چيكار كنم ديگه هيچي به ذهنم نمياد !نقل قول:
---> Oracle با امضات خیلی حال کردم.
Printable View
چيكار كنم ديگه هيچي به ذهنم نمياد !نقل قول:
---> Oracle با امضات خیلی حال کردم.
ستینگ های فاتالیتی رو کسی نداره ؟؟
ولي فكر كنم Fatality مال بازي Mortal Kombat بود !نقل قول:
حالا ميشه بگي چي هست ؟!
دستت درد نکنه خیلی باحالینقل قول:
دانولد کردم ولی امتحان نکردم
موفق باشی
دستت درد نکنه امتحان می کنم و نتیجشو بهت میگمنقل قول:
برای دیدن DEMO فایلت رو در شاخه Program files/valve/ cstrike میریزی .. میری تو بازی میزنی :
viewdemo "esmefile".dem
به هیمن راحتی
اما اگه DEMO داری و میخوای تو WMPLAYER ببینیش باید با برنامه FRAPS از بازی فیلم بگیری .. مشکلی بود هستیم در خدمت !
ولی فکر کنم یه بار امتحان کردم و نشد اما بازم امتحان می کنم
آقایون یکی کد کوچیک شدن نشونه را برای Condition Zero بگه تا تمرین می کنم نشونه کوچیک باشه:46:
من برنامه Wall ---- رو می خواستم که فایلش خراب نباشه
اگه میشه به من هم بگید ؟
دوست عزیز کاش درخواست نمیدادی چون اگه یه نفر بزاره باید کانتر رو هم تعطیل کنیم .
سعی کنید در این تاپیک بیشتر درمورد تکنیک و کارهای حرفه ای و... صحبت کنید تا چیت و نرافزار و....
یکی ترفندهای این بازی رو یاد بده چون من خیلی وقته گیم نت نرفتم و چند روز پیش که رفتم ما رو ترکوندند!
به جز اینکه بازیها پیشرفت کرده بازی کردن هم مثل اینکه پیشرفت کرده!:31:
چرا؟:13: مگه چیه ؟نقل قول:
من تو کانتر 1.6 این کد رو می زنم. نمی دونم تو کاندیشن زیرو کار می کنه یا نه. امتحانش کن.نقل قول:
آقایون یکی کد کوچیک شدن نشونه را برای Condition Zero بگه تا تمرین می کنم نشونه کوچیک باشه
cl_lw 1
duck+
cl_lw 0
duck-
cl_dynamiccrosshair 1
چون اگه كسي اينجا بزاره ، همه ميرن داخل سرورهاي ايراني اين چيت رو فعال ميكنند و حق كساني كه بازيشون خوبه ضايع ميشه .:27:نقل قول:
سلام
من برنامه wall ---- رو می خواستم . من تو اینترنت بازی می کنم از تویه کانتر
من که بازی می کنم می بینم یکی داری از اتاق بالایی من رو می زنه و منم تو اتاق پایین هستم و اون من رو می دید و می زد . please
خودت برنامه اش رو داری؟نقل قول:
سلام بچها در کانتر به جز expert میشه بوت قویتر ساخت حالا هر جور با رمز یا هر طور که میشه یه سوال دیگه میشه بوتهارا بیشتر از 15 تا ساخت
confing و bot چيه ؟ و چطوري مي شه ديمو هاي كانتر را بيرون از بازي سيو كرد؟
دوست عزيز من دارم ولي نميخوام چيتر هاي كانتر بيشتر بشه . يه وقتي هم فكر نكني ناز ميكنم !نقل قول:
خودت برنامه اش رو داری؟
شما هم ميتوني به سرور هايي بري كه ادمين نظارت داره . اونجا اصلا چيت نميزنند .
نه دوست عزيز . شما ميتوني با Expert بازي كني كه از Expert قوي تر ميخواي ؟!:18:نقل قول:
سلام بچها در کانتر به جز expert میشه بوت قویتر ساخت حالا هر جور با رمز یا هر طور که میشه یه سوال دیگه میشه بوتهارا بیشتر از 15 تا ساخت
از 15 تا هم بيشتر نميشه . دليلش رو هم نميدونم !
Bot كامپيوتر هاي مجازي هستند كه در CS:Condition Zero و Source وجود دارند و به جاي بازيكن هاي واقعي بازي ميكنند .نقل قول:
confing و bot چيه ؟ و چطوري مي شه ديمو هاي كانتر را بيرون از بازي سيو كرد؟
Config هم به تنظيماتي كه يه بازيكن حالا در هر بازي انجان ميده مثل سرعت موس ، وضوح صفحه و هركاري كه بازي كردن رو واسش آسونتر ميكنه .
و چطوري مي شه ديمو هاي كانتر را بيرون از بازي سيو كرد؟
دوست عزیز منظورت رو از این سئوال نمیفهمم .نقل قول:
بابا تو كانتر بلد نيستي از بازيت فيلم بگيري فقط اونو مي شه تو كانتر نگاه كرد چطوري بايد اون فيلم يا دمو را بيرون بازي وبا پسوند هاي ديگري تبديل ونگاه كرد؟
در ضمن برنامه ي وال هك رو براي دانلود مي زاري ؟! من همون luke 1889 هستم؟!
لينك دانلود وال هك رو هم بزاري ممنون مي شم ؟! luke 1889
سايت پچ براي كانتر بلد نيستي؟
دوست عزیز احتیاجی به معرفی نبود ! از پست دادنت معلوم بود !
این برنامه وال هک رو که شرمندم . نمیخوام کانتراستریک آنلاین هم تعطیل بشه .
در مورد دمو ( نه دیمو ) هم قبلا مسیرشونو نمیدونم .
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من برنامه وال هک رو لازم دارم تازه 70 % کسایی که آنلاین بازی می کنن استفاده می کنند و بعدش هم وال هک کد نیست که بزنیش که من برم به سرور هایی که آنتی چیت دارن برم اینو که میزنی تنها تو کامپیوتر تو وقت اجرا می شه . تازه من یه تازه کار نیستم من 5 ساله که کانتر بازی می کنم و تمام چیت ها رو دارم ...
اگه میشه لطف کن اونو بزار امروز تا ساعت 11 شب . بعدش حذف کن
مخلصیم
سلام به همه ی حرفهیا.........
کسی نیست بگه که چطور میشه از بازی فیلم(دمو) بگیری ؟(یا با چه برنامه ای)
ببخشید اگه سوالم ساده بود.نا سلامتی من آماتورما.....
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وال هک برنامه ای است که به وسیله آن شما می توانید پشت دیوار ها و دشمنانتان در پشت دیوار ها را ببینید.برای دریافت برنامه به سایت ریر مراجعه کنید:
بچه ها من نتونستم دانلودش کنم هر کی تونست به من حتما بگه چون خیلی لازمش دارم !
واقعا" که خجالت نمیکشین ؟
کجا 70% ملت وال میزنن !
اونا یه مشت نوب هستن .. واقعا" که متاسفم /... دوست عزیزی که میخواست بیرون از کانتر دمو ببینه باید با برنامه fraps از بازیت فیلم بگیری تا بتونی تو WMPLAYER ببینیش !
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نگفتم که 70% ملت وال میزنن
من گفتم کسانی که آنلاین تو اینترنت بازی می کنن از وال استفاده می کنند !
از ایران نه که
مثلا از کشورهای عربی از وال زیاد استفاده می کنند تا خواستی حرکتی کنی نمی زاره تو بیایی اونوره دیوار از پشت دیوار می زنه .
اگه دارین بگذارین استفاده کنیم ؟
منتظرم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما ای دی خودتان رو که تو یاهو است به من بگو کارت دارم اگه می شه !
نقل قول:
:19: بابا خندم ننداز .. اتفاقا" بیشتر کسانی که وال و چیت و aim میزنن همین ایرانیهای خودمونن :18:
ولی من پیشنهاد میدم کسی تو این تاپیک چیت از هر نوع رو نذاره .. چون همون طور که یکی از دوستان گفت بازی بقیه رو ضایع میکنه !!
در ضمن id من اینه : red_roze1362
آلان on هستی
کی برنامه وال رو داره تو سیستمش؟:42:
ساسان جان به جای اینکه دنبال کد تقلب بگردی ، برو یه سروری که ادمین نظارت داشته باشه .
اقا من چند تا دموي بازي كانتر بين كلنها رو دانلود كردم هيچ كي نمي دونه چطوري بايد نگاهش كنم پسوند اونا dem است ؟؟!!
کی برنامه وال هک رو داره ؟
خوب اون دوستمون گفتند که به یک برنامه نیاز داری.نقل قول:
شما هم لطف کنید با پست های الکی تاپیک رو شلوغ نکن اگه کسی داشته باشه میزاره .نقل قول:
برای وال هک یک سر به امضا ی من بزنید
اما من خودم بیخیالش شدم و قصد دارم تمرین کنم تا حرفه ای شم نه ...
منم بیخیال شدم . یه سرور با نظارت ادمین پیدا کردم که هیچ کس چیت نمیزنه .نقل قول:
اون برنامه براي گرفتن دمو از بازي خودت است نه براي نگاه كردن دمو ها ؟!
آقا یکی میشه یه عالمه دموی بازی حرفه ای برای ما بزاره؟
:18:نقل قول:
عزیزم اون برنامه که گفتم هم میشه دمو رو تو بازی دید هم میشه که اونو به فرمت wma تبدیل کرد ! :26: :12:
به پستهائی که میدیم توجه کن تا به مشکل بر نخوری ... در ضمن راه دیگه اش اینه که تو بازی بنویسی :
viewdemon "Name".dem
NAME = نام فایلت ! :9:
لطفا" تو این تاپیک دنبال چیت نگردین ! :47: