سلام دوستان من در شرف فروختن p990 ام بودم که یهو دکمه وسطی(enter) گار نمی گنه :41: کسی میتونه گمگم کنه ؟خیلی ضروریه
Printable View
سلام دوستان من در شرف فروختن p990 ام بودم که یهو دکمه وسطی(enter) گار نمی گنه :41: کسی میتونه گمگم کنه ؟خیلی ضروریه
سلام
امروز من برای خرید p990 به علادین رفتم با ذهنیت اینکه قیمت این گوشی دوروبر 280 هزار تومن هستش ولی با کمال تعجب دیدم که قیمتش شده 340 هزار تا .
قضیه چیه؟
سلام.ببخشيد من يه مشكلي داشتم.جديدا وقتي ميخوام اس ام اس بفرستم وسطش گوشيم هنگ ميكنه
بايد چي كار كنم؟
بعضيا ميگن آپديت كن.ولي من اينترنتم پرسرعت نيست كه بتونم فايل آپديت رو دانلود كنم.اگه
ميشه راهنماييم كنيد.ممنون
تا چند وقت پیش همین حول و هوش بود ( البته یه کم بیشتر در حدود 290 تومن ) ولی مثل اینکه طرفدارای این گوشی زیاد شده و از طرف دیگه فکر کنم تولید این گوشی هم خیلی کم شده و لااقل دیگه مثل سابق نیست.نقل قول:
من هم در حدود همین قیمتی که الان بهش برخوردی خریدم.به نظرم ارزش 340 تومن رو هم داره.در کل اگه بخوای تو این مایه ها یه چیز دیگه بخری(مثل m600 , m608 , p1 , w950 . w960 , ...) باید از این هم بیشتر پیاده بشی.
خوب عزیز کافی نت رو برای همین مواقع ساختن.میری تو یه کافی نت با اینترنت پر سرعت میگی یه 1 ساعتی کار دارم.همین.نقل قول:
از سرويس منو برو تست كن ببين دكمه كار ميكنه يانهنقل قول:
مرسي دوست عزيز.حالا اين فايل آپديت رو از كجا بايد بيارم؟رفتم سايت سوني اريكسون ولي نتونستم پيداش كنم.اگه ميشه لينكشو بزاريد.ممنوننقل قول:
این سیو نمیکنه ولی توی سایت موبایلستان یک نمونه دیدم سیو میکردنقل قول:
نقل قول:آموزش آپدیت کردن رو هم اگه نداری از امضای ramin2020 یا hamed1987 میتونی دانلود کنی.کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/products/updateservice/p990i?cc=ae&lc=en
جدیدا پست نزدن ولی تو همین تاپیک یه سرچ بکنی پیداش میکنی.
موفق باشی.
لينكش رو ميدي؟نقل قول: