نقل قول:
واسه ریست کردن نه فقط مودم جدید که میزاری باید اضاقه بشه حتی روتر خالی هم باید اضافه بشه مک آدرسش
تنظیمات شرکتا فرق داره واسه بعضیا اینجوریه
Printable View
نقل قول:
واسه ریست کردن نه فقط مودم جدید که میزاری باید اضاقه بشه حتی روتر خالی هم باید اضافه بشه مک آدرسش
تنظیمات شرکتا فرق داره واسه بعضیا اینجوریه
سلام
دوستان نظرشون در مورد این طرح 6 ترابایت 8 مگ، شش ماهه حدود 240 تومن چطوره؟
الان فن آوا دارم زود ترافیکم تموم میشه!
این طرحشون رو دیدم ، وسوسه شدم:n13:
من تو تعرفه های 8 مگ 180 روز دیدم یکی 285 تومن بود اون یکی هم 200 تومن هر دو هم حجم 6 ترابایت! :blink:نقل قول:
سرعت تک کانکشن چطور هست از ظهر تا بعد از ظهر قبل از اینکه نت بهم بریزه؟
من سوال کردمنقل قول:
گفتن فقط برای مشترکان جدید 200 تومنه ولی برای تمدید قدیمی ها 285 تومن
اگر سرعت تک کانکشن بهتر شده باشه میگیرم این دفعهنقل قول:
اینم الان وضع نت 16 مگ داتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین من مخابرات داشتم دیگه اعصابم خورد شده بود اینقدر حجم زود تموم میشد، تحقیق کردم دیدم هم خطمون قابلیت داره از شرکت های دیگه اینترنت بخرم هم طرح بقیه شرکت ها بهتر از مخابراته که دیدم حجمهای این شرکت خوبه ولی نظرات منفی هم کم ندیدم ولی دل رو زدم به دریا و خریدم و کاملا هم راضی هستم و دیگه از شر حجم خریدن راحت شدم . البته من تهرانم ، عمده نظرات منفی که دیدم اصلا تهران نبود تبریز و مشهد بیشتر دیدم منفی نوشته بودننقل قول:
عزیز ازین سایت روی حالت سینگل یک تست بگیر ببینیم چه سرعتی میده ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون بابت پاسخت
شما کدوم طرح رو گرفتی ؟ و سرعت تو دانلود چندتا میده؟
و اینکه پینگ تایمش چطوره؟ (واسه بازی آنلاین می پرسم مخصوصا dota 2)
از dxb.valve.net می تونی پینگ بگیری؟ اینجا بزاری؟
من واس خودمو میگم الان دوساله دارمنقل قول:
پینگش خیلی عالیه واس بازی ، دانلود با لینک هم خیلی خوبه و کامل میده اگر نوسان حاصی از سمت بیرون نباشه درسته ولی شبا مثل بقیه افت داره البته چند شبه باز همه شرکتا بهتر شدن کمتر افت پیدا می کنه ولی می کنه ....
تو تستا ممکنه بد نشون بده ولی لزوما تو دانلود همون نیست مثلا ممکنه تو تست 4 مگ بیشتر نشون نده ولی ولی تو دانلود منیجر 1800 کیلو رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیده بان جشنواره نداره برای مشترکین جدید شیرازم ؟؟؟کیفیتش چطوریاست قعطی و افت سرعت نداره من خطم در حد 8 مگ بیشتر کشش نداره شایدم 7 مگ :wac:
من همین الان درخواست سفارش دادم سرویس 8 مگ 6 ترا بین الملل 6 ماهه 200 تومن + هزینه نصب و مالیات کلا 231 تومن در امدنقل قول:
ببینیم چطوره ...
خواهش میکنمنقل قول:
طرح 3 مگ ماهیانه 450گیگ بین الملل
الان rainbow ساعت 22:50 رو PC پینگش رو 110ست و این valve هم که نوشتید تست کردم رو سیستم دیگه 92ست ساعت 22:50 دقیقه که اصولا پینگ بالا میره و سرعت کم میشه به نسبت روز
بجز این 2 سیستم یک موبایل هم وصله به نت که داره استفاده میکنه اینستا
هزینه رانژه 13 تومنه فقط دفعه اوله ... منطقه چند تهرانید ؟نقل قول:
اره اولین باره ثبت نام کردم هزینه رانژه برای همه شرکتا همینه (البته قبلا کمتر بود...)نقل قول:
من فعلا ساری هستم
اعصاب فولادین داری. اموی دیده بان نتنقل قول:
چون هر چند وقت یه برنامه سرت در میارن.
چه برنامه ای دقیقا؟!نقل قول:
بزرگوار من بین این شرکت و آسیا تک موندم مخصوصا سر پارس آنلاین خیلی دردسر کشیدم بعد از 20 روز شکایت به زور تونستم خط رو خالی کنم الان موندم کدوم رو بگیرم شما فکر کنم هر شرکتی رو تست کردی اخه زیاد دیدم توی تاپیک ها شرکت کردی والا اگر میتونی یک راهنمایی بکن از کجا بگیرم من شیرازم این دیده بان نت زیر مجوعه کدوم یک از این شرکتها هستش قعطی و ثباتش چطوریاست افت سرعت شبا رو داره من خطم بیشتر از 8 مگ نمیکشه یعنی توی idm حدود 800 کیلو بایت باید باشه من پارس انلاین داشتم برای بازی افتضاح شده بود تا یک سال قبل خوب بود ولی دیگه خراب شده بود آسیا تک چطوریه به نظرتنقل قول:
ممنون داداش :»
داداش توی اینستا گیری چیزی نداره هی کلیپ ها گیر بکنه حتی شبها ؟؟؟؟ قعطی نداری ؟؟؟ شبا سرعتت کم نمیشه ؟؟؟ کلا پینگش راضی هستی ؟؟؟نقل قول:
قطعی که نه تا الان . شب که چرا ، سرعت از غروب کم میشه به نسبت صبح و ظهر . . . پینگ هم نوشتم همون کامنتنقل قول:
نقل قول:
دستت درد نکنه مثلا شما 3 مگ داری اینستا مشکل نداری حتی شبها هم میتونی ببینی کلیپ ها رو منظور از کم شدن سرعت شبها حدودا چقدر سرعتت افت میکنه آیا غیر قابل استفاده میشه ؟؟؟؟؟منظورم اینه
این شرکت یه شرکت اصلی نیست بلکه پورت و آی پی هاش واس پیشگامانه ، پینگش عالیه اصن شکی نیست توش ، خواستی بگیری ببین پورت پیشگامان میدن یا نه مطمئنم ولی باز قبلش بپرس ...نقل قول:
افت شبا داره ولی چند شبه کمتر شده و تو اینستا مشکلی نیست البته من سرعت 16 دارم بخوای سرعت پایین بگیری که زیاد کلا نباید روش جساب کنی چوت سرعت مناسبی نیست ولی در کل من راضیم و مشکلی ندارم
نه اونقدری افت نکرده تا الان. اینستاگرام نه موردی ندیدم. من ماه اولیه که خریدم و هنوز اونقدری تجربه روش ندارم ولی تا الان کاملا اوکی بوده. شما هم تهرانید ؟ قبلش استعلام بگیرید که خطتون قابلیت داشته باشهنقل قول:
اگه مشکلت برسه به پشتیبانی ،که کارت زاره.نقل قول:
من افت ندارم ولی الان یه هفته هست. قطعی هر دو ساعت دارم. یه دو دقیقه میقطعه. بالاخره گفتن باابت پیکه مصرف این چند روزه.
بالاخره بعد کلی اعصاب خوردی. قرار شد لاگ 3 روزه چک بشه تا ایراد رفع بشه.
یه دوره اون اول که ترکیده بود.یه دو هفته. وسط یه هفته سرعتم افت شدید داشت.
اینجور برنامه هایی داره. و ممکنه بهت بخوره
من راستش دوتا خط داریمنقل قول:
و الان فن آوا دارم روی یکی، که کلا هم قیمتش رو خیلی بردن بالا هم کیفیتش افت کرده مثل قبلا نیست...:thumbsdow
تعرفه دیدبان رو دیده بودم با توجه به نظر دوستان تو این تاپیک درخواست دادم و جمعه سفارش آنلاین دادم.
که جالبه پس از ثبت نام هیچ پیامی برای مشترک نمیاد فقط یه کد پیگیری پرداخت میده ، یه لحظه گفتم نکنه اشتباهی شده ،
که امروز صبح با بخش فروش صحبت کردم طرف گفت عهه خوب شد تماس گرفتین گفتین! سفارش دادین تا درخواستتون رو برای رانژه ارسال کنم! من الان درخواست رانژهتون رو میفرستم به مخابرات ،
دوساعت بعد گفتم ببینم ارسال کرده یا نه ، یکی دیگه گوشی رو برداشت گفت بله ارسال شده به مخابرات برای رانژه.
به مرکز مخابراتیمون(بخش mdf) تماس گرفتم گفتم درخواستم ارسال شده طرف گفت نه چیزی نیومده!
با پشتیبانیشون صحیت کردم جواب داد گفت درخواستتون هنوز ارسال نشده ! ، پیگیری هایی که کردم رو شرح دادم واسش، گفتم چرا حرفاتون تناقض داره گفت من دسترسی ندارم تو سیستمم زده نامشخص!...
خلاصه من خودم از آسیاتک ، شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و فن آوا داشتم، نسبت به اونا به نظر میاد مجموعه ی ضعیفی تری باشن حداقل در مراحل اولیه یا همون فروش ، حالا باید دید بعدش چطوره کیفیتشون...
در آخر دوستانی که آنلاین ثبت نام می خوان بکنن ،واسه سرویس ، ظاهرا باید یه تماس بگیرین صبح بعد سفارش یا تایم کاری، که یه وقت کارتون عقب نیوفته!
سلامنقل قول:
یه پینگ از 9.9.9.9 و prod.euw1.lol.riotgames.com و login.p1.worldoftanks.eu میگیرید ؟
ممنون
نقل قول:
آره بابا یه مشت بچه پسته دار و فرش فروش از کرمان جمع شدن شرکت زدن (پیشگامان یزد هم اصلا آدم حسابشون نمیکنه من خودم به پیشگامان یزد زنگ زدم قبلا ) پول یه سری مردم بی سواد را بابت اینترنت بی کیفیت بالا کشیدن حالا رفتن با پولاشون تو جردن تهران دفتر باز کردن و اسم خودشون رو هم گذاشتن Servco
البته درآمد اصلی شون از اینترنت وایرلس هست نه adsl
پینگش هم اصلا به درد هیچ کاری نمیخوره آخرین بار یکی از نماینده های فروش خودشون به من گفت پینک ما ثبات نداره و به درد بازی نمیخوره خیلی خوب باشه رو 150 هست
Pinging 9.9.9.9 with 32 bytes of data:نقل قول:
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=86ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=83ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=82ms TTL=49
Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=103ms TTL=49
Ping statistics for 9.9.9.9:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 82ms, Maximum = 103ms, Average = 88ms
Pinging prod.euw1.lol.riotgames.com [185.40.64.65] with 32 bytes of data:
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=105ms TTL=233
Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=102ms TTL=233
Ping statistics for 185.40.64.65:
Minimum = 102ms, Maximum = 105ms, Average = 102ms
Pinging woteu1.login.wargaming.net [185.12.240.54] with 32 bytes of data:
Reply from 185.12.240.54: bytes=32 time=96ms TTL=41
Reply from 185.12.240.54: bytes=32 time=94ms TTL=41
Ping statistics for 185.12.240.54:
Minimum = 94ms, Maximum = 96ms, Average = 94ms
پورتارو منتقل کردن رو پیشگامان پینگش عالی شد ، دیگه نمیشه از پینگش ایراد گرفت چون عالیهنقل قول:
پنل کاربریش رو ببینی . میفهمی با کجا طرفی.نقل قول:
من 11 سال اینترنت adsl دارم. ندیدم جایی که پنل من باید بسازم. باید یه یوزر و پسورد بدن بگن برو تو این سایت ،مثلا آسیاتک 1544. بعد وارد پنل شو.
با این قیمتها باید تخلیه کرد
من خرداد 98 سرویس 16 مگ 24 ترابایت خریدم 530 هزار تومن الان همونو گذاشته با مالیات یک میلیون و چهارصد هزارتومن ، البته این قیمت تو پنلشه اگه زنگ بزنی کمتر میدن فک کنم دو روبر 600 700 بدن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به سلامتی قیمت ها رو نجومی بردن بالا همه تخلیه بزنید حساب کار دستشون بیاد:دی:دی
مگه بقالیه:biggrin:.مگه اینکه حجم پایینتر از سرعتهای پایینتر برداریم و برامون سرعت رو تا جایی که جا داره باز بزارن.نقل قول:
مثلا من نگاه کردم 3 مگ 2700 گیگ برام کافیه. اگه رو 8 ببندن. و گر نه تخلیه.
آها یه جورایی بد شانسی هم بوده بنظرم چون اینطور داستان ها اصولا همین وضعیته هر شرکتی باشه . شما کدوم شهر تشریف دارید؟نقل قول:
چه افتضاحی شده! قیمت هاش از همه گرونتر و حجم ها کمتر شد ! من 3 مگ 450 گیگ خریدم 35 تومن الان همون طرح 22 گیگه ! من که این طرح تموم شه تخلیه میکنم میرم از داتک میخرم . 450گیگ یهو شده 22 گیگ ! داتک و های وب همین طرح 63 گیگ میدن
بدتر از این شرکت دیده بان نت مگه داریم!! کلمه فاجعه هم واسه این شرکت کمه. قیمت هارو نزدیک 50 درصد بردن بالا. در یک کلمه افتضاح. آخه اگه وضعیت سرویس خوب بود آدم حداقل نمیسوخت اینقدر. همیشه خدا که قطعه زمانیم که وصله سرعت داغونه. تنها راه تخلیه است واسلامنقل قول:
نقل قول:کدوم بد شانسی.تازه سرویس من خوب در اومده. از georgeshelly بپرس . زمانی که افت داره من ندارم. ببین قطعی 40 روزه داریم تو همین فروم.نقل قول:
امروز از 12 بامداد(7 ساعت خواب رو بزار کنار )9 بار قطعی من داشتم. دیروز 24 بار. زنگ زدم گفتمن بخاطر پیکه،گفتم مگه من مسخره شمام.به اندازه سرویس میفروختین که اینجوری نشه. گفت یه 72 ساعت مودم رو خاموش نکنید تا بررسی بشه. فردا زنگ میزنم .درست نکردن به 195 شکایت میکنم.
پینگ من تو حالت معمولی از خیلی از بچه های اینجا بهتره. من با قیر پی ان افت سرعت ندارم. ولی اینجا داریم با قیر پی ان میترکه. تو ساعات پیک افت ندارم.سرویس من خوب در رفته. اینقدر شاکیم.کرج هستم
سه ماه نده اومدم. حداقل 20-30 بار زنگ زدم کرمان. سال میشد به آسیاتک من زنگ نمیزدم.
باید به 195 شکایت کنی و گر نه تمام شرکتها طول میدن. من شکایت کردم 24 ساعته از آسیاتک تخلیه شدم ولی طرف نکرده بود 10 روز معطل بود.نقل قول:
من به 195 سر تخلیه مخابرات شکایت کردم 3 روز گدشت اصلا هیچی به هیچی . آخر سر برای بار چندم رفتم خود مخابرات اینقدر ایندر اوندر زدم تا تخلیه کردننقل قول:
این 100 گیگ رایگانه واسه من اضافه شده تو قسمت دیدی جت ، من که نمیخوامش کاش میشد انتقالش داد به کسی