تکذیب می کنمنقل قول:
پارس 128 مرکز 3 نامحدود سرعت دانلود 150
Printable View
تکذیب می کنمنقل قول:
مگه تو رشت جای دیگه هم اینترنت داره؟نقل قول:
توهم همینجا درس می خونی؟؟
جناب Karkan فرمودند:نقل قول:
تکذیب می کنم
و همچنین birak جان عزیز:نقل قول:
سرعت نامحدود رو 16 فیکس میشه..یعنی سرعت کاملا رسمی 128 کیلوگرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بالا میره نه پایین
سرعت تشویقی همینه که الان داریم...سرویسمون 128 است و با سرعت 150 دانلود میکنیم..در حالیکه باید همون 16 باشه..این سرعت تشویقیه...البته قبلنا تشویق بیشتر بود و تا 220 کیلو تشویقمون میکردن ولی الان کم شده...البته همینم عالیه..
چون نا محدوده..منم اوایل این سوال رو پرسیدم...و جواب هم گرفتم...
فکر کن یکی نامحدود گرفته و شب و روز با سرعت 220 بتونه دانلود کنه...به نظرت دیگه چیزی تو نت واسه دانلود میمونه؟؟؟
یعنی هر سه تای ما تکذیب؟ خوب حداقل یه عکسی میزاشتی ما باورمون بشه.:20:نقل قول:
سرعت 128 نامحدود قانونا باید 16 کیلو بایت باشه و در حال حاضر عملا بین 18 تا 20 کیلو بایته .
سرعت تشویقی هم یه اسمیه که نمیدونم کی براش انتخاب کرده !!! در اصل تشویق نیست !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بگیم تسهیلات برای مصرف سریعتر حجم هست ! تا کاربرا ناچار بشن با تموم شدن حجمشون برن حجم اضافه خریداری کنن یا ماه بعد سرویس با حجم بالاتر بگیرن !
شبا هم که سرویس رایگان هست و حجمی کم نمیشه دیگه روشون نمیشه سرعت رو رسما استاندارد کنن ! ناچار برا مشترکین حجمی سرعت تشویقی در ساعات شب هم وجود داره و 24 ساعته هست ! ( البته با سرعت کمتر نسبت به روز )
اما اگه سرویس نامحدود رو با سرعت تشویقی بدن اونوقت 24 ساعته همه مشغول دانلود میشن و پهنای باندشون هم الکی اشغال میشه ! اگه این کار رو بکنن مثل اشتراک محدود هیچ سودی هم براشون نداره ! پس براشون به صرفه هست که سزعت مشترکین نامحدود همون مقدار استاندارد باشه . تشویق بیش از حد خوب نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ضمن اگه اشتراکهای نامحدود هم سرعت تشویقی داشته باشن دیگه هیچکس نمیره اشتراک 512 رو 200 تومن یا 1 مگابیت رو 350 تومن بگیره !! همه میرن 128 نامحدود 40 تومنی میگیرن و با سرعت 1.5 مگابیت دانلود میکنن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن الان که ساعت 2 شبه سرعت من 140 کیلو بایت واسه 2 تا فایل تورنته . فقط یه بار ساعت 1:10 شب سرعت 0 شد اما بعدش بالا رفت . ( حط 3 اندیشه )
اون سرعتی که شما نوشتی با اشتراک نا محدود . . . پس یعنی مردم 40 تومن می دن هرچی عشقشون کشید با سرعت بالا بدون ناراحتی دانلود کنند؟!؟!؟!؟ اون وقت اینترنت 512 و یه مگ چی میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیز دیگه هم هست
من یه سرویس 256 محدود هم دارم که خط رو با اون اکانت رانژه کردم
الان هم اونو دارم هم این نامحدودو و با نا محدود وصل میشم بده رانژه کردن خط دیگه ای (داستانش طولانیه)
ممکنه از این باشه؟:31:
سرعت 20... تورنت 10...
نوع سرعت
لینک مستقیم سایت ایرانی 4
لینک مستقیم سایت خارجی 40
تورنت یه فایل فقط با یه سید 40
تورنت یه فایل با 15 سید 2
نوسان زیاد 1.25
اندیشه خط 2 :31:
سرعت گوش شیطون کر امشب خوبه / مثبت ۱۰۰
پی نوشت : فکر کنم شنید :31: / اومد زیر ۴۰
آره بدک نیست .
راستی یک سوال بی ربط دارم .
کسی مسابقات کشتی کج Best Of Raw 2009 رو داره ؟؟ اگه داره بگه من خیلی نیاز دارم ( خریدارم )
هر چی لینک تورنت ازش پیدا کردم سید هاش خیلی پایین هست و نمیشه آوردش .
لطفا کمکم کنید
ASK مزخرفه
اگه پارس آنلاین سایت ها رو cach نمیکرد تا الان اندیشه رو جمع میکردم