اقا الان سا وییولا تو رئال هست یا نه
اقا الان سا وییولا تو رئال هست یا نه
بله دوست عزیز ساویولا هنوز در تیم رئال توپ میزنه و در بازی دیشب هم یکی از سه گل رئال را به ثمر رسانید.
اینجور که پیش میره من فکر نکنم بتونه هیچکدوم از این بازیکنا رو بخره.
تو نقل و انتقالات اصلا خوب کار نکرده تا حالا.
مگه قراره رئال هر فصل چهار پنج تا ستاره جذب کنه؟؟؟ همین ترکیب فصل قبلش خیلی عالی هست . البته اگه فن در فارت رو بگیرن بهتر میشه!نقل قول:
تو نقل و انتقالات اصلا خوب کار نکرده تا حالا.
دوستان مادریستای عزیز سلام:
خوب اول اینو بگم که عجب فیل جلبی بود این گل2 .
کلا اگه توجه کرده باشید همینطور که تو این فیلم مشخص بود و هم در واقعیت باشگاه رئال مادرید اصلا کلاس و سطحش از تمام تیمها اول دنیا چون:میلان-منچستر-بارسا و غیره یه کلاس بالاتر هستش.
اصلا تو اروپا و دنیا رفتن به تیمهای دیگه مشکلی نیست اما رفتن به رئال یه رویا به حساب میاد که همانطور که تو این فیلم مشخص بود کسی به پیشنهاد رئال نه نمیتونه بگه.
در همین رابطه امیدوارم که کریس هم نه نگه و این فیلم رو دیده باشه و قلبش از علاقه به رئال پر شه و به رئال بیادش که یه خرید خوب داشته باشیم.
من باهات موافقم ولی منظورم اینه که به جای اینکه دنبال ستاره ها باشه میتونه بازیکنای جوون و آینده دارو با قیمت خیلی پایین بخره.نقل قول:
مثلا میلان یادتونه اون موقع که کاکا رو گرفت یا بارسلونا که مسی یا دوسانتوس رو گرفت. البته رئال هم فصل پیش یکی دو تا از این خریدا کرد که هیگواین خوب درومد. این فصل و نمیدونم.
من خیلی دوست دارم حداقل فن در فارت بیاد.
به امید درخشش رئال در جام قهرمانان. :40: :40: :40:
به به ممد جون :31: دوباره اومدی مرخصی ؟!:31:کی تموم میشه ؟؟ هنوز که تموم نشده آموزشی؟
موفق باشی
راستی یادم رفت بگم مسخره بازی تا چه حد!!!
فرگوسن گفته اگه رونالدو بره منم میرم:27: خیلی بچه شده این فرگوسن
Ronaldo: I'm Joining Madrid Next Week
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=798845
:40::40::40:
زنده باد رئال مادرید
بلاخره اون چیزی رو که باید میشد در حال اتفاق افتادن هستش.
بلاخره کریس داره چمدانهاش رو واس مادرید میبنده و خونه خوشگلش تو لندن رو واس رهن گذاشته .(این یکی شوخی بود)
ولی خوب خیییلی من خوشحالم که این انتقال اتفاق بیفته
باخرید فن در فارت و رونالدو دیگه کار تمومه و میرم سراغ فصل جدید
وتنها کاری که میمونه اینه که یا بنزما یا ویا رو بگیریم.