چطور ؟ مگه شما Wii داری ؟!نقل قول:
امیدوارم که نیاد وگرنه من از حسودی می ترکم
Printable View
چطور ؟ مگه شما Wii داری ؟!نقل قول:
امیدوارم که نیاد وگرنه من از حسودی می ترکم
Wii توی ایران دقیقا قیمتش سه برابره.
اویل 5 فکر نکنم مالی بشه چه برسه به یک بازسازی.
آره . مگه اینکه آشنا داشته باشی واست بفرسته .نقل قول:
Wii توی ایران دقیقا قیمتش سه برابره.
اویل 5 فکر نکنم مالی بشه چه برسه به یک بازسازی.
نقل قول:
در هر حال براي ما pc بازها نمياد ولي نسخه wii كه بازسازي (البته بازسازي كه نميشه گفت)شماره هاي قبليه فكر كنم بازي خفني از آب در بياد.
سلام
من توی یه قسمت بازیevil4 گیر کردم.اونجایی که یه سنگ بزرگ را می اندازند پایین باید چکار کنم؟هر کاری میکنم نمی تونم فرار کنم.باید از چه کلید هایی استفاده کنم؟لطفا اگه کسی می دونه جواب بده.
Rctrl: 1نقل قول:
من توی یه قسمت بازیevil4 گیر کردم.اونجایی که یه سنگ بزرگ را می اندازند پایین باید چکار کنم؟هر کاری میکنم نمی تونم فرار کنم.باید از چه کلید هایی استفاده کنم؟لطفا اگه کسی می دونه جواب بده.
Enter:3
RShift: 5
L Shift: 6
همینها رو بزن بر مبنای بالا.
نقل قول:با تموم سرعتی که می تونی.نقل قول:
نه Wii ندارم اما گرافیک کامپیوترم به این چیزا نمی کشه بعد چه حرصی داره همه روی pc بازی کنن من نتونم!!!!!نقل قول:
چطور ؟ مگه شما Wii داری ؟!
فکر کنم یعنی مطمئنم اگه دمو رو ببینی نظرت عوض میشه ، در ضمن TUC همونطور که بچه ها گفتن باز سازی محض نیست، بهتره یه ذره بیشتر راجع بهش search کنی.نقل قول:
در ضمن حتی اگرهم باز سازی محض بود من که از خدامه یه بار دیگه اویل 1 و 2 رو با گرافیک بالا بازی کنم.
آرام تو هم نگران نباش، فکر می کنم زمانی که این بازی واسه PC بیاد (البته اگه بیاد) تو هم سیستمتو Upgrade کردی. چون معمولا این CAPCOM مسخره نسخه های PC رو 2-3 سال دیرتر میده بیرون.
درسته . دموی بازی خیلی قشنگ بود . تازه 2 نفره هم میشه !!
اصلا از اول هم قرار نبود بازسازي باشه قرار بود لوكيشن هاي آشنا و كاركتر هاي سري هاي قبل همه جمع بشن.نقل قول:
بهتره دلامون رو صابون نزنيم اين بازي براي pc نمياد.
دوستان در دمویی که من دیدم مثل اینکه سبک بازی هم عوض شده بود .
فکر کنم شده مثل House Of The dead ( توجه داشته باشید من سبک رو گفتم )
سلام
ممنون از راهنماییتون من اون قسمت را رد کردم.اما حالا توی قسمتی که قبرستان است گیر کردم.باید یک رمز را بزنم و چرخش ۳ یا ۴ تایی را انتخاب کنم ولی نمی دونم به چه ترتیبی.لطفا راهنماییم کنید.
4-4-3-3-3-4-3
بچه ها یه سری به این سایت بزنید
عکسهای جالبی داره راجع به re4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این برای پی سی نیست.نقل قول:
4-4-3-3-3-4-3
ازین ترتیب استفاده کن:
3
4
4
4
3
4
4
4
3
بابا چرا بنده خدارو گیج می کنید. باید حروفی که شبیه M ، V و Z هستند رو روشن کنی و بقیه رو خاموش. فکر نکنم کار سختی باشه با یه ذره فکر کردن حل میشه.نقل قول:
دمو منظورت تریلره؟نقل قول:
فکر کنم یعنی مطمئنم اگه دمو رو ببینی نظرت عوض میشه ، در ضمن TUC همونطور که بچه ها گفتن باز سازی محض نیست، بهتره یه ذره بیشتر راجع بهش search کنی.
در ضمن حتی اگرهم باز سازی محض بود من که از خدامه یه بار دیگه اویل 1 و 2 رو با گرافیک بالا بازی کنم.
آرام تو هم نگران نباش، فکر می کنم زمانی که این بازی واسه PC بیاد (البته اگه بیاد) تو هم سیستمتو Upgrade کردی. چون معمولا این CAPCOM مسخره نسخه های PC رو 2-3 سال دیرتر میده بیرون.
مگه برای بازیهای Wii هم دمو میاد بیرون؟
تریلر رو دیدم بازم زیاد قشنگ نبود.
بیشتر یک بازار گرمی برای Wii هست.
باز هم سلام دوستان
من دوباره توی یه قسمت گیر کردم.اون جایی که بایدچند تا تابلو را بچرخونم.باید به ترتیب چه اعدادی را بزنم؟ ممنون می شم جواب بدید.
به ترتيب 1 2 3 4.نقل قول:
اعداد رو از راست بخون.
گویا هنوز بخت Resident Evil 4 نسخه ی PC باز نشده. کسی تونسته نسخه ی جدید رو خریداری کنه؟ آخه من یه سر به سایت شرکت UBI زدم، اما RE4 جزو محصولات فروشگاهش نیست؟! (تا چند وقت پیش بود) تاریخ عرضه هنوز May 2007 هست، البته ممکنه امتیاز فروش رو واگذار کرده باشه که بعید می دونم...
صورتی جان باید بگم آره منظورم همون تریلره (البته ما که بچه بودیم به اون فیلمایی که اول بازی ها پخش می شد می گفتیم دمو واسه همینم دیگه عادت کردیم شما ببخش).نقل قول:
اما راجع به بازی، اینکه این بازی رو واسه بازار گرمی Wii ساختن یا نه مهم نیست، مهم اینه که این بازی اسمش RESIDENT EVIL هست و کسایی که عشق evil باشن اصلا دلشون نمی آد یک evil رو از دست بدنT، مخصوصا که تمام کاراکترها و لوکیشن های قبلی رو داره و کلی خاطره انگیزه.
من با اين ترتيب زدم :نقل قول:
3
1
2
4
كسي mercenaries رو تموم كرده؟ بعد از آنلاك كردن همه شخصيت ها تازه بازي شروع ميشه. اين جوري كه من فهميدم بايد با همه بازيكن ها و در همه مراحل، يعني ميشه بيست تا مرحله بايد 5ستاره بياريم تا يه secret جديد باز بشه. من كه نتونستم بيشتر از چهار تا بيارم اگه كسي تونسته منو هم راهنمايي بكنه. با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من توی قسمتی گیر کردم که باید اون دختره(ashley's) را نجات بدم.نمی دونم چه طوری باید این کار را انجام بدم.لطفا راهنماییم کنید
از بالا با Rifle به کنار اون میله ها که اشلی توش قفل شده شلیک کن ، مواظب باش به وسطش نزنی چون اشلی میمیره. وقتی که سه تا میله رو زدی اشلش آزاد میشه ولی 5-6 تا گانادو میان که باید از همون بالا بزنیشون و گرنه اشلی رو می برن.نقل قول:
ترتیب خاصی نداره، میشه بی نهایت حالت براش درنظر گرفت، اما همون 4 3 2 1 از همه راحت تره.نقل قول:
من تموم کردم، اولش کار خیلی سختی به نظر می اد. البته خیلی سخت هست، نه فوق العاده سخت. برای کسب امتیاز 5 ستاره باید تموم وقت ها رو برداری و بدون ترس و احتیاط دشمن ها رو بکشی. حداقل هم باید دومرتبه رئیس ها رو بکشی، البته با یک بار هم میشه اما خیلی سخته. اپیزود آخر بیش از حد سخته، به خاطر رئیسش. راستی باید صبر و حوصله ی زیادی هم داشته باشی و توقعت رو بیاری پایین. Secret جدید هم اسلحه ی Handcannon هست که مجانیه و پس از Upgrade کامل به قدرت 99.9 و ظرفیت بی نهایت می رسه.نقل قول:
بچه ها کسی راجع به Resident evil 0 چیزی میدونه؟
من الان دازم فیلماشو از youtube دانلود می کنم. حدوده یک ساعت فیلم میشه . البته نه فیلمای کوتاه ، بلکه یه فیلم یه تیکه. فکر کنم یه داستان باشه
نه اشتباه شد. داستان نیست ولی اینو من بازی نکردم تا حالا. کسی بازی کرده؟نقل قول:
یه سوال دیگه ،نصب Patch 70M ای واسه گرافیک بازی، روش خاصی داره؟ اگه داره میشه یکی بگه چجوریه؟
Resident Evil Zero فقط برای کنسول GC منتشر شد و بخاطر فراگیر نشدن این کنسول در ایران خیلی ها نتوستن بازیش کنن... GC بازی Resident Evil زیاد داره که بصورت اختصاصی براش منتشر شدن.نقل قول:
صفحه 90 پست 895 رو بخون توضيح كامل در مورد نصب پچ داده شده.نقل قول:
پچ رو حتما نصب كن چون گرافيك رو واقعا بالا ميبره.
ببخشيد
اين نسخه اي كه شما داريد بازي ميكنيد نسخه مخصوص Pc ـه ؟
يعني ميشه با موس و كيبرد بازي كرد؟
نه.نقل قول:
ببخشيد
اين نسخه اي كه شما داريد بازي ميكنيد نسخه مخصوص Pc ـه ؟
يعني ميشه با موس و كيبرد بازي كرد؟
یک Mouse Aim داره که بدرد خودش میخوره یک جورایی.
به نظر من با کیبرد راحت تره.
این چه بازیهای که شما بازی میکنین اخه چیش خوبه این بازی ؟
البته آخرای عمرشه اما یک چیزی بوده که بعد از سه سال برای پی سی ایمپورت شده و بازهم فروش داشته.نقل قول:
این چه بازیهای که شما بازی میکنین اخه چیش خوبه این بازی ؟
با این گیم پلی مذخرفش برای پی سی بازهم 8 گرفته از Gs.
من چه طوري مي تونم سطح بازي رو تغيير بدم؟ يعني منظورم آسون نرمال و سخت بودن اون هست؟
خیلی هم خوب داده بش
ایمپورت یا رزیلر ؟
مگه sql هستش ؟ :D
وقتی که یک دور تموم کردی دور Professional که خیلی سخته ازاد میشه و از همون اول یک بازی جدید رو باید شروع کنید .نقل قول:
من چه طوري مي تونم سطح بازي رو تغيير بدم؟ يعني منظورم آسون نرمال و سخت بودن اون هست؟
باز شروع شد.دوست عزيز خوب شما خوشت نمياد دليل بر اين نيست كه اين بازي بازي بديه.نقل قول:
اين كه گفتي يعني چي؟نقل قول:
من كه نفهميدم.
درسته . این بازی خودش کلی طرفدار داره . احتمالا شما این بازی رو با ترینر تموم کردی !نقل قول:
باز شروع شد.دوست عزيز خوب شما خوشت نمياد دليل بر اين نيست كه اين بازي بازي بديه.