دانلودم 0.50نقل قول:
Printable View
دانلودم 0.50نقل قول:
خب پس خوبهنقل قول:
آره خوبه راضیم بعدشم از 5 تا چراغ آنتن وایمکسم 3تاش روشنه فکر کنم بشه 5تا بهترم بشه.نقل قول:
سلام دوستان.
این شل کن سفت کن وایمکس ایرانسل درست نشد؟
هیشکی نبود جواب بده ؟ :41:نقل قول:
با سلام:
من 4 شنبه وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم و قرار یکشنبه همین هفته واسمون بیارن والله اینجور که شما گفتید به نظر خوب نمیاد الان تکلیف چی شد؟ما مستاجریم و سرعت 128 نامحدود گرفتیم ولی هنوز پولو نریختم به نظر شما چی کار کنم؟پولو بریزم واسم بیارن یا که نه ADSL بگیرم؟!
راستی گفتید که فقط همون جایی که نسب می کنن میشه استفاده کرد؟خوب اینکه به درد نمیخوره ما وایمکسو میگیریم که هر جا رفتیم بتونیم استفاده کنیم.....!!!!!!!:evil2:
لطفا بنویسید که پولو بریزم یا نه...!
با تشکر فراوان.:11:
راضی هستی؟!نقل قول:
من سرويس 128 اعتباري دارم. ميخوام 256 بگيرم.
1- متن نامه اي كه از شركت ميگيرم چي بايد باشه؟
2- چجوري بايد درخواست بدم كه 128 رو به 256 تبديل كنن؟ پول اضافي هم واسه اين تغيير ميگيرن يا نه؟
وایمکس بد نیست. فقط چند روزه کل اینترنت کشور اختلال پیدا کرده که وایمکس هم مستثنی نیستنقل قول:
برای خونه استیجاری هم ADSL دردسر داره و همین وایمکس خوبه برای شما
از وایمکس هر جا که آنتن بده میتونی ببری و استفاده کنی و تا 2 سال دیگه تو حرکت هم میشه استفاده کرد
اپراتور 707 به من گفت طبق قانون جدید مشترکین خانگی با شماره 094111 هم میتونن ارتقا بدن حساب رو به شرکتینقل قول:
متن نامه هم چند صفحه قبل تو این تاپیک نوشته ام و باید به امور مشترکین یا به ایرانسل ایمیل کنی. پول اضافی هم نمیگیرن و فقط پول سرعت رو میگیرن
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
خونه شما نزدیک منطقه سبز هست و احتمالش کمه داخلی آنتن بده. اما اگه طبقه بالا هستید و اطراف خونتون ساختمون بلند نیست احتمالا میتونید مودم رو کنار پنجره بذارید و 2 تا چراغ دریافت کنید (من تو تهران تو منطقه زعفرانیه این کار رو کردم و شد)نقل قول:
نقشه مبین نت هم فایل KMZ رو از سایت دانلود کنید که مربوط به گوگل ارث هست و دقیق بهتون مشون میده. البته مبین نت کلا حساب و کتاب نداره
يعني ديگه لازم نيست 128 رو آزاد كنم و يه 256 ديگه بگيرم؟نقل قول:
اپراتور 707 به من گفت طبق قانون جدید مشترکین خانگی با شماره 094111 هم میتونن ارتقا بدن حساب رو به شرکتی
متن نامه هم چند صفحه قبل تو این تاپیک نوشته ام و باید به امور مشترکین یا به ایرانسل ایمیل کنی. پول اضافی هم نمیگیرن و فقط پول سرعت رو میگیرن
متن نامه رو هم پيدا نكردم. بايد خودم امضاش كنم يا رئيس شركت؟