[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پارس آنلاین هم قبلا میشد این کارو کرد ، الان دیگه نمیشه ، امتحان کردم ( حتی مرکز مخابراتیمون هم یکی بود ) .نقل قول:
انقدرهام راضی به زحمت نبودم :n16:نقل قول:
اینم یه عکس که بعد از کلی تلاش پیدا کردم
ممنوننقل قول:
اما اگه شركتها متفاوت باشه اونوقت به 2 تا مودم و 2خط مجزا نياز داريم
دوستان پارس آنلاینی وضع دانلود شبانه تون چطوره ؟ من روزا سرعتم کمی بهتر (قابل تحمل تر) شده ولی کماکان دانلود شبانه یوخدی که یوخدی :n22:
مخابرات 512
دانلود=95کیلوبایت
وضعیت سرویس من چندان بدک نیست ! هر شب حدودا 1.8 تا 2 گیگ میگیرهنقل قول:
512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم وضع منه :n14: . الان سرعتم تقریبا 20 کیلوبایته ! تقریبا 1 ماهه که اینجوری شدم ، احتمالا از مرکز مخابراتی باشه . کسی از مرکز ایثار سرویس نداره ؟ ( پارس آنلاین )
شبا هم که چند مدت دانلودم حداکثر حدود 800 مگابایته !
من که عطایش را به لقایش خواهم بخشید. ولی از اونجایی که نوین نت پورتاش خالی نشده که بم سرویس بده ( حتما شلوغه ) فک کنم از اون هم نتونم سرویس خوبی رو دریافت کنم :n14:
چطوری دانلود میکنین ؟ از چه سروری ؟ با چه نرم افزاری ؟ کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟ دقیقا از ساعت چند تا چند دانلود میکنین ؟ و ...نقل قول:
من از لیچر رپیدپارس استفاده میکنم ، چندسالی هست که با این لیچر کار میکنم ! البته با مول و رودفایل هم کار میکنم که مول قطعی زیادی داره و رودفایل هم سرعتش ( حتی پرمیوم ) کمه ... نرم افزار idm و مرکز پیام ... اصولا از 2 تا 7 ولی جدیدا از 2 تا 7.10 میزارم که اون 10 دقیقه حجم کم نمیکنه !! (شما هم حتما تست کنید ببینید که وقت کم میکنه یا نه ! فقط قبل از 10 دقیقه قطعش کنید ) ... همینا !نقل قول:
اینم یه تست از سرور کرج ! البته با سرعت 90 دانلود میکنه و نمیدونم این تست چرا اینقدر بالا نشون میده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]