بچه ها سرعت 256 آسیاتک من برگشت به حالت عادی :sad: تو این مدت 8 تا فیلم دانلود کردم خدا خیرشون بده بازم از این کارا بکنن :31:
Printable View
بچه ها سرعت 256 آسیاتک من برگشت به حالت عادی :sad: تو این مدت 8 تا فیلم دانلود کردم خدا خیرشون بده بازم از این کارا بکنن :31:
برای من هم برگشت.
اما طبق تماسی که با یکی از دوستان تو پشتیبانی گرفتم.
گفت آسیاتک تمام سیستمش رو عوض کرده. گفت این هفته هم سرعت ها بر میگرده الان در حال تست سیستم جدید و عیب یابیش هستم.
گفت قرار بعد از این هفته سرعتها رو دوباره دستکاری و ثابت کنند.
اقای درویش میشه لطف کنین بپرسین بعد از عید کی ارائه میدن به جدیدا ؟ (اسیاتک)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگر منطقه مخابراتتون پورت خالی داشته باشه. انشالله بعد عید میتونی بگیری. بهتر هم هست که رزو کنی/
یعنی بدون هزینه اضافی و یا محدودیت حجمی سرعت ها رو اضافه میکنن؟
این افزایش بهنای باند فقط مربوط میشه با آسیا تک ؟
به قول دوستمون cinablue هیچ اطمینانی به اینها نمیشه کرد. باید صبر کرد و دید. محدودیت حجمی که نداریم. تا ببینیم چه اتفاقی می افته.
ولی تحولات زیادی تو سیستمشون دادن. حتی من قبل از جریان میخواستم 512 بگیریم. گفت صبر کن بعد عید پهنای باند زیاد کنن بعد بگیر.
بعدشم که این اتفاقات افتاد.
باید صبر کنیم. تا دوباره ضایعمون نکنند
نقل قول:
فعلا که برگشت به سرعت قبل . باید صبر کنیم تا هفته دیگه ببینیم چی میشه.
ديديد گفتم بچه ها!!!
موقتي بود:sad:
,ولي اين كارشون ضربه روحيه بزرگي به من زد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جايي كه وقتي سرعت دوباره كم شد ميخواستم خود كشي كنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي جدا از شوخي كاش دوباره سرعتو بيارن بالا!!
البته من تا بعد كنكور 88 ديگه adsl نميگيرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا!
ميزان زيادي از پهناي باند اينترنت ايران كه توسط شركت زيرساخت تامين مي شود به مصارف تجاري مي رسد.
به عبارت ديگر، ارگانها ، نهادهاي دولتي، دانشگاها، شركتهاي خصوصي و ...بخش اعظم پهناي باند را اشغال مي كنند.
وحالا علت اينكه اين دو سه روزه، سرعت افزايش پيدا كرده چيزي نيست جز تعطيلات چند روزه رسمي مملكت!
تعطيلات هم كه به پايان رسيد....پهناي باند هم به ميزان سابق رسيد:31: