هیدرولیک؟ دنده؟ ربطش چیه!؟؟نقل قول:
Printable View
هیدرولیک؟ دنده؟ ربطش چیه!؟؟نقل قول:
این ترمز abs که فعال میشه زیر پامون انگار میخواد کنده بشه درسته ؟
خخخخخخ...منظورم واسکازین بود!!!نقل قول:
پیش میاد دیگه....پاسخی وجود داره!!؟
اون توتالی ک ریختین مشخصاتش یادتونه؟نقل قول:
من برای 206 پروفی کار ریختم دنده داغون شده بود با توتال عوضش کردم مث روز اولش شد فقط موقعی ک سرده دنده یک سخت جا میره
خلاصه از نظر مارکش خیالتون راحت باشه فقط من نمیدونم شما روغن با مشخصات مناسب گیربکس و ماشینتون ریختین یا نه؟ چون اگه عددا فرق کنه این سفت بودن و نرم بودن موقع گرمی و سردی پیش میاد واسکازین باید همون چیزی باسه ک گفته شده
امروز رفتم روغن موتور عوض کنم کیلومتر 4400 خوبه ؟ گفتم 10000 رایگان عوض میکنن ، چون شنیده بودم به روغن های فابریک اعتباری نیس منم 4400 کیلومتر عوض کردم ،
گفتنن روغن مشکلی نداشت
ایساکو واسم ریخت کلا نزدیک 57 تومن شد (نزدیک فکر کنم 5.5 لیتر شد)
بنظرتون سر 10000 که رایگان عوض میکنن ، ایساکو میریزن درسته ؟ میتونم بگم توتال بریزن مابه التفاوت رو بدم ؟ توتال 10000 کار میده ؟ که تا 10000 بعدی باز عوض کنم
سلامنقل قول:
به نظرم درسته.از همه شنیدم و خودم هم تجربه کردم.نباید پاتون رو بردارین .همینجوریه ظاهرا.
فقط نمیدونم ماشین های خارجی هم اینجوری میشن یعنی ؟! :)))))
ادم ترسش میگیره ول میکنه ، احساس هم میکنم فعال میشه ترمز نمیگیره اصلا :n02:نقل قول:
منم تو همین فکر بودم ماشین های خارجی هم میشن یا نه !
- - - Updated - - -
ادم ترسش میگیره ول میکنه ، احساس هم میکنم فعال میشه ترمز نمیگیره اصلا :n02:نقل قول:
منم تو همین فکر بودم ماشین های خارجی هم میشن یا نه !
اشتباه شما اینه ول میکنی مکانیزم abs همینه شما باید قشنگ فشار بدی تا ته ک لنتا کاملا درگیر بشننقل قول:
سلام
درجا کارکردن به موتور آسیب میزنه؟ مخصوصا تو این مدت که سردی هوا بیشتر میشه. (برای اینکه روغن موتور گرم بشه و بعد حرکت کنیم.)
نه اصلانقل قول:
اتفاقا تو دفترچه مینویسه نباید با ماشین سرد حرکت کرد