده
مگه صفحش ضد خش نیست؟ :18:
پس جواب من چینقل قول:
منم با وایرلس تست کردم ولی اصلا نشون نداد پلاگین های صوت و تصویر رو دانلود کردید؟نقل قول:
یه سوال برای افکت صدا dsp pack میگه دانلود کن بعد میزنم که دانلود کنه ولی چیزی نمیاد کسی تاحالا این dsp pack دانلود کرده برای اهنگ گوش دادن
برای بستن برنامه ها من چند تا برنامه دانلود کردم memory booster lite برنامه جالبی بود:10:
صدای اس ام اس رو نمیشه تغییر داد؟
دوستان یه بچه باحال بیاد به زبان ساده بگه چجوری میشه چیز پی ان رو روی این گوشی راه انداخت ؟
الآن روی کامپیوتر دارم از این که نمیشه استفاده کرد درسته ؟
سلام کسی فروشنده گوشیش نیست
۱۶ گیگی کره ای اصل بدون خش
سلامنقل قول:
چند صفحه قبل با عکس توضیح دادن (صفحه 434 پست 4332)
با همون هم میشه فقط باید pptp باشه .
یه نکته هم داره (برای android marked ) که ip سرویس دهنده ی چیز p انت از ظرف google مصدود نشده باشه (اینجااگه error داد بسته است )کد:http://developer.android.com/sdk
=== تویflight mode هم باید باشی.
خیلی سادّه است:31:نقل قول:
چرا از همونی که روی کامپیوترت داری میتونی استفاده کنی
اول برو تو setting
بعد میری wireless and network
~v~p~n~ setting
add vpn
اینجا رو دقت کن ببین کانکشن چیز پی ان چیه
معمولا pptp بیده
به فرض که اینو انتخاب کردیم
v>pn name
set server از کانکشنت ببین مثلا ۱۲۳.۳۴.۴۴.۲
بعدش هم dns search domainاین جا هم همون ای پی سرور بده بعدش هم سیو میکنی
حالا یه کانکشن ساختی یوزر پسورد رو میزنی بعدش هم حالشو میبری:10:
سرعت خوب باشه خیلی سریع کانکت میشی
مثل الان که خودم ساختم و تستش هم کردم فیس قوک رو باز کرد:31:
گالاکسی اس بدون خش 16گیگ قیمت آخر480بدون گارانتی همراه با محافظ ضد خش کاملا نو .کلا 2هفته کار کرده.فروش هم فقط در مشهد.تلفن:09357726036
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
گالاکسی اس بدون خش 16گیگ قیمت آخر480بدون گارانتی همراه با محافظ ضد خش کاملا نو .کلا 2هفته کار کرده.فروش هم فقط در مشهد.تلفن:09357726036
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
بچه ها من نتونستم با این گوشی به کامپیوتر کانکت بشم؟ آخرین ورژن kies رو هم آپدیت کردم تو برنامه kies مدام آیکن connecte device در حال چرخش و هیچ اتفاقی هم نمیوفته. قبل از آپدیت یه مرتبه mass storge وصل شد ولی الان دیگه این اتفاق نمیوفته.
خواهشن یکی کمک کنه راستی ویندوز من اکس پی 32bit هستش.