فعلا که برای ما خبری نیست.
Printable View
فعلا که برای ما خبری نیست.
آقای مخابرات انحصار طلب!
چرا به نظر مشتریانت احترام نمیگذاری و شبانه رایگان راه اندازی نمیکنی؟
می دونم که میدونی ما dlc ها چاره ای جز استفاده از سرویس شما نداریم اما تو هم اندکی انصاف و شرافت داشته باش برادر!
البته از انصاف نگذریم پینگ و سرعت برای من خوبه و از این بابت راضی ام
سلام دوستان
من هرچی دانلود میکنم از ترافیکم کم نمیشه . مخابرات واس عید ترافیک رایگان داده ؟؟؟؟
پس چرا مخابرات به من ترافیک رایگان نداده ؟؟؟
واسه من کم میشه چرا پس؟
سلام_ واسه ما هم که کم میشه؟ چرا؟ شما بخش گزارش اتصالات رو بزن ببین بین دانلود و دانلود محاسبه شده اختلافی وجود داره!
برای ما که اینطوریه.
دوباره هم لطف کردن جهت رفاه خیلی بیشتر یک شارژ ماهانه هم زدن روی قبضمون!
واسه شما هم همینجوریه؟ یه شارژ شبانه و یه اوتوشارژ ماهانه که فقط ماهانه رو زده بدهکار.
جالبه الان رفتم داخل سایتشون دیدم 2700 مگ هنوز اعتبار دارم
رفتم دقیقا یک فایل 253 مگابایتی را دانلود کردم الان رفتم دیدم تو پنل 361 مگابایت کم کرده!!!!!
جدای از اون برا من فقط یک گیگ خودکار شارژ کردند و زده بدهکار! اعتبار هدیه ای هم ندادند!
محاسبه شده و مصرف شده دقیقا یه عدد نشون میده هیچ شبانه ای هم واسه من شارژ نشده.
برای من هم یک گیگ شارژ کردن زورکی.
راستی یک سوال : من زنگ زدم 2030 به یارو گفتم که من خودم سه روز پیش شارژ کرده بودم چرا دوباره شارژ کردین گفت اتوماتیکه؟
بعد گفت شارژی که خودتون میخرید عتبارش 6 ماهه ولی این اتوماتیکه یک ماهه؟؟؟
حالا من قبلا 800 مگ اعتبار داشتم الان 1800 مگ دارم یکی بیاد بگه من اعتبارم کی تموم میشه؟؟؟ یک ماه یا 6 ماه ؟؟؟
من اولین باره اینجا پست می زارم حدود دو ماهه از مخابرات adsl گرفتم از همون موقع هم بحثارو دنبال می کنم ولی هیچ وقت ثبت نام نکردم الان ثبت نام کردم که بگم پرداخت الکترونیکی درس شده من الان با مرورگر موزیلا 1 گیگ شارِِژ کردم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مطمئنم با این خبری که دادم همتون از اولین پست من خوشحال شدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]