سلام جمیعا.دو تا سوال.
اولی اینکه چجوری میتونم تم هایی که روی گوشی ریختم پاک کنم.
دوم اینکه هندزفری اصل نوکیا چنده و اصلا تو بازار گیر میاد یا نه.مثل همونی که توی دفترچش هست.
ممنون.
Printable View
سلام جمیعا.دو تا سوال.
اولی اینکه چجوری میتونم تم هایی که روی گوشی ریختم پاک کنم.
دوم اینکه هندزفری اصل نوکیا چنده و اصلا تو بازار گیر میاد یا نه.مثل همونی که توی دفترچش هست.
ممنون.
سریال نامبر گوشی (( 356260013738935 ))هست
همونی که گفتم کد امنیتیش عوض شده ودیگه نمی تونم پیداش کنم
با این lock code امتحان کن : 0315210213
نتیجه رو بهم بگو.
این کد هم ایرور میده
نقل قول:
این مسیر رو برو
menu
tools
themes
میری رو هر تمی که می خوا هی پاک کنی
بعد
c رو می زنی
کسی کد های مخفی گوشی نوکیا را داره البته تو N73 کار کنه؟؟؟:20:
مثلا نشان دادن رمز گوشی!!!
از تو Tools > App.man میتونی پاکشون کنی.نقل قول:
آره گیر میاد.
اینطوری نمیشه تو n73 تمها رو پاک کردنقل قول:
اگه imei گوشی رو درست داده باشی باید این lock code کار کنه.نقل قول:
محمد جان تو بعضی سری های 73 میشهنقل قول:
من خودم امتحان کردم
ولی رو گوشی خودم جواب نمیده
ممنون از اینکه کمکم کردید.یک سوال دیگه:
من گوشی خیلی سریع شارژ خالی میکنه.مثلا من دارم باهاش آهنگ گوش میدم و نگاه میکنم میبینم که شارژ پر هست.ولی یک دقیقه بعد میگه شارژ داره تموم میشه و مجبور میشم دوباره شارژش کنم.مشکل از چیه.اگه باتری رو عوض کنم درست میشه؟
به احتمال زیاد باتریتون مشکل داره
نشونش بده چک کنن
عجیبه.............نقل قول:
سلام امروز تو اورمیه یه نفر که غیر قانونی گوشی موبایل وارد کرده بود n73 رو 270 هزار میگفت میخاستم بدونم اینا اصل و تغلبی دارن
در ضمن موزیکال هم بود
100%نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فلاندی نیست
حالا معلوم نیست کجا تولید شده
بعضیاا میگن چین
بعضیا میگن هند !!!
بچه ها شما چند دقیقه طول میکشه تا گوشیتون کاملاً شارژ بشه؟ -اگه در حالت خاموش بودن شارژش کنید مثلاً-
حدود 1.5 ساعت ....
اگه گوشیم خاموش بشه از بی شارژی دقیقا یک ساعت و سی و چهار دقیقه ست.
من وقتی میخوام بعضی از برنامه هارو نصب کنم این پیغام رو میده file corrputed
مستر ریست کردم درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ها قبلا روی گوشی نصب بودن:13:
1-دوستان چطور میشه شماره گیری صوتی رو فعال کرد وبا گفتن نام طرف شماره گیری کرد
2-فیلمها رو چطور میکس کنیم
3-من تنظیمات گوشیم رو تغییر ندادم ولی عکسی که میگیرم تو حافظه ذخیره میشه و وقتی محل سیو رو میگذارم رو مموری کارت اصلا عکسی سیو نمیشه تو شب هم کیفیت عکس خوب نیست خواهشن راهنماییم کنید
اگه میشه دقیقا روش تبدیل n73 معمولی به music edition را شرح بدین ممنون
با عرض سلام مشکل n73 من اینه که : برنامه و بازی های با فرمت sis را ساپورت نمی کنه و پیغام not suported رو میده.
من به دو برنامه ی زیر با فرمت java احتیاج دارم:
1- چراغ قوه برای n73
2- برنامه ی facewrap
با اینکه برنامه ها قبلا روی گوشی نصب بودن ولی باز نمیشه اعتماد کرد که حتما سالمننقل قول:
من اگه جای شما بودم بیشتر به برنامه شک میکردم و احیانا دوباره از یه جای دیگه یا همونجا دانلود میکردم
حالا که مستر ریسیت کردید اینم امتحان کنید مثلا برنامههای همین فروم رو بگیرید چندتاشو یا از سایت نوکیا بگیرید ببینید باز این پیام رو میده
========
من فریم ور جدید n73 رو روی گوشیم ریختم توش یه بخشی اومده به نام search توی قسمتی که برنامه ها رو هم میتونیم remove کنیم پر از این برنامه search یعنی نزدیکه 5 یا 6 تا از این برنامه هست.می شه یکی بگه این به چه دردی می خوره واگر توی ایران فایده نداره اشکالی نداره remove کنمش./
1. برو تو tools > voice cm و اونجا میتونی برنامه هایی که میخوای با فرمان صوتی اجرا بشن رو اضافه کنی. option > new application....نقل قول:
با اضافه کردن contact میتونی با گفتن نام فرد شمارش رو بگیری. برای فرمان دادن هم دکمه بالای دکمه قرمز رو چند ثانیه نگه دار و بعد از صدای بوق فرمانت رو بگو.
3. مموری کارتت رو فرمت کردی ؟؟؟
شما باید برنامه ها مخصوص این ورژن رو نصب کنی. نمیتونی برنامه های مثلا 6600 رو روی n73 نصب کنی.نقل قول:
اگه کشور ایران رو. انتخاب کرده باشی. با یه بار مسترریست خود به خود پاک میشه.نقل قول:
اگه میشه روش تبدیل ان 73 معمولی به ان 73 موزیک ادیشن کامل شرح بدین یا حداقل سایتی معرفی کنید تا کاملا شرح داده باشه
سلام به همگي...
بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟
این مسیر رو برونقل قول:
menu
musics
playlist
options
create play list:20:
دوستان سلام یه سوال ایا وقتی می خواین فیلم نگاه کنین کیفیت فیلم خوبه مال من چهار خونه نشون می ده موزیکالم هست ربطی هم به کوچیک کردنش نداره چون روی گوشی قبلی من که 6630 بود عالی بود اما حالا یکم تصویزپرش چهار خونه می شه مشگل چی ایا می شه از حالت فول اسکرون درش اورد
اقا سلام:11: وقتی میرم تو گالری این ارور رو میده
gallery: system error (-12
و یکی دیگه gallery: system error (-20
و محتویات گالری رو نشون نمیده:41::19:
آقا چطور میشه زنگهای خود گوشی را با بلوتوث برای یک گوشی دیگه فرستاد از کجا وارد بشم(منظورم زنگهائی است که از اول روی گوشی بوده است)
اگه منظورت زنگهای فابریک گوشی هست فکر نکنم بتونی بهشون دسترسی داشته باشی ........
با استفاده از یک برنامه File Manager مثل Active File یا X-plore برو به آدرس Z:\data\sound\digital در اینجا کلیه زنگهای فابریک گوشی رو میتونی ببینی و اگه دلت خواست با B.T برای دیگران بفرستی.نقل قول:
رامین :11:
چه جوری میشه منوی گوشی ان73 فارسی کرد؟
salam.Age momkene darbare emkanat va vijegihaye n73 tozih bedin.
رزولوشن تصویر n73 از 6630 بالاتره. طبیعیه فیلمی که تو 6630 خوب نشون داده میشد تو n73 بی کیفیت نشون داده بشه.نقل قول:
سلام،
اول اینکه مطالب بسیار زیاده ولی نتونستم دقیقا چیزی که می خوام رو پیدا کنم (گیج زدم). اگه جواب سوالام وجود داره لطفا لینکش رو بدید.
- بین N73 معمولی و N73 Me چه فرقایی وجود داره؟ (فقط پخش موزیک؟) ؟؟؟؟؟
- قیمتشون چقدره؟؟؟
- به احتمال 90% معمولیش رو می گیرم. چه لوازم جانبی باید داشته باشه همراهش؟؟؟
- کلا گارانتی برای یک گوشی چقدر مهمه؟؟ اصلا مهمه؟!؟
- فقط با نوشته شدن عبارت Made in Finland در پشت گوشی و جای باطری می شه فهمید که گوشی اصل فنلانده ؟؟؟؟؟
- اطلاعات بیشتر رو از چه منابعی می تونم گیر بیارم ؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
سلامنقل قول:
با اجازه متن شما رو شماره گذاری کردم تا راحت جواب بدم/
1.موزیک سیاهرنگه ولی معمولی نقره ای و سفید از این حرفاست.
موزیک کارت حافظه ی 2 گیگا بایتی داره ولی کارت حافظه ی ان 73 معمولی خیلی خیلی کمتره
دسترسی یه منوی موسیقی و پخش فایلهای موسیقی تو موزیک ادیشن خیلی راحتتره.
فرق چشمگیر دیگه ای ندارن. قدرت پخش موسیقی یکیه
2. معمولی با گارانتی متفرقه360 تومن. با گارانتی اصلی 430
موزیک ادیشن با گارانتی متفرقه 390 تومن با گارانتی اصلی 480
3. از اینجا ببین
4.مهمه. شک نکن. حد اقل گارانتی متفرقه بگیر اگرچه زیاد اعتبار نداره ولی از هیچی بهتره.کد:http://www.gsm.ir/a4111.asp?phoneid=429
5.این قصه سر دراز دارد. بعید میدونم فنلاندی گیرت بیاد ولی گوشی های موجود تو بازار معمولا راضی کننده هستن یادت باشه که گفتم معمولا
6.برای ان 73 معمولی
کد:http://www.gsm.ir/a4111.asp?phoneid=429
برای موزیک ادیشنکد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=429
کد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=1140
سلامنقل قول:
از اینجا توضیح کاملشو بخون
کد:http://www.gsm.ir/a4111.asp?phoneid=429
کد:http://www.gsm.ir/a411.asp?phoneid=429
سلام بچه ها من دیروز یه ان73 موزیکال بدون گارانتی خریدم 388 هزار تومن چون که گارانتی نداره اصل نیست در ضمن شماره سریالشو تو سایت اینترنشنال پلنس دادم مشخصات خود گوشیرو داد خواهش می کنم منو راهنمائی کنید
خیلی گرون خریدی. من با گارانتی ارس خریدم 374 تومن. تازه کاملاً نو هستش و اصل فنلانده :31:نقل قول: