62 دائم 93 اعتباری
هر دقیقه
حالا هی تبلیغ کنین
اینم تعرفه جدید ایرانسل همین الا اخبار 20.30 گفت
خدائی خجالت داره
62 دائم 93 اعتباری
هر دقیقه
حالا هی تبلیغ کنین
اینم تعرفه جدید ایرانسل همین الا اخبار 20.30 گفت
خدائی خجالت داره
این اخبار 20:30 هم که به غیر از چرند و چرت و پرت چیزی برای گفتن نداره . اصلا هنوز تصویب نشده و معلوم نیست . قرار هست 2 طرح تعرفه در نظر بگیره ایرانسل یکی ثانیه ای و یکی دیگه دقیقه ای . ولی ایرانسل و مدیر عامل نادانش نمی دونه همین اخباری چرندی که اینها می گویند چقدر روی مردم تاثیر میزاره و به ایرانسل ضربه می زنه .
اخبار از اینم معتبرتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بگین تصویب نشده .
ICTna.ir - مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) جزئیات طرح تعرفه جدید سیم کارت های ایرانسل را اعلام کرد.
مدیرعامل ایرانسل گفت: پس از مباحثی که در خصوص محاسبه ثانیه ای صورتحساب مشترکین ایرانسل مطرح شد ایرانسل طرحی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرد که طبق آن مشترکین ایرانسل برای هر ۶۰ ثانیه مکالمه با دیگر مشترکان ایرانسل ۴۹۹ ریال و با مشترکان دیگر شبکه ها ۷۶۰ ریال پرداخت مینمودند اما این طرح مورد موافق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار نگرفت و در نهایت با طرح تعرفه ثانیه جدید ایرانسل موافقت شد.
مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.
دزفولی در گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: ایرانسل برای کلیه مشترکین فعلی و آینده خود به صورت پیش فرض طرح تعرفه ثانیه ای را مبنای محاسبه صورتحساب های خود قرار میدهد اما مشترکین به زودی از طریق یک شیوه بسیار سهل و ساده و از طریق سرویس SMS قادر خواهند بود در هر لحظه و هر زمان به دفعات طرح تعرفه مبنای شیوه صورتحساب گیری خود را انتخاب و تغییر دهند.
به گفته دزفولی ایرانسل هرگز اصراری به عرضه چنین طرح تعرفه ای نداشت ولی اصرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای محاسبه ثانیه ای تعرفه بجای محاسبه صورتحساب مشترکین بر مبنای دوره های دقیقه ای موجب عرضه این دو طرح تعرفه شد. وی تصریح کرد: صدور صورتحساب براساس دوره های دقیقه ای یکی از شیوه های مرسوم صورتحساب گیری در بین اپراتورهای مختلف دنیاست.
ظهر امروز دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.
به گفته مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه کشور ایرانسل به زودی با ارائه طرح تعرفه های جدیدی دیگری نظیر "فهرست تماس با دوستان و آشنایان" و همچنین "اعطای امتیازهای تشویقی و تخفیف های دوره ای بر اساس میزان مکالمات" امکانات بیشتری برای کاهش هزینه های استفاده از خدمات مختلف شبکه ایرانسل به مشترکین خود عرضه خواهد کرد.
مهندس دزفولی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار ایستنا با اشاره به راه اندازی شبکه ایرانسل در بیش از ۹۰ شهر کشور، اظهار امیدواری کرد تا آخر اردیبهشت ماه شهرهای بیشتری بخصوص در استانهای گلستان، اردبیل، قزوین، کرمانشاه و زنجان به شبکه تلفن همراه ایرانسل بپیوندند.
یک چیز در رابطه با اضافه شدن اپراتورها هم بگم . ایران مثل هر جای دنیا نیست که اضافه شدن اپراتور در آن تاثیری داشته بر روند پیشرفت تلفن همراه چون تمام زیرساخت و فضای فرکانسی کشور دست شرکت کلاش و حقه باز مخابرات هست و هر طور دلش بخواهد رفتار می کنه با اپراتورها . آن سازمان تنظیم و مقررات هم یک چیز فرمالیته مسخره بیشتر نیست و یکی از مسوولان ارتباطات سیار مدیر عامل آن هست . اپراتور سوم هم بیاد به سرنوشت ایرانسل دچار بشه . شا مطمین باشید Mci هیچگاه اجازه نمی ده اپراتوری بهتر از آن در ایران شروع به کار کنه .
خوب دارم از نسل 2.7 استفاده می کنم. فرقش چیه اینکه امکاناتش بیشتره !نقل قول:
امکاناتم که بیشتر باشه من هرچه قدر از امکاناتش استفاده میکنم هزینه اونم دارم پرداخت میکنم.
یعنی طوری نیست که هزینه تماس زیاد باشه به جاش امکانات رایگان باشه . اگه همچین بود حرف تو کاملا منطقی بود.:46:
ای ول اینو خوب اومدینقل قول:
من که اگه ایرانسل تعرفشو 1000 تومنم بکنه بازم میگم ایرانسل بهترین
حالم از هر چیزی که پشتش دولت و فقط منافع خودش مهم بهم میخوره
پس از هدایای نوروزی، ایرانسل یک هدیه ویژه بهاری برای شما مشترکین گرامی سیم کارت اعتباری در نظر گرفته است.
این هدیه، بسته های ویژه سیم کارت ایرانسل است که هر یک شامل دو سیم کارت اعتباری 64 کیلو بایتی ایرانسل و مجموعاً 10 هزار تومان شارژ اولیه است؛ بعبارت دیگر، هر یک از سیم کارت ها (بدون درنظرگیری مالیات فروش و عوارض) 5 هزار تومان شارژ اولیه دارد.
برای تهیه این بسته ها کافی است در فاصله 12 اردیبهشت تا 11 خرداد 86 به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کرده و با پرداخت تنها 50 هزار تومان دو سیم کارت اعتباری ایرانسل دریافت کنید!
به یاد داشته باشید که سیم کارتهای اعتباری ایرانسل مانند سیم کارتهای دائمی، هیچ گونه محدودیت زمانی نداشته و دارای اعتبار همیشگی هستند. این سیم کارت ها به لحاظ خدماتی (بجز سرویس رومینگ بین المللی) از کلیه امکانات موجود برای سیم کارتهای دائمی از جمله سرویس های Mms و Gprs برخوردارند.
1. توجه فرمایید هر یک از بسته های ویژه، شامل دو سیم کارت اعتباری بوده و این بسته ها نمی بایست به هیچ وجه باز شده باشند. از خریداری بسته هایی که به هر دلیل باز شده اند، جداً خودداری نمایید.
2. ارائه مدرک شناسایی و کپی از آن برای ثبت نام الزامیست.
3. هر یک از سیم کارتهای بسته های ویژه، دارای 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه می باشد.
4. درصورتیکه مایل به خریداری سیم کارتهای اعتباری معمولی ایرانسل (یک بسته راه اندازی شامل یک عدد سیم کارت اعتباری) هستید، بهای این سیم کارتها همانند قبل، معادل 290 هزار ريال برای هر بسته راه اندازی است. در هر یک از این سیم کارتها 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه رایگان موجود است.
تو سایت ایرانسل نوشته تعرفه ی تمام مکالمات 499 ریال تاریخ به روز رسانی هم 11/2/86 هست یعنی امروز. اینم دروغه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من این پست شما رو ندیدم دوباره فرستادم !!!:31:نقل قول:
این حرفتونو 100% قبول دارم. چون امروز رفیقم به من گفت بهت تسلیت میگم!!!!! گفتم چرا؟ گفت چون تعرفه ی ایرانسل شده 98 تومن!!!!!!!!!:18: همون جا شاخ درآوردم تا اومدم خونه و سایت خود ایرانسل رو دیدم که نوشته بود 499 ریال!!!!! :27:نقل قول:
یکی از بچه ها می گفت ایرانسل دائمی دست دوم 12 هزار تومن خرید و فروش میشه !
گفتم اینم یک دسیسه ی دیگه از ارتباطات سیار.
نقل قول:
آخه بابام جان ، CD-RW جان آخه وقتي واضح و روشنه كه اين دكلايي كه من گذاشتم ماله ايرانسله چرا ميگي ماله تالياست ؟ آخه ماله تاليا رو تا حالا ديدي ؟ همشون لوله تفنگين . عزيز من ، من از چند متري اين دكلا عكس گرفتم و 3 تا سكتور شون رو هم كه هر كدوم با A و B و C بعد از اسم دكل مياد رو چك كردم بعد شما ميگي ماله تالياست:27:
آخه اون ديشاي كوچولو بالاي دكل تاليا چي كار ميكنه :27: ؟ مي دوني چيه ؟ اونا ماله GPRS و MMS هستن :27:
بعدشم فقط ايرانسله كه از اين نوع دكلها (فلزي سبك نرده اي ) استفاده كرده البته از بدنه هاي قديمي هم استفاده كرده ولي بستگي به پيمانكاراشون داره . اخيرا بيشتريشون از اين جديدا استفاده مي كنن.
بعدشم روز به روز دارن بيشتر ميشن از همين مدلا مثلا همين سمت ما (غرب) يك ماهه كه دو تاشو خودم ديدم كه اضافه كردن . بعدشم وقتي از بغلشون رد ميشي كه ديگه تابلوي تابلو ي ، يه دور 360 با متراژ 100 تا 200 متر دورشون بزني مي فهمي ماله كدومه ( همون A - B - C) رو كه گفتم . بازم برات دليل بيارم يا نه؟:46:
الكي دوستان رو گمراه نكن . بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم:46:
عزیز باید شاخ در می آوردی اشتباه کردی. اون به روز رسانی ماله قسمت تعرفه ها نبود. منظورش کله سایت و میگه.نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اخبارای اینترنتی یا تلویزیونی رو می خوندی یا میدیدی میفهمیدی که راسته . 62تومن واسه دایمی ها 96 تومن واسه اعتباریها .:8:
آره منم باهات موافقم اون دکلا ماله ایرانسله نه تالیا !!!:5:نقل قول:
عزیز من اون لینکو اگه باز کنی و چشمات هم خوب ببینه زیر هر صفحه تاریخ به روز رسانی همون صفحه است. مثلا مال پوشش شبکه مخصوص خودشه و تعرفه هم جداست. شما هم اینقدر حرف بد و بیراه نزن. اگه نمیخای برو تالیا یا 912 بخر .نقل قول:
باید صبر کرد دید ببینیم چی میشه هنوز که همش حرفه
بابا تمپس جون چرا هر دفعه یه سازی می زنی ! خوبه خودت متن خبر را دادی که اعتباری میشه 85 تومن دوباره اینجا می نویسی 96 تومن ؟!؟!؟!نقل قول:
سایت نوشته 85 اخبار میگه 96تومن. کدوم حرفشون با هم دیگه جور در میاد که این حرفشون جور در بیاد.نقل قول:
ايرانسليها رو عشقه :5:
به زودي زود بهترين و برترين اپراتور ايران خواهد شد :5:
اگه يه سري مزخرفاتي مثل 20:30 و . . . . . بزارن همه چي درست مي شه ، :21:
ايرانسل نياز به حمايت هيچ كي نداره اون كارشو به خوبي انجام مي ده و سختيها رو به زودي پشت سر مي گذاره و به زودي خودش رو اثبات مي كنه ( هرچند تا الان هم كرده ولي بعضيا نمي بينن ، چشم ... مي خواد)
13 -14 سالي گذشت و هنوزم در بعضي از نقاط تهران و شهرهاي ديگر و بين جاده ها نقص هاي فاحشي وجود داره!!!!
يادمون نرفته كه همين 2-3 سال پيش بود كه همش توي اين اخبار و اون اخبار مخصوصا 22:30 و بحث بعد از اون همش در مورد اشكالات شبكه Tci بحث مي شد و ملت همه عاصي بودن يادتون كه هست . يه شب فلان مدير ميومد و يه شب فلان وزير خلاصه اين قصه سر دراز دارد.......
حالا بعد از 5-6 ماه اومدن ايرانسل همه ميخوان يه شبه همه جا ايرانسل وصل باشه و در دسترس
ولي خداوكيلي تو همين 5-6 ماه كم نذاشته و هر روز وهر هفته پيشرفت در شبكه وپوشش رو درش به وضوح ديديم. حال اگه با منطق باشيم ايرانسل واقعا كولاك كرده و بوران و گردباد هم تو راه است . من خودم خيلي اميدوارم تا آخر سال 86 كل استان وشهرهاي ايران تحت پوشش كامل ايرانسل دربيان و از لحاظ تعرفه هم مطمئن باشيد در آينده براي رقابت و پيشرفت خودش صد در صد بهتر و بهتر ميشه . الان با نسل 2.75 شروع كرده و Tci هنوز 2 هست . اين خودش يعني رقابت و پيشرفت و در نهايت پيروزي ، مطمئن باشيد در سال 87 ، ايرانسل نسل 3 رو راه اندازي مي كنه (3g) و اونوقته كه ديگه كشور با پيشرفت چشمگيري مواجه خواهد شد و بي شك ايرانسل عامل اونه .
و اما تعرفه ها : اگه منصفانه بنگريم چون خودم اعتباري دارم ، ايرانسل اول براي فروش بيشتر هم با تعرفه مكالمه خوب و هم با قيمت مناسب سيم كارت شروع كرد . (البته دقيقه اي) . البته يادمان باشد كه 3-4 سال اول Tci هم دقيقه اي حساب ميكرد. و حالا انقدر به اين ايرانسل گير دادن سر ثانيه اي شدنش كه مجبور شدن كه دو تعرفه ايش كنن. باز هم خوبه كه دو تعرفه اش كردن كه مردم به دلخواه خودشون انتخاب كنن . اينا فقط مي خوان از طريق رسانه ها با خبرهاي مسخره ايرانسل رو خراب كنن ولي هيچ وقت گند Tci رو كه مكالماتش رو با ايرانسل 76 تومان به جاي 44 تومان حساب ميكرده رو تو هيچ رسانه اي نمي گن حالا كدوم شون دزدن . :18:
به اميد روزي كه حسد نباشد ...........................................
در مورد اون 3 تا عكس قشنگي كه دوستمون chakavak در چند صفحه قبل گذاشته بايد بگم كه همشون صد در صد دكل هاي ايرانسل هستن و نسل جديد دكل هم مي باشند . مشخصه دكلهاي ايرانسل اولا سكتورهاي باريك و دراز تر دارن ، ثانيا 2 - 3 ديش كوچولو ( مي تونن به يك اندازه باشن و مي تونن نباشن ) بستگي به نوع ديش داره ، بالاي دكلاي ايرانسل وجود داره كه همون سيگنالهاي gprs و mms رد و بدل مي كنن( در عكسها خوب معلومه)
ثالثا اگر بدنه دكل مثل اين عكسها فلزي و سبك نرده اي باريك باشن صد در صد ماله ايرانسله ، ولي من خودم چند نمونه از دكلهاي ايرانسل با بدنه قديمي ديدم كه همونطور كه chakavak گفت به پيمانكارا مربوطه .
رابعا از صفحه گوش هم مي تونيد كمك بگيريد چون اگه نزديك خود آنتن باشيد هر كدو م از 3 سكتوري كه بالا ي هر دكل نصبه به ترتيب A و B و C نامگذاري مي شن كه بعد از اسم دكل روي گوشي نمايش داده ميشن .
مثلا اگه از طرف شمال به دكل نزديك بشين مثلا تو ميدون پونك مي زنه Ponak-A
و اگه از جنوب شرقي دكل به اون نزديك بشين مي زنه Ponak-B و سومين سكتور هم ميزنه Ponak-C
و در همه دكلهاي ايرانسل 3 سكتور با زاويه هاي 120 درجه دور دكل رو پوشش مي دن .
1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا
بازم می گم از وقتی ایرانسل اومده ! :دی
من به تو خورده نمیگیرم ( گفته بودم من خودم توی یکی از شرکتهای پیمانکار ایرانسل کار میکنم )نقل قول:
مثل اینکه دلایل محکمتری می خوایی برات ارائه بدم .
1- تمام سیستمهای ایرانسل در شرق کشور با نوکیا هست
2- تمام سیستمهای ایرانسل در غرب کشور با اریکسون هست
3- ایرانسل داره روی دو تا باند فرکانسی 900 و 1800 مگا هرتز سیگنال میده هر باند فرکانسی نیاز به دو تا فیدر توی هر سکتور داره , پس هر سکتور باید 4 تا فیدر داشته باشه
4- از تقریبا 3 سال پیش دیگه هیچ آنتن موبایلی با خط HDSL کار نمیکنه و همشون دارند به مایکرو ویو ( اون دیشهای سفید رنگ ) رو میارند
5- اون دیشها هیچ ربطی به GPRS به تنهایی ندارند , فقط برای ارتباط بین سایتها استفاده میشه
6- نوع دکلی که توی عکسها هست مال تجهیزات زیمنسه ( مگه اینکه پیمانکار ابعاد فونداسیون و فنس اطراف دکل رو به خاطر سازگاری با تجهیزات ایرانسل بزرگ کرده باشه )
7- شکل BTS های نوکیا تابلو شده ولی اریکسون رو تقریبا کمتر کسی دیده و ممکنه با زیمنس اشتباه بگیره
8- دیگه اگه قبول نکنی میام شماره فنی تک تک تجهیزات رو براتون میذارم خودتون برید تحقیق کنید که اون سکتورها مال کدوم اپراتوره
-----------------------
فعلا همینها بسه
این هم عکس از BTS های نوکیا - دقت کنید حتما باید دو تا کنار هم باشند 900و1800 مگا هرتز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه
اگه میشه از زیمنس و سونی اریکسون هم عکس بزار
ممنون
منتظر جوابت هستم
بفرما اخبار شبکه خبر هم گفتنقل قول:
1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن
نکنه اینم مثل 20.30 لجه با ایرانسل
تا جایی که بتونم از خود اینترنت کمک میگیرم تا بهترین عکسها رو بذارم , ولی هر چی بیشتر میگردم کمتر پیدا میکنم
توضیحی که یادم رفت بگم اینه که توی تهران و کرج هم نوکیا کار میکنه ولی اصفهان رو دارند اریکسون کار میکنند
باز هم بگم مخابرات داره تجهیزات 1800 نصب میکنه , پس اگه دو تا Bts نوکیا کنار هم دیدید بلافاصله نگید مال ایرانسله ارتفاع سکتورهاشون رو نگاه کنید
نه این اخبار درست ولی نمیدونم برا چی همتون یه دفعه داغ کردین الان شش ماه دارین دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنین هیچ چیزی نبود خوب الان قضیه فرق نکرده که میتونین همون روش دقیقه ای با نرخ 499 ریال رو انتخاب کنین
باز هم بگم ایرانسل داره از 5 نوع دکل استفاده میکنه , بستگی به شرایط محیطی منطقه دارهنقل قول:
این مورد هم که گفتی زاویه سکتورهاش 120درجه است خوب بود ولی یادت نره تکنولوژی تلفن سلولی چیزی غیر از این اجازه نمیده ( قدیمها نوک هر دکل 6 تا سکتور بود و هنوز هم هست )
این هم که شمال با سکتور A مشخص شده باز هم چیزی رو نشون نمیده چون هم تالیا و هم ایرانسل برای فاز بندی و منطقه بندی میتونن از دو تیپ آرایش استفاده کنند و فقط باید نقشه پوشش رو ببینی که بفهمی چرا این کار رو میکنند - تیپ اول 0 درجه 120 درجه 240 درجه ( شمال,جنوب شرق,جنوب غرب)
تیپ دوم 60 درجه 180 درجه و 300 درجه ( شمال شرق,جنوب,شمال غرب )
چه جوری انتخاب کنیم؟نقل قول:
یه چیز دیگه من دایمی دارم هروقت #130* رو میزنم مینویسه Network Problem
وقتی رسما این طرح اجرا بشه اعلام میکنننقل قول:
بعدم کد *130# برا چیه همچین کدی نداریم
فکر کنم هفته بعد ایرانسل اعلام میکنه که چطور میشه تعرفه رو تغییر داد.نقل قول:
تو کدوم شهری که #130* ایراد میده ؟
تو تهران فک کنم را افتاده ولی من که تو تبریزم کار نمیکنه می نویسه : Sbuscirib not allowd
#130* ماله دایمی هاست وقتی میزنی لیست امکانات ایرانسل و میاره و حتی میتونی ببینی که چه مقدار تا اون لحظه مکالمه داشتی.نقل قول:
فکر کنم از اول خرداد راه اندازی شه و #130* واسه دایمی ها باشه و #140* ماله اعتباریها باشه.:46:
ایرانسل تو کلی از شهرستانهای تبریز راه اندازی شد.:10: ( آذرشهر - ایلخچی - ممقان - سهند - گوگان - اسکو و ...) اینم نقشه اش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که خودم تو اسکو دانشجوام دیروز وقتی موبایلم و روشن کردم دیدم نوشته ایرانسل کلی کف کردم:27: :46: تو جاده ی تیریز آذرشهر هم کلی جا آنتن میداد ولی زود قطع میشد.
درسته مي گن شده دقيقه اي 62 تومن
اگر حالت به هم نميخوره خدمتت عرض كنم كه ايرانسل 51 % سهامش مال دولته... !نقل قول:
از اين كه آدمهاي ساده اي مثل شما حتي حاضرند 1950 تومان در دقيقه پول اسم ايرانسل رو بدهند متاسفم
بخواب تا بياد..........نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي ازت 98 تومن كم كرد و ***نت سوخت ميفهمي ........
دو تاشون +نقل قول: