شاید اوایل بازی که اون جسد از درخت آویزون بود رو میگه!نقل قول:
میشه توضیح بدید کجای این بازی Crysis ترسناکه ؟
Printable View
شاید اوایل بازی که اون جسد از درخت آویزون بود رو میگه!نقل قول:
میشه توضیح بدید کجای این بازی Crysis ترسناکه ؟
Crysis ترسناک هست بعضی قسمت هاش ، من خودم چندین بار در انواع دشواری به آخرش رسیدم ، اونوقت شما میگین ترسناک نیست ، اصلا تا حالا رفتی آخرش ، موضوعش رو میدونی چیه ؟ برو از هر کی بپرس ، اینجا کاربر گفت بازی میخواد که شبیه BF باشه ، میدونم شما کی هستین ، اما روی ما رو لطفا خط بکشین و به کار خودتون برسین ، کمی هم شرم کنین که میخواین با این کار ها دعوا راه بندازین ...:13:نقل قول:
صحیح ، اما اولش زیاد ترسناک نیست ، بعد از اون مرحله ای که شما میرین به زیر زمین که کاملا سیاه هست و چیزی رو نمی بینین فقط چراغ سبز شب بین دارین باید بازی کنین ، اونوقت یک دفعه موجودات عجیب از پشت بهتون حمله میکنن و همچنین تا آخر ، میره :11::46:نقل قول:
شاید اوایل بازی که اون جسد از درخت آویزون بود رو میگه!
دوست عزیز نمی دونم شاید شما سنت یکم پایین هست این بازی به نظرت ترسناک میاد ! ولی سبک این بازینقل قول:
Shooting Action & Adventure هست !
بازی ترسناک میشه بازی هایی مثل : Silent Hill, Sairen, Dead Space, Resident Evil 3&4 !!
یکی باید برای شما مفهوم ترس و ترسناک بودن رو توضیح بده !
ویندوز سون64بیتی دارم گرافیک 512 و رم4:8:
لطفا چندتا بازی که روی این سیستم قابل نصب باشه معرفی کنید:20:
ترجیحا رالی باشه:46:((کلا من از کجا بفهمم که روی سون 64چه بازی نصب میشه؟اگه دقت کنید پشت جلد اکثربازیها حرفی از سون64 نیومده:41:))
راستی نیدفراسپید((همون اخرین نسخه رو)) نصب کردم اما اجرا نشد(دو مدل کرک هم براش گرفتم بازم نشد)پس اینو بیخیال بشید:31:
فرقي نمكنه 64 و 32 نداره
بازی فکری و معما گونه با گرافیک خوب داریم؟
دوستان کسی میدونه کرایسیس 2 اومده یا نه . اگه نه کی میاد
نه . 2 فروردین قرار بیاد .نقل قول:
خب دوست عزیز من تست کردم بازی هایی که پشت جلد زده بود سون 32 روی سون 64 جواب نمیداد!:19:نقل قول:
شما خودت امتحان کردی؟یا فقط برمبنای شنیده ها و دانسته ها نظر دادی؟:13:
بازهم از دوستان تقاضا میکنم که اگه کسی بازی خوب و جالبی روی سون 64 نصب کرده به من معرفی کنه
بی نهایت ممنون میشم:46:
عزیزم فرقی بین 64 یا 32 بیت نیست و تمام بازیها جوری کدنویسی میشن که روی هر نوع ویندوز جواب بدن به غیر از یه چندتا بازی خاصنقل قول:
Racing:
Colin mcrae dirt2
Need for speed:shift
Test drive unlimited
Hot pursuit رو هم که نتونستی اجرا کنی؟؟؟