مال من اول كم شد بعد يه ديسكانكت بعد كانكت زدم درست شد:31:نقل قول:
Printable View
مال من اول كم شد بعد يه ديسكانكت بعد كانكت زدم درست شد:31:نقل قول:
سرعتم شد 40 ساعت 9 برگشت 240 کاملا قابل حدث بود
با سلام. اینجا شیراز هست رادیو پی سی ورد برای ما که این هدیه را ندادن!:41:
سلام دوستان شیرازی من این ایمیلو فرستادم به آقای ریاضی شما هم بفرستید اگه زیاد بشه احتمال اینکه تغییرات بدن زیاده
<info@eramnet.ir>
نقل قول:
سلام آقای ریاضی
آسیاتک تهران ساعت 20 تا 21 را رایگان کرده برای ماه رمضان شما این برنامه را برای شیراز ندارید!؟
در ضمن طرحی برای سرعت دانلود شبانه ندارید که همه سرویسها سرعتشون 60 کیلو بایت نباشه شهرهای دیگه اسیاتک اینطور نیستند!
ساعت شبانه هم اگر حداقل 1 تا 7 میگردید خوب بود خودش یک عامل مهم در رقابت هست با شاتل دزد که 1تا 8 هست ترافیک رایگان و ما هم از تون پشتیبانی میکنیم در تاپیکهای اینترنت شیراز در انجمنهای پی سی ورلد و پرشین تولز و غیره..
باسپاس از طرف جمعی از کاربران ارم نت در انجمنهای پی سی ورلد و پرشین تولز
نامردا 20 مگ داشتم همونو ازم ساعت 8:30 دزدیدن الان هیچی ندارم
خطم 2 مگه ولی سرعت شبانم پایینه زنگ میزنم شرکت هی میگن اینترنت دانلود منیجر رو با خود اینترنت دانلود منیجر از سایت اینترنت دانلود منیجر دانلود کن، سرعتش حتما خوبه
میگم بابا نمی خواد، من دارم از رپیدشیر با اکانت دانلود می کنم. سرور از رپیدشیر قوی ترم مگه داریم؟؟ میگه نـــــــــــه اینترنت دانلود منیجر رو دانلود کن
سریع دانلودش می کنم میگم بفرما اینم که همونه سرعتش؟؟؟ میگه مشکل از ما نیست کامپیوترت رو ری استارت کن
والا دیگه هر بچه 12 ساله ای می دونه که فلکه سرعت اینترنت که زیر دست شماست و هراز چندگاهی حال می کنین چپ و راست بچرخونینش ربطی به وضعیت کامپیوتر ما نداره :41::41:
امار دانلود دو شب گذشته . سرویس 2 مگ ترافیک 5 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جورائی میشه دور زد مجدودیت دانلودی رو که گذاشتن .
شرمنده که به طور مستقیم اشاره نمیکنم ولی اگه توی صفحات قبلی بگردید راه جل استفاده از تمام پهنای باند رو دوستان اشاره کردن .
من فرستادم به دوستان هم اطلاع دادم لطفا اونایی که شیراز هستن این کارو بکنننقل قول:
ممنون
.حذف.
........
سلام.
SMS دادن که شبهای ماه رمضان از ساعت 20 تا 21 دانلود رایگان است.