به نظر من برای یک ساله از مخابرات کمپین تابستانه بهتره که دانلود در تایم رایگان تو مدت 1 سال میشه حدود 1800 گیگ...
Printable View
به نظر من برای یک ساله از مخابرات کمپین تابستانه بهتره که دانلود در تایم رایگان تو مدت 1 سال میشه حدود 1800 گیگ...
ممنون از تصاویری که فرستادین، سرعتش بستگی داره به مرکز مخابراتیتون. ولی حداقل همون یک مگ رو پشتیبانی می کنیم.نقل قول:
میشه بفرمایید با چه مبلغ و در کدوم مرکز مخابراتی؟نقل قول:
سلام
پس اگه مودم نخوایم 65 کم میشه؟
خیلی خوبه
این یک ترابایت همون شبانه رایگانه که شده صبحانه غیر رایگان چون ماهی 83 گیگ بیشتر نیست.:n09:حجمم باید بری بخری.کلا ارزون در نمیاد
سلامنقل قول:
بله در خدمتتون هستیم.
ماهی 83 گیگابایت کمه؟نقل قول:
با سلام این snr خط من الان شده 14 در صورتی که تا دو روز پیش 31 تا 32 بود خط همون خط کابلها هم هیچ مشکلی نداره از سرخط هم گرفتم با به همون صورته چی با اسپیلتر چی بی اسپیلتر اشتراک هم 1 مگ تامحدود برنزی این طبیعی برای فن آوا به اینصورت در اومذه چون قبلا که صبانت داشتم رو 12 مگ بسته شده بود خطم snr حدود 30 بود ؟
برای دانلودر بله ولی فرد عادی خیر و فوقالعاده سرویس مناسب و خوش هزینه ای هم استنقل قول:
جناب نماینده محترم فن آوای مشهد.ما احتمالا در 20 روز آینده تغییر مکان داریم و منزلی که خواهیم رفت شمارشو نمیدونم اما چیزی که مشخص است در محدوده مرکز مخابراتی فرشچی هست.آیا فن آوا کلیه شماره های این مرکز رو پشتیبانی میکنه؟(فرض بر اینکه خط pcm نباشه)