ديگه ISP به Voice Call چيكار دارهنقل قول:
اينا ديگه كين :21:
Printable View
ديگه ISP به Voice Call چيكار دارهنقل قول:
اينا ديگه كين :21:
با سلامنقل قول:
خوب میبندن دیگه.
مثه اسکایپ و سرویس های دیگه .
موفق باشید.
اسکایپ رو که از اونور بستن یعنی تحریم شدیم نه اینکه ایران نزاره. ولی می تونن پورت های مخصوص ارتباط صدا رو ببندن اینو باهات موافقم.نقل قول:
ببخشيد دوست عزيز، شما از كجا ميفرماييد كه اسكايپ ايران رو تحريم كرده؟ ميشه منبعش رو بفرماييد؟نقل قول:
من خودم همين امروز به مركز ساپورتش ايميل فرستادم و پاسخشون اين بود كه كلا بسته شدن پرتها براي ايران از طرف اسكايپ رو فراموش كنيد. يعني اين كه اصلا همچين چيزي نيست.
شما سوال كردين به اين سريع اي هم جواب دادننقل قول:
بله. اگر تا به حال امتحان كرده باشيد، مركز ساپورتش حداكثر ظرف يك يا دو روز جواب ميده. مثل ايران نيستش كه حتي اگه يك سرويس پولي رو ارائه بدن بعد هيچ كس جوابگو نباشه. واقعا خيلي هم با جزئيات و حوصله جواب رو ميفرستن. البته واضحه كه شرط سئوال كردن و جواب گرفتن اينه كه فرد به زبان انگليسي مسلط باشه كه متاسفانه خيلي از ايرانيها به همين علت از خدمات پشتيباني نرمافزارها و سرويسها محرومند. ضمنا حتي در سايت اسكايپ، انجمن گفت و گو هم براي مسائل مختلف وجود داره.نقل قول:
ولي من هنوز برام اين سئوال باقيه كه چهطور بعضي از افراد به اين راحتي شايعه ميسازن كه فلان نرمافزار مارو تحريم كرده. واقعا بد نيست آدم اول از يك مطلب مطمئن بشه بعد همه جا اعلامش كنه.
سلام
دوستان چجوری میتونم آی دیمو از لیست بقیه پاک کنم؟
يه دونه از اين سرويس دهي ها اينجا داشتيم ................:21:نقل قول:
من مدتیه که موقع چت کردن پیامام سفید میره و هیچی نشون نمیده، نه آیدیو نه متنی که ارسال کردم ، میخاستم ببینم مشکل از کجاست؟
سلام
اگه بخواهم عکس هایی را که سرچ کردم و پیدا کردم
به ایمیل کسی بفرستم
حتماً باید روی هاردم ذخیره کنم و بعد attach کنم
یا اینکه راه دیگه ای هم داره ؟؟؟؟