سلام به همه دوستان
من از کامپیوتر و موضوعات اون تا حدودهایی سر در میارم و این گونه نیست که بگی چیزی هم نمیدونم
چند روزه که با یک مشکل تازه مواجه شدم
گفتم به جای اینکه از راه ازمون و خطا مشکلو رفع کنم ، اینجا از اساتید بپرسم
نمیدونم چرا چند روزه نیمتونم هیچ بازی رو بیارم ، و سیستمم قفل میشه
مثلا بازی pes 2008 رو از فروشگاه سایت خریداری کردم ، هر چی روی full screen میزنم سیستم لاجرم باید رستارت بشه چون نمیاد.
بازی stalker رو دارم ولی وقتی دگمه w یا همون جلو رو میزنم تا وقتی بازیکن رو نگیری ، میره و اصلا نمیشه اونو گرفت.
حالا هم که بازی half-life 2 episode two رو گرفتم اینم اینجوریه و وقتی جلو رو بزنی میره و تا وقتی این ور و اون ور رو نزنی وای نمیسته.
رفتم تو بازی ghost recon 2 که قبل از اینها نصب شده بود و دیدم که ظاهرا این بازی هم اجرا نمیشه
باور کنید هفته پیش بود که باهاش کار میکردم و مرحله 3 رو تموم کردم. نمیدونم چرا وقتی ایکونشو میزنم ضفحه تاریک میشه و دیگه نمیاد و تا سیستم رو رستارت نکنی نمیشه کاری کرد.
من تو چند روز گذشته این دو تا نرم افزار رو نصب کردم
Microsoft DirectX SDK August 2007
net frame work
به هیچ عنوان هم سیستمم ویروسی نیست ، مطمئنم
در ضمن قطعات سیستم هم خیلی خیلی بالاست و مشکل از اونا نیست
باور کنید بازی splinter cell 3 double agent رو هم هنوز نتونستم نصب کنم.
در ضمن ویندوز من هم شاید از 2005 اپدیت نشده باشه البته منظورم این نیست که دو ساله ویندوز عوض نکردم.
منظورم اینه که ویندوزم نسخه sp2 هست ولی همون ویندوزیه که دو سال پیش خریدم.
البته بازی ghost recon 2 رو هم که بازی میکردم و یا بازی های دیگه ، پس فکر نکنم مربوط به ویندوز باشه
من هر بازی رو که نصب کنم اون قسمت direct x رو نصب میکنم
نمیدونم چرا ، ولی این یک عادت شده
کاشکی فرقشو با Microsoft DirectX SDK August 2007 که از خود سایت میکروسافت داونلود کردم میگفتید
باور کنید چهارصد و خورده ای مگ ب.د
این سوالات و مشکلات من و
حالا مونده کرم شما
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]