ممنوننقل قول:
ولی شما مطمئنید که من نمی تونم؟؟؟
آخه الان توی دانشگاه یکی دو تا از دوستای منم مثل من می خوان دوباره کنکور بدن. سال اعزام من 91 ( البته من این موضاعاتو قبلا همینجا گفتم و بعضی از دوستان میدونن)
ممنوننقل قول:
ولی شما مطمئنید که من نمی تونم؟؟؟
آخه الان توی دانشگاه یکی دو تا از دوستای منم مثل من می خوان دوباره کنکور بدن. سال اعزام من 91 ( البته من این موضاعاتو قبلا همینجا گفتم و بعضی از دوستان میدونن)
من این همه سوال پرسیدم فقط یکی از دوستان گفت 3 ماه اضافه خدمت میخورم ... کسی نیست جواب سوالای منو بده ؟ اگر اسفند اقدام کنم هم باز 3ماه اضافه خدمت میخورم یا بیشتر میشه ؟نقل قول:
سوالم صفحه قبل موند برای اینکه دوستان ببینن این جا میزارم
نقل قول:
فقط برای آزمون علمی ( و زبان ) و ارائه مقاله و کنفرانس علمی و سفر زیارتی میتونین از کشور خارج بشین .نقل قول:
ترکیه رو خیلی بعیده بتونین خارج بشین
سلام:20:نقل قول:
به شرط وسیقه ی 15 میلیونی نقد......بله به سادگی میتونید به سفر سیاحتی برید هر جای دنیا که دوست دارید(فقط برای دانشجویان این شرایط برقرار هست):46:
نقل قول:سلامنقل قول:
وا این چه قانونیه 15 میلیونم کجا بود آخه . سفر سیاحتی خورد تو سرم :13: یه بار تو عمرم خواستم یه تفریحی بکنم ها . من نمیفهمم دخترا چرا نباید از این قانون ها داشته باشن این شد عدالت ؟ الان هم سربازی رو کردن 2 سال یعنی چی ؟ خیلی واضح بگن پسرا به جرم این که پسر به دنیا اومدن زندانی محسوب میشن باید 2 سال برن فهلگی ! به جرم پسر بودن باید تو استخدام از دخترا عقب بیفتن . بعد یه عده بیان بگن حقوق زن . ای کاش نمی پرسیدم کلا حالم خراب شد :44:
سلام دوستان من تا 23 فروردین فرصت دارم دفترچه بفرستم و کاردانی فارغ التحصیل هستم اگر من کنکور قبول شدم ثبت نام میکنم!یا یه جای کار گیر داره!؟برگه اعزام بدون مهر غیبت می تواند بدون مشکل ثبت نام کند؟یا نه!؟می تونم ترخیص بشم!؟
شما با برگه اعزام بدون غیبت بدون مشکل ثبت نام میشید.در واقع همون برگه سبز مدرکی برای وضعیت نظام وظیفه شما میشه.نقل قول:
اگه هم اعزام بشید،غیبت هم نداشته باشید موقعی که دانشگاه قبول بشید ترخیصتون میکنن.:20:
از زمانی که دفترچه ارسال میشه حدودا چند روز طول میکشه جوابش بیاد ؟ سایتی هست بشه پیگیری کرد ؟
خواهشا یکی جواب بده من متولد نیمه دوم 70هستم ترم 1 دانشگاه آزاد میتونم بازم کنکور بدم؟؟
مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی