سلام. و بازهم سوال البته تا حدودي به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من به اين تاپيك عادت كردم!! يه دي وي دي دارم كه زير نويس فارسي هم داره ميخوام اونو به Divx تبديل كنم ميشه بفرماييد چطور ميشه با زيرنويس فارسي اونو تبديل كرد.متشكرم
سلام. و بازهم سوال البته تا حدودي به اين تاپيك مربوط نميشه ولي من به اين تاپيك عادت كردم!! يه دي وي دي دارم كه زير نويس فارسي هم داره ميخوام اونو به Divx تبديل كنم ميشه بفرماييد چطور ميشه با زيرنويس فارسي اونو تبديل كرد.متشكرم
خوبه خودت می دونی اینجا جاش نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک بحث جدید بزن و انجا سوالتو بپرس .دوستان میان و راهنمایی ات می کنند.
سلام دوستان
من در مورد تورنت خیلی شنیده بودم ولی تا حالا تو بحرش نرفته بودم. این تاپیک رو یه جورایی مطالعه کردم و دوتا نرم افزارEmule و UTorrent رو دانلود کردم ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم. اگه میشه یکم در مورد تنظیمات لازم و اینکه چطوری لینک رو باید وارد کنیم, توضیح بدین. یعنی اون حد اقلا رو توضیح بدین تا ما هم راه بیوفتیم!
ممنون از لطفت دوست عزیز من این کارها رو کردم ولی این علامت ها بعد جور جا خشک کردن حالا چجوری من میتونم از این isp پورته باز پیدا کنم.نقل قول:
Emule مال تورنت نیست مال شبکه اشتراک فایل است و با تورنت فرق می کند(یک تاپیک جدا دارد که راهنما رو هم توش گذاشتن.نقل قول:
برای دانلود فایل ها اصلی از تورنت باید برید سایت های که فایل تورنت فایل اصلی را می دن(که حجم ان فایل ها 10 20 کیلوبایت است)یک لیست از سایت ها تو صفحه اول موجود است باید در انجا دونبال فایل مورد نظر بگردید تا فایلی را پیدا کنید که دارای سیتر و پیر زیاد است..فایل را دریافت و روش کلیک می کنید.(یا از داخل یو تورنت باز می کنید)بعد اجازه می دید دریافت کند.
پس معنی اش این است که شرکت خدمات دهنده شما پورت ها را کامل بسته است.و کاری جز ساختن با این وضعیت نمی تونید بکنید.:41:(مگر اینکه شرکت را عوض کنید)نقل قول:
سوال قبليم رو كه .... راه اول كه گفتي رو ميشه بيشتر توضيح بدي. كجا بايد دنبالش بگرديم همون سايت يا سايتهاي ديگه و چجوري بفهميم كه تركرهاش همون تركرهاي قبليان؟نقل قول:
متشكرم
ببخشید .مدتی نبودم الانم برقم رفته .نقل قول:
ببین تو تورنت معمولا از فایل اصلی چندین فایل با نام های مختلف وجود دارد که از لحاظ حجم یکسان است و تنها تفاوت انها ترکر انهاست ترکر وظیفه پیدا کردن وارتباط افراد و اولویت بندی انها را بر عهده دارد(تو ویکی پدیا توضیح کاملتر موجود است). معمولا در سایت های تورنت ادرس ترکر فایل را برای پیدا کردن شمارش سیدر ها و پیر ها می نویسن .
یکم جستجو کنی احتمالا پیدا می کنی اگر پیدا نکردی ادرس فایل تورنتت را بده من ببینم چیزی پیدا می کنم یا نه
من می خواستم فیلم Malena رو دانلود کنم که فایل تورنت رو گرفتم و تو نرم افزار µTorrent وارد کردم شروع به دانلود کرد ولی سرعت معمولی بود. من خودم از Dial up استفاده می کنم، آیا می تونم با سرعت بیشتری دانلود کنم؟نقل قول:
تورنت سرعت بیشتر از سرعت عادی شما نمیده.نقل قول:
شما براتون میصرفه با دایل اپ از تورنت استفاده می کنید؟
برای تمام دوستانی که با تنظیم روتر (مودم) ADSl شان مشکل دارند(البته بعد از تنظیم فایروال سیستم). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت برید:
لیستی از تمام مارک ها به ترتیب حروف الفبا موجود است.مارک و نوع مودمتان را در انجا پیدا کنید.کد:http://portforward.com/routers.htm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه بعد لیستی از تمام نرم افزار ها که می خواهید تنظیمات پورتشان را در روتر بزنید بر اساس حروف الفبا موجود است نرم افزار را پیدا و داخل لینک شود .
در مرحله بعد توضیحات به زبان اینگلیسی روان و به همراه تصویر موجود است.
در صورتی که مدل شما در لیست نبود تمام مدل های ان مارک را یک چک بکنید و تنظیماتشان را نگاه کنید معمولا تنظیمات بین چند مدل مشترک است.در صورتی که هیچ کدام شبیه نبود با دقت در تنظیمات مدل هاب مختلف همان کارخانه می توانید تنظیمات مدلتان را خودتان هم بفهمید.
ZED جان سلام. ببين من تا اينجا اينو متوجه شدم كه يكي ممكنه بياد يه فايلي رو از طريق چند تركر توي نت قرار بده حالا به هر دليلي . تركرها هم براي استفاده شما يه سري فاكتورها رو در نظر ميگيرند مثلا سرعت آپلود شما يا چيزهاي ديگري از اين قبيل . سوال من دقيقا اينه كه اين بنده خدا كه فايل رو با چند تركر روي نت قرار ميده دقيقا با همون نام اين كار و ميكنه و فقط اسم و ادرس تركرهاش فرق ميكنه يا نه ممكنه اسم فايل هم با تركرهاي متفاوت فرق كنه. و از همه مهمتر اينكه اگه شما مثلا دو تا فايل تورنت رو داري كه مثلا يه فيلم هستند با تركرهاي متفاوت چجوري ميشه اين دو فايل رو با هم دانلود كرد (يعني از سيدرهاي دوتاشون هم زمان استفاده كرد)نقل قول:
ببخشيد كه خيلي سوال ميكنم ميخواستم تو پست شخصي بپرسم گفتم بگذار همه از اين اطلاعات استفاده كنند.:11: اگر بهت برنخوره اصلا هم توقع ندارم اين چيزايي كه من مي پرسم مو به مو بلد باشي:11: :40:متشكرم
معمولا نام فایل یکم با نام فایل دیگر فرق دارد.نقل قول:
در مورد اینکه ان فایل ها یکی اس یا نه باید ببینی فایل هایی که تو فایل تورنت است با فایل هایی که تو تورنت دیگر هست یکی است(ار لحاظ اسم حجم و تعداد فایل ).اگر باشد فایل ها یکی است و فقط کافی است نام هارو کپی کنی
ببخشيد ميشه يه آدم باحال يه دعوتنامه از demonoid براي من بفرسته ؟
دمتون گرم :)
تو متفرقه یک تاپیک بود که کسایی که اکانت داشتن را نوشته بود( یکی فکر کنم اکانت اضافی داشته باشه) یک نگاه بکن احتمالا پیدا می کنی.من هنوز نتونستم به ان حد که دعوت نامه بده برسم.نقل قول:
اوه چه سایت سخت گیری؟!نقل قول:
مرسی،
حالا یه نگاه میندازم.
دوست عزيز شما كه دعوتنامه ميخواي حداقل ايميلت رو هم بذارنقل قول:
حالا به نقدا ايميلت رو به آي دي من بفرست ببينم چكار ميتونم برات بكنم ID yahoo=senjed1349
اما بهترنینش همون azureus هستش
دوست من demonoid سایت خصوصی با ترکر خصوصی است نه نرم افزار تورنت.نقل قول:
منم دربه در دنبال دعوتنامه demonoid هستم. اگه از دوستان کسی بتونه بفرسته خیلی حال داده.:thumbsup:
به senjed1349 یک پ خ بزن بپرس ببین هنوز داره یا نه .اگر نداشت برو تو متفرقه تاپیکش را پیدا کن ببین کسی اکانت اضافه دارد یا نهنقل قول:
سلام.
دیدم اینجا مناسب تر هست :31:
دوستان تورنت باز من یک آلبوم موزیک میخوایم میتونید توی تورنت برام پیدا کنید ؟
این رو میخوام
La Califfa ( 1970 )
کل آلبومش رو که 20 تا ترک هم داره
از این بزرگ مرد
Ennio Morricone
-----------
سلامنقل قول:
حالا تورنت چرا؟
خوب از اینجا بگیر ...
کد:http://ennio-morricone-la-califfa-mp3-download.kohit.net/_/182587
بچه ها کسایی که دموید دارن میشه بگن موقعی که کد دعوت نامه میده همینجوری تو ان بخش می زاره یا باید کاری انجام بدیم؟
سلام.نقل قول:
لینک دیگه آخه نیافتم.
شما اگه داری بذار من دعا میکنمت.
اگه رپید باشه که مدیونم میکنی .
--------
این تورنت رو قبلا خودم یافته بودم .
کل آلبوم نیست فقط یکی از آهنگ هاشه :(
حجم پایینش هم که میگه 4 مگ هم نیست
من خودم این آلبوم رو دارم اما با 14 ترک رفتم توی سایت آمازون میبینم 20 تا ترک داره
کل نت رو ریختم بهم اون 6 تا ترک دیگه رو نیافتم
گفتم دست رو دست زیاده .....
شاید دوستان فرجی کنند
اینجا رو ببین البته تو اینجا یه سرچ بکنی فکر کنم یافت کنینقل قول:
کد:http://www.avaxhome.ru/music/ost_soundtrack/ennio_morricone_-_best.html
سلامنقل قول:
اون كد رو بايد به كسي كه ميخواهيد دعوتش كنيد بفرستيد و اون وقتي كه ميره تو سايت ثبت نام كنه ازش كد ميخواد و اون بايد اون كد رو بده
پس از ورود به اين صفحه كد دعوت رو توي باكس مربوطه كپي و اطلاعات را تكميل نماييد تا يوزري به اسم شما ايجاد گردد
اقای senjed1349 جان من اینارو میدونم ولی ان موقع نمیدونستم باید چجوری این کد را بدست بیارم که یکی از بچه ها گفت که اگر پایین ان بخش که کد قرار می گیره دکمه ساخت کد بود بزنی کد را می سازه و می تونی بدی به دیگراننقل قول:
نقل قول:
ببخشيد من سوالتون رو درست متوجه نشدم :20:
خواهش می کنمنقل قول:
الان مشکل جدیدا این است که راتیو من 3 هفته است اپگرید نمیشه.نمی دونم چشه؟
سلام من 256 دارم از یو تورنت هم استفاده میکنم
نمیدونم چرا سرعت دانلود کم 6 - 7 کیلو بایت هستش
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگي !!!!
آقا من يه فايل تورنت رو با برنامه ي bittorent گذاشتم واسه دانلود ولي سرعت دانلود 0/0 هست ، يعني اصلا دانلود نميكنه!!
سرعت معمول دانلود من 16 كمتر نمياد!!!!!!
من الان 2 ساله تو كف اين قضيه تورنت موندم ، هي خواستم ته و توش رو در بيارم هي يادم رفت!
ولي اين دفه ديگه ميخوام قال قضيه رو بكنم:دي!!!
آقا من رو راهنمايي كنيد لطفا !!
يك دنيا ممنون!
مشکل را ادمین سایتش حل کرد بالاخره(گرچه اپلود های قبلیم حساب نشد)نقل قول:
اول از همه امیدوارم مشکل پورت نداشته باشید که یکی از عوامل کاهش سرعت است.نقل قول:
تا انجا که تجربه به من ثابت کرده سرعت دریافت هر کس به نسبت سرعت ارسال و دریافت کاربران و همچنین مقدار اپلود شما نسبت مستقیم دارد.مخصوصا در تورنت هایی که تعداد peer هاش زیاده باشه( در خصوصی ها هم همچنین)
همچنین بالا بودن پینگ هم یکی از عوامل است.
در مورد موارد بالا کار زیادی نمی توان کرد.بجز اولی
در این مورد هم بحث های زیادی شده که پیشنهاد می کنم صفحات قبل را ببینید شاید بتواند بهتان کمک کند
:10:
سیاهی در پس سفیدی :11:
در همه جا از این موارد پیدا می شود و نباید انسان خودش را ناراحت کند.بلکه باید بخشش کند
پیشنهاد می کنم یک بار از اول تا اخر این تاپیک را بخون خیلی بهت برای شناخت کمک می کند(من هم با همین روش تورنت را شناختم)نقل قول:
شوخي ميكني!:18:نقل قول:
پیشنهاد می کنم یک بار از اول تا اخر این تاپیک را بخون خیلی بهت برای شناخت کمک می کند(من هم با همین روش تورنت را شناختم)
176 صفحه!
باشه در كل ممنون!
ولي اگر سوالي داشتم ازتون ميپرسم!
موفق باشيد.
یادش بخیر البته ان زمان که خوندم 130 خوده ای ( همین حدود) بود.نقل قول:
اره همش را خوندم.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نصف راه حل هاشو هم امتحان کردم بعضی هاش خوب بود بعضی هاش نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کن تمام موارد را بخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی 256 داره ( من اسیا تک هستم ) داره که بگه صرعتش چه قده هست
در ضمن من یه روشی را کشف کردم که یه اکانت ای دی اس ال میشه بین چند نفر تو یه شهر شیر کرد : دی
اگه میشه یه راهنمایی بکنید چه کار کنم صرعتم درست بشه ( اکانت خودم شیر نیستا )
سلام.نقل قول:
میشه بپرسم این سوالتون چه ربطی به تاپیک تورنت داره ؟
میتونید سوالتون رو برین بخش اینترنت بپرسین که اونجا هم به شما میگن از پشتیبانی شرکتی بپرسین که سرویس ازش گرفتید .
چسم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مثل اينكه راه ديگه اي نيست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي حداقل بگو:
1- خودت از چه برنامه اي استفاده ميكتي؟
2-با چند كيلو بايت سرعت ؟
3-از پرو....كسي استفاده ميكني آيا؟
4-خارج از بحث تورنت سرعت download و upload شما چقدره؟
طیق پست قبلتان که گفتید مال اسیاتک است اول بگید مشکل پورت دارید؟نقل قول:
من از یو تورنت از اولنقل قول:
بسته به فایلی که می خوام بگیرم از 14 تا 0.14 کیلوبایت بر ثانیه(جدی گفتم الانم سرعتم میانگین زیر 3 است بخاطر اینکه فایلی که میگیرم سید به اندازه کافی نداره.
خیر
دانلود 12 اپلود 3
ممنون !نقل قول:
لطف كردي
كسي تو ايران تونسته با آخرين سرعت ممكن دانلود كنه؟؟!؟ مثلا با 512 ، 64 تا دانلود كنه!؟