خوب عزیز دل برادر؛ حداقل ReadMe رو میزاشتی.:27::27:نقل قول:
بقیه فایلها لازم نیست و فقط ReadMe ولی آخر Readme خودت اسم همه فایلهای مود رو بنویس. منظورم تکسچر ها و اسکلتها و یا چیزهای دیگه... اسماشونو بنویس...
خوب عزیز دل برادر؛ حداقل ReadMe رو میزاشتی.:27::27:نقل قول:
بقیه فایلها لازم نیست و فقط ReadMe ولی آخر Readme خودت اسم همه فایلهای مود رو بنویس. منظورم تکسچر ها و اسکلتها و یا چیزهای دیگه... اسماشونو بنویس...
ببخشيد يادم رفت بگم فايل ريدمي اين مود روي عكسش نوشته شده . منم عكسشو ميزارم + لينك دانلود . :31:
صفحه مربوط به اون :
[html]http://www.gtamods.de/gtasa_player_models.php[/html] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي صفحش برين توضيحات داره . راستش من از اين كارل اصلا خوشم نمياد . ميخوام عوضش كنم كه اينجا رو موندم .
دانلود :
توي فولدرش دو تا فايل هست به اسم هاي payne.dff و payne.txdکد:http://www.gtamods.de/filen_Max_Payne.php
این عکس که نوشته هاش خونده نمیشه...:13:نقل قول:
بعد این مکس پاین میشه یکی از گانگسترهای محله...
اگر میخوای جای کسی دیگه بزاریش کافیه اسمش رو به نام اون شخصیت تغییر بدی.
اگر مود برای تغییر قیافه خود CJ میخوای کلمه NM Girl رو تو گوگل سرچ کن.
دقت کن که تمام مودهای تغییر روی چهره Cj موقتی هستند. یعنی منظورم اینه که باهاشون آرایشگاه نمیشه رفت یا تاتو نمیشه کرد و حتی ساعت و چیزهای دیگه هم بعضی موقع ها نمیشه انتخاب کرد.
یعنی وقتی مثلا بری آرایشگاه چهره طبیعی میشه ولی باز میتونی بری از تو خونه انتخاب کنی.
ممنون ابي جان نصبش كردم بعد ميرم دنبالش توي بازي . ببخشيد يه سوال ديگه هم دارم . يه پاركينگ توي بازي هست كه عكسشو توي زير گذاشتم . نميدونم چرا وقتي بهش نزديك ميشم بازي هنگ مي كنه و اصلا نميشه به اين ناحيه نزديك شد . لطفا ميشه بگين مشكل از كجاست و چه جوري ميشه درستش كرد .
بعضي مواقع مثلا ميريم سرتوران اون كسي كه ميخواد غذا رو بده يه حالت نا مفهوم ديده ميشه يا بعضي مردم شهر يه دفعه نا مرئي ديده ميشن . دليل چيه ؟
ديدين وقتي ميريم توي سايت هاي جي تي اي مثلا ميخوايم يه ماشين دانلود كنيم يه عكس از زده كه خيلي طبيعيه يعني بازيشون كاملا طبيعي نشون ميده . من بايد چيكار كنم كه بازي توي كامپيوتر من كاملا تميز نشون بده ؟
با تشكر از شما ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال میکنم تا ببینم مشکل چیه.نقل قول:
1- تا حالا به پوشه MAP چیزی اضافه کردی یا تغییری تو اون دادی؟
2- تا به حال فایل GTA.DAT رو تغییر دادی؟
3- آیا این پارکینگ از اون مدلی هست که درش باز میشه و آیا توش ماشین داره؟
پوشه Map رو به حالت اصلی برگردون و دوباره امتحان کن.
فایل GTA.DAT رو اگر تغییر دادی به حالت اول بر گردون و امتحان کن.
ممکنه ماشینی که تو اون پارکینگ پارک شده مشکلی داشته باشه و دلیل این باشه.
اگر هیچ کدوم از موارد بالا نیست حتما یک فایل رو تو GTA3.IMG تغییر دادی و خراب شده.
شاید هم مشکل از مودهای تغییر محیط هست.
از فایل GTA3.IMG اصلی استفاده کن (بدون اینکه فایلهای دیگه رو عوض کنی یعنی بقیه به جز GTA3.IMG جدید و دستکاری شده باشن) اگر درست شد مورد آخر احتمال داره شده باشه.
Frame Limiter رو خاموش کنید.
MipMaping روشن باشه.
Wide خاموش باشه.
Visual FX روی Very High باشه.
Anty Aliasing رو اونقدر بالا ببرید که بازی گیر نکنه. چون گرافیکهای پایین این رو ساپورت نمیکنه و این گزینه بسیار رو تصویرهای طبیعی تاثیر داره و هرچی بالاتر باشه تصویر بهتره.
Resulation رو حداقلا 1024x768 16 بزارین. این گزینه رو طوری تنظیم کنید که تصویر قسمت خالی و سیاه نداشته باشه. 16 رنگ و کیفیت کمتری داره و 32 رنگ و کیفیت بیشتری داره.
دوست عزیز باید نام فایل رو به پلیر تغیر بدی و در فایل پلیر بزاری نه gta 3نقل قول:
البه فکر کنم
ابی جان یه مودی به ما بده که به بازی مرحله اضافه کنه بابا مردیم از بس تو شهر ول گشتیم
دوست عزیز در فایل Player.IMG فایلی با نام Player وجود ندارد.نقل قول:
همونطور که گفتم Skinهای خود Carl باید فایلهای بیشتری داشته باشن از جمله پا، کفش، چهره و بدن که هر کدوم تو یک فایل جدا باید باشه.
بهتره با Take Two مذاکره کنی و مشکلت رو به اونها بگی تا موتور پایه ی بازیرو در اختیارت بزارن:31::27::21:نقل قول:
ابی جان یه مودی به ما بده که به بازی مرحله اضافه کنه بابا مردیم از بس تو شهر ول گشتیم
مودی که ماموریت جدید اضافه کنه خیلی کمیاب و پر از باگه.
یک بار گفتم دوباره میگم:
اضافه کردن ماموریت جدید به GTA = ساختن یک کامپوتر به تنه ی درخت:18::31::31::13:
البته مثال ایندفعه با دفعه ی قبل فرق میکرد.
ولی کار نشد نداره... شما هر وقت کامپیوتر رو ساختی، منهم با کمک دوستان چند تا ماموریت جدید درست میکنیم.:46:
_____
ببخشید به خاطر شوخی ها...:20:
2008 Honda:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197492098_civic_2008.rar
Hummer H2:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftp/1144841268_greengiant_jgem_hummerh2.rar
اینم برای هوادارای کامیون:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftp/1152226377_Ottakringer%20Skin.rar
فایل زیر با حجم 2.33 مگابایت که مود بهش نمیشه گفت ولی نصقه مودی هست که خودم درست کردم تبلیغات تو خیابونهارو عوض میکنه و به جاش عکسهایی از :
Jenifer Lopez, Josie Maran, Britney Spears, Asvaria, Carmen Electra و چند تای دیگه رو اضافه میکنه.
البته تمام تبلیغات عوض نمیشه و تقریبا 90 درصد اونهارو تغییر میده.
برای بازی هیچ مشکلی به وجود نمیاره ولی چند تا مشکل بسیار بسیار کوچیک داره که اصلا بازی رو مشکل دار نمیکنه. (مشکل شخصیه:31::22::24:)
اونهارو دانلود کنید و در فایل GTA3.IMG جایگزین کنید و استفاده کنید.
[HTML]http://mihd.net/km73zr[/HTML]
البته یادم رفت بگم نمونه این خارجیش هم هست ولی تعداد خیلی کمی بیل بورد رو تغییر میده و عکسهاش هم بی تربیته...:21::27:
ولی این یکی عکسهاش توپه.
چند تا نمونه عکسهارو میزارم:
ممنون ابي جان . در مورد سوال هايي كه ازم پرسيدي بايد بگم توش ماشينه . البته من نزاشتم . اين سيو گيم مرحله آخر هست كه دانلود كردم . قبلا كه بازي مي كردم درست بود و دو تا ماشين و يه موتور توش بود . اما الان اصلا باز نميشه . در مورد مود مكس پين هم خيلي جالب شده . اون چيزايي هم كه تو بازي گفتي ديدم . كارت گرافيك من 128 هستش رمم 512 تازه بعضي وقت ها اصلا يه ساختمون غيب ميشه و با كله ميرم توش . يا اين كه همه جا مثل آسمون يه دفعه آبي ديده ميشه .
من يه خونه روي كوه خيلي بلندي كه توي بازي هست اضافه كردم . البته خونه كه نه يه چند تا ساختمون كوچيك + يه مود ساختمون خيلي بلند كه شما توي تاپيك گذاشته بودي . من فايل GTA.DAT رو تغيير ندادم . در مورد سوال سوميتم همون طور كه گفتم توش ماشين داره . تا اونجايي كه من يادمه يه موتو كه اسمشو يادم نيست ولي ازون مسابقه اي ها توشه و يه تويتا نارنجي رنگ بدون سقف كه خودم اضافش كردم . اون يكي هم فكر كنم rancher بود همون كه رمز jqntdmh رو وقتي ميزني مياد . فكر كنم يكي ديگم موتور توش باشه .
در مورد پوشه مپ هم من بك آپ اصلي رو ندارم . اين مشكل حتي قبل از اين كه دو تا مود رو براي ساتمونا اضافه كنم وجود داشته . نظر من اينه كه مشكل از ماشينه . حالا شما وارد تري . اگه مشكل رو فهميدي بي زحمت لطف كن يه توضيح كوچولو بده :27::11::11:
میگی با چه برنماه ای و چه جوری درست کردینقل قول:
و بگو این تبلیغات کجا هستن
تازه فکر کنم سرور سایت خراب شده چون دانلود نمیشه
فکر میکنم گرافیکت ATI باشه.نقل قول:
____
پشت دیوار همون قسمت چهار تا اسلحه هست که یکی اسنایپ، یکی نارنجک، یک Tec 9 و یک وینچستر بزرگ مخصوص پلیس. اگر اسلحه ها سالم هستند پس مشکل از ماشینهاست.
این هم فایل Back Up پوشه ی MAP که البته چند تا فایل توش کم داره و باید این ها رو توش بدون اینکه قبلی هارو پاک کنی اضافه کنی.
[HTML]http://mihd.net/c6lwir[/HTML]
اون ساختمون خیلی بلند ون گفتم فکر کنم قبلا که باگهای زیادی داره... بهتره پاکش کنی.
در آخر بگم که بدترین نوع مودها از نظر باگ اونهایی هستند که چیزی بوجود میارند که قبلا وجود نداشته. مثل ساختمون جدید.
اگر فکر میکنی مشکل از ماشیناس بهتره با GGMM ماشینهارو یکی یکی تست کنی یا اینکه با ترینر همه رو ظاهر کنی تا ببینی کدوم مورد داره.
مشکل دانلود وجود نداشت...نقل قول:
میگی با چه برنماه ای و چه جوری درست کردی
و بگو این تبلیغات کجا هستن
تازه فکر کنم سرور سایت خراب شده چون دانلود نمیشه
با نرم افزار TXD Workshop و یک نرم افزار برای تغییر سایز عکس که Right Click Image Convertor هست استفاده کردم.
این تبلیغات هم تو تمام شهرها هستند و خیلی زیادند. البته قبلا هم بودند ولی الان عکساشون عوض شده.
Nissan 350Z v2:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197395578_350Z_v2Kotton.rar
دوستاران تغییر صدا این فایل 100 کیلو بایتی رو دانلود کنند.
این فایل دو صدا برای تغییر دو صدای آزیر پلیس داره.
دانلود کنید و از دست ندید:
[HTML]http://mihd.net/q7u160[/HTML]
دوستان شدیدا کمک میخوام.
این نرم افزار PED Editor Version 1.0 رو من فارسی کردم و احتیاج به چند نفر دارم که اون رو تست کنند.
البته هنوز شک دارم درست کار کنه.
بعد از دانلود از پوشه DATA کپی بگیرید و بعد از نرم افزار استفاده کنید.
اگر تغییرات رو انجام داد و موجب هنگ بازی نشد به من اطلاع بدین.
این هم نمایی از محیط:
خواهش میکنم کمک کنید. اگر مشکلی داشته باشه تو پوشه DATA خراب کاری میکنه که شما یک پشتیبان قبلا ازش گرفتین.
دوستان تا جایی که میتونید تست کنید و امتحانش کنید. البته اگر قبلا با این نرم افزار که انگلیسی بود کار کرده باشید الان راحت ترین.
برای مثال "گروه انیمیشن" رو تغییر بدین. این تغییرات روی راه رفتن و حرکات اثر داره.
کاکترهایی که میتونه این فیلد رو پر کنه:
Pro که مال زنهای ... هست.
Se*ywoman که به جای ستاره X بزارین و مخصوص زنهای ثروتمند.
Busywoman که مخصوص زنهای شاغل هست.
اینهارو تغییر بدین و ببینید تغییرات اثر میکنه یا نه.
فقط این تغییرات رو درست انجام بدین وثلا اسکیترهارو دست نزنید یا مردهارو نوع راه رفتنشونو به اینها تغییر ندین.
خیلی خیلی ممنون. منتظرم
دانلود کنید. حجم 900 کیلو بایت
[html]http://mihd.net/q9jdge[/html]
ابی جان برنماه وقتی برای بار دوم اجرا میشه گیر میزنهنقل قول:
راستی با reshaker فارسی کردی یا با rss
خیلی خیلی ممنون.نقل قول:
Resource Hacker نتونست کامل فارسی کنه و EXE Scope هم به مشکل خورد ولی Notepad++ راحت فارسیش کرد.
راستی؛ بازی هم گیر کرد یا نه؟؟
راستش رو بخوای وقت نداشتم امتحان میکنم بهت خبرش رو میدم
سلام ابی جان اقا بازی اجرا نشد خوب شد چند روز پیش با KLS Backup 2007 Professional یه بک اپ گرفتم وگر نه 4.5 گیگ نصب کردن کم حرفی هم نیست
راستی چند وقت پیش شما یعنی یکی از دوستان گفته بود ساختمان های بازی یا ادم ها غیب میشن این حالت برای منم اتفاق میوفته من مشخصات رو برای شما مینویسم بگید از سیستم هست یا نه
cpu : 4 ghz dual core
motherbord: asus p5p800sed gr2
vga: 512 mb 8800 Gforce
ram: 2 GB DDR 1
monitor : samsung MAGIC GREEN dfx 17750
اگه مشکل از سیستم هست بگو
یه خواهش هم دارم لینک دانلود برنامه Notepad++ رو برام بزاری قربونت
رضا
با این مشخصات سیستم شما میتونید روی نهایت قابلیتهای گرافیکی بازی کنید و غیب شدن اصلا معنی نداره.نقل قول:
مگر اینکه بازی که خریدید به صورت پک پاشه یعنی GTA sa که خریدید از اول دستکاری شده باشه و این غیب شدن به خاطر رعایت نکردن حجم تکسچرها باشه.
ولی به نظر من نباید اصلا همچین چیزی بشه.
یه مورد که سیستمت داره رمشه!!! چرا DDR 1 هست؟
اگر میشه نوع رابط گرافیک رو بگو یعنی 64bit یا هر چی که هست.
یه نکته دیگه اینکه CPU مطمئنید همین هستش؟ Dual Core یا Core to duo؟؟؟ 4Ghz؟؟؟؟؟
نقل قول:
Notepad++ برنامهای رایگان برای ویراش كد اصلی (source code) برنامه ها و جایگزینی مناسب برای Notepad ویندوز است. این نرم افزار، زبانهای برنامه نویسی متعددی را پشتیبانی مینماید. امكانات این برنامه عبارتند از: مشخص نمودن syntaxها ، تفكیك و قالب بندی كدها، تكمیل خودكار كدها، ویرایش همزمان چند فایل، Drag & Drop متون، قابلیت جستجوی كامل و ... همچنین این برنامه قابلیت ضبط و اجرای ماكروها را نیز دارد. علاوه بر تمام امكانات فوق، این نرم افزار که به زبان C++ نوشته شده است نظر بسیاری از كاربران را جلب نموده است.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Notepad++ 4.5 :
- داشتن ویرایشگر WYSIWYG
- نمایش دستور-Syntax های زبان های برنامه نویسی مختلف به صورت رنگی
- پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی:
ASP, Ada, ASCII art, Assembly, AutoIt, BAT, C, C#, C++, Caml, CSS, doxygen, FORTRAN, HTML, Haskell, Java, JavaScript, KiXtart, Lisp, Lua, makefile, Matlab, Objective-C, Pascal, Perl, PHP, PostScript, Python, Ruby, Scheme, Unix Shell Script, Smalltalk, SQL, Tcl, TeX, Verilog, VHDL, VB/VBScript, XML
- دارای Auto-completion به طوری که شما می توانید در هر قسمت از متن با فشار دادن کلید های Ctrl+Space از کلمه ها و عبارات تعریف شده در زبان برنامه نویسی استفاده کنید. حتی می توانید این کلمات را خودتان برای این ویرایشگر تعریف کرده و از آنها استفاده کنید.
- قابلیت نمایش، ویرایش چندین سند و فایل متنی به صورت همزمان
- قابلیت Drag & Drop، باز کردن اسناد به وسیله Drag & Drop به داخل نرم افزار یا انتقال اسناد در داخل محیط نرم افزار به وسیله Drag & Drop
- قابلیت بزرگ نمایی و کوچک نمایی به روی متن
- قابلیت باز کردن چندین فایل در یک پنجره و امکان فراخوانی آنها با باز کردن مجدد نرم افزار
- جستجو گر منظم و با قاعده و قابلیت جایگزینی متن
- پشتیبانی از زبان های مختلف از جمله فارسی در منو ها نرم افزار
- پشتیبانی از قابلیت Bookmark
- قابلیت ضبط و اجرای Macro
- حجم کم نرم افزار
- توانایی بالا در باز کردن فایل های متنی سنگین (که معمولاً Notepad از باز کردن آن ها عاجز است)
- و ...
پلاگین های گنجانده شده در این نرم افزار:
1. TexFX v0.24a
2. Function list v1.2
3. ConvertExt v1.1
4. NppExec v0.2 beta 4
5. Spell checker v1.2
6. Quick text v0.02
7. Light Explorer v1.4
8. Hex editor v0.84
دانلود کنید
[HTML]http://umn.dl.sourceforge.net/sourceforge/notepad-plus/npp.2.0.Installer.exe[/HTML]
نمیدونم چرا همه این سوال رو میپرسننقل قول:
من زیاد سرم نمیشه ولی سید ( رفیقم همون که سیستم رو جمع کرد) گفت که اینه
رم DD1 هم تقلبی نیست هم قدرت خوبی داره
ARO tuning:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197807713_ARO%20tuning.rar
Nissan Y34:
دانلود:
کد:http://files.gtainside.com/downloads/ftpd/1197803473_NISSAN_CEDRIC.ZIP
(همه ی دوستان شرمنده که اینجا بحث سخت افزار میکنیم ولی دیگه آخریشه)نقل قول:
هر رمی Orginal داره و تقلبی.
اینکه رم شما BUSش 400 یا 333 هست فقط مربوط به رم نمیشه.
بزار یه توضیح بدم.
بازی میکرو رو میشه تو سگا گذاشت؟
همونطور که اون رو نمیشه رم DDR1 رو هم نمیشه جای DDR2 گذاشت یعنی MainBoard که رم روش DDR1 باشه یعنی Slot مخصوص اون رم رو داره و یعنی CPU ضعیفتری میخوره و یعنی گرافیک ضعیفتری ساپورت میکنه.
مشخصات سیستم شما با هم جور در نمیاد و فکر میکنم سرتو کلاه گذاشته.
الان روی آشغالترین سیستمها رم با BUS 667 میبندند ولی رم شما نهایتا BUSش 400 هست.
وارد RUN شو و بنویس DXDIAG.
تو صفحه اول مشخصات رم و CPU هست و تو صفحه ی سوم مشخصات کارت گرافیک.
ببین اونجا هم مشخصاتش درسته یا نه؟
آخه من 4GHz Dual Core ندیدم (نمیگم نیست. من ندیدم) و فکر میکنم قیمت خیلی بالایی داره.
شما یک سر به تاپیک سخت افزار بزن.
باز هم از دوستان عذر خواهی میکنم.
نرم افزار TXD Workshop که بسیار لازم میشه:
امکانات:
دیدن محتوای فایلهای IMG و TXD به صورت گرافیک و نمایش آلفا.
ویرایش و ذخیره فایلهای IMG در زمان بسیار کوتاه (بر خلاف IMG Tool)
امکان استخراج فایلهای گرافیکی به صورت عکس و بر عکس.
مشکلات:
عدم وجود کلید FIND که بسیار آزار دهنده است.
عدم امکان Delete کردن یک فایل از داخل آرشیوهای IMG و فقط باید فایلهای جدید را Replace کنید.
دانلود کنید با حجم 400 کیلو بایت ورژن 4:
[HTML]http://mihd.net/g6p2s7[/HTML]
یک نرم افزار به تمام عیار و کم حجم برای ویرایش Handling.CFG که امکان دستکاری جزئیات رو میده.
مثلا: نصب هیدرولیک، اکسل های مک فرسون، چرخهای عریض و باریک، تنظیم نور چراغها، تنظیم قدرت و قیمت و هرچیز دیگر در رابطه با ظاهر ماشین.
واقعا از دست ندید.
[HTML]http://mihd.net/zm3k7j[/HTML]
نکاتی درباره این نرم افزار:
اگر اتوبوسی وارد کردید گزینه IS BUS را تیک بزنید و یا اگر ماشین شما هاچ بک است این گزینه رو تیک بزنید.
برای ماشینهای کوچیک مثل Forklift گزینه IS LOW رو علامت بزنید و به همین ترتیب تا ماشینهاتون یک Handling و کنترل خوبی داشته باشه.
گاهی اوقات شده که ماشینی که وارد میکنید چرخهای بزرگی (از نظر عرضی) دارد و با تیک زدن گزینه Narrow در این نرم افزار برای اون ماشین میتونیداون رو طبیعی کنید و یا اینکه ماشینهای بدون در مثل فرمول یک رو اگر دیده باشید وقتی میخواهید سوار بشین کارل در رو باز میکنه در حالیکه دری وجود نداره و با تیک زدن گزینه No Doors این مشکل رفع میشه.
سلام بچه ها
چطوری میشه لاستیک پراید درست کرد چون خیلی بزرگه؟
ممنون اگه راهنماییم کنیین
راستی آقا ابی من با اونی که فارسی کرده بودی کار کردم بازی خراب میشه
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ین ستاره هارو تبدیل به آرم پلیس می کنه وپولا هم فارسی میشه لینگ دانلود:رمز: majidکد:http://mihd.net/6io2hw
نقل قول:این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.نقل قول:
null, poorfamily, 10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
قشنگه ولی تغییرات آلفا توش رعایت نشده و برای همین عددها به اون شکل در اومده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ین ستاره هارو تبدیل به آرم پلیس می کنه وپولا هم فارسی میشه لینگ دانلود:
خیلی ممنون.نقل قول:
راستی آقا ابی من با اونی که فارسی کرده بودی کار کردم بازی خراب میشه
نسخه بعدی اون رو فارسی کردم و مشکلش حل شد. هرکی خواست بگه تا فارسی PED Editor رو بزارم.
_____
در ضمن دوست خوبم؛ پست هات رو تو یکی خلاصه کن تا فضای کمتری از تاپیک اشغال بشه.
ممنون
سلام
چطوری میشه منو بازی رو فارسی کرد یعنی به جای startبنویسه شروع
اگه نرم افزاری داره لطفا بگید؟
راستی کسی آموزش ساخت بازی با زد مودلر داره
لطفا اگه میشه بدین ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من ماشین پیکان جدید رو تکستچر ها شو عوض کردم یک تعقیرات دیگه هم توش دادم اگه خواستید بگید تا بزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=ebicross;1910565]این قسمت رو تو ادامه خط فایل Vehicles.IDE اضافه کن.
دقت کن که اولش رو من نزدم چون ممکنه متفاوت باشه. از قسمت NULL تا آخر خط مربوط به پراید رو جایگزین کن.
اصلا نفهمیدم منظورت چیه
vehicles.ideکجا هست؟:41:
نرم افزار GXT Editor میتونه تمام نوشته های بازی رو تغییر بده ولی تا حالا امتحان نکردم که فارسی هم میشه کرد یا نه!!! ولی فکر نکنم.نقل قول:
با ZModeler نمیشه بازی ساخت و فقط میشه اسکلت ساخت مثل ماشین که کارش خیلی سخته و من که بلد نیستم.
برای ساخت نقشه و محیط باید MED رو دانلود کنی.
در مورد پیکان:
نیکی و پرسش!!!
[quote=majid_sd2009;1911223]مگه وقتی ماشین داخل بازی میاری فایلهای Handling.CFG (مربوط به خصوصیات ماشین) و فایل CARCOLS.DAT (مربوط به رنگ ماشین) و فایل Carmods.DAT (مربوط به اسپرت ماشین) و Vehicles.IDE (مربوط به خصوصیات ظاهری و مشخصات ماشین) رو ویرایش نمیکنی؟نقل قول:
اگر نکنی که تمام ماشینهات اجق وجق میشه...
فایل Vehicles.IDE تو پوشه DATA هست. هر ماشین یک خط جزئیات تو این فایل داره. یکی از این جزئیات چرخهای ماشین هست.
ممکنه پراید رو تو جایگزین ماشین Sentinel کرده باشی و من جایگزین Nebula.
حالا اگر من خط کامل رو بدم که باز قاطی میشه.
واسه همین از نصفه گذاشتم تا بازیت خراب نشه.
اینم خط کامل مربوط به پراید:
خط اینجا برعکس دیده میشه ولی وقتی تو Notepad کپی کنی درست میشه.نقل قول:
516, nebula, nebula, car, NEBULA, NEBULA, null, poorfamily, 10, 6, 2ff0, 0.73, 0.73
البته من پراید رو جای Nebula گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان عزیز لطفا برای پر شدن پست های شما اینقدر پست اسپم ندید