سلام
گوش شیطون کر منم میخوام adsl بخرم
میخواستم ببینم از کدوم شرکت باچه سرعت و حجمی بگیرم بهتره
کلا واسه راه اندازی 200 تومن میتونم خرج کنم و شارژ ما هانم بیشتر از 20 تومن نمیتونم بدم
Printable View
سلام
گوش شیطون کر منم میخوام adsl بخرم
میخواستم ببینم از کدوم شرکت باچه سرعت و حجمی بگیرم بهتره
کلا واسه راه اندازی 200 تومن میتونم خرج کنم و شارژ ما هانم بیشتر از 20 تومن نمیتونم بدم
شما چه سرعتی می خوای ؟ خونتون کجاس ؟نقل قول:
آره.نقل قول:
ولی یه چیزی adsl , adsl 2+ هیچ فرقی باهم ندارند البته تو ایران فقط به این اسم پول بیش تری از مردم میگیرند!
رو جعبش نوشته:
کد:ADSL, ADSL2/2+, RE-ADSL Support
شما اگه نا محدود میخوای می تونی یه 64 بگیری تقریبا از ماهی 18 تا 20 تومن.نقل قول:
45 تومن هم تقریبا واسه مودم.
خونمون طرفای خیابون قزوینهنقل قول:
سرعتشم یه چیزی میخوام که بتونم باهاش فیلمو بازی دانلود کنم
من یه پست دادم نیومد !نقل قول:
رفتم تو سایتشون قیمتها نزدیک 3 تومن از بقیه کمتر بود ولی تو توضیحاتش داشت از ثابت بودن سرعت در می رفت و نوشته سر عتهای داده شده حداکثر سرعت در اغلب ساعتهای روزه!فک کنم سرویسشون کیفیت نداشته باشه.
حالا میخوای محدود بگیری یا نا محدود ؟ 64 یا 128؟
این شهراد فقط توی منطقه ی غرب تهران سرویس می ده ! شاید برای همینه زیاد معروف نسیت ! من از یکی از بچه ها که داشت شنیده بودم خوبه !
شما لطفا 4 رقم اول شماره تلفنی مه میخوای براش ADSL بگیری بده!نقل قول:
5571
باید یه خط سوا واسه adsl بگیرم؟
سلام . منطقه مخابراتی چمران مارو کشت . چند تا شرکت محدود اینجا adsl دارن که همشون میگن پورت خالی نداریم
چیکار کنم ؟ پیش شماره 6652 هست
واسه وایرلس داتک رو دیدم که 128 رو 40 تومن میده . زیاد بد نیست . اما اگه 64 داشت بهتر بود . 40 تومن برام زیاده
کسی وایر لس ارزونتر میشناسه ؟ یا adsl که تو منطقه ما سرویس بده حتما؟
خیلییییی لازم دارم.
یه سوال هم دارم . وقتی مودم adsl دو پورت باشه میتونم هم با لپتاپ هم با pc همزمان وصل شم؟ فقط ترافیک تقسیم میشه دیگه . درسته؟ ( من مبتدی هستم تو این زمینه)
نه بابا!نقل قول:
شما می تونی 64 سپنتا بگیری ماهی 20 تومن + 41 تومن پول مودم(خودت بخری بهتره!)
اینجا هم یه سر بزن:
کد:http://sepanta.net/pages/main_services_dsl.asp