برو سایت همراه اولنقل قول:
برگشت فوری رو بزن
من امتحان کردم 24 ساعت نشده برگشت داده میشید
Printable View
برو سایت همراه اولنقل قول:
برگشت فوری رو بزن
من امتحان کردم 24 ساعت نشده برگشت داده میشید
نقل قول:پیام میده حداقل یکی از مغادیر وارد شده با اطلاعات سازمان ثبت احوال مطابقت ندارد
انجام نمیشه عکس دادم
تعداد سیمکارتهاتون بالای 10تا باشه خطا میزنهنقل قول:
تعداد سیمکارتهاتون در 3اپراتور رو بفرمایید چندتا داری
این مورد حذف شود
کلا از همه 8 تانقل قول:
به نمایندگی مرکزی مراجعه کننقل قول:
مشکل رو توضیح بده احتمالا حل میکنن اگر تنبل نباشن...
پس مشکل سیستم احراز هویت هست نمایندگی هم احتمالا همین مشکل و خطا رو بزنهنقل قول:
دوستان من سال 95 از ایرانسل ترابرد کردم همراه اول الا چن ماهی هست که از گوگل و اینستاگرام و برخی سرویس های داخلی مث بیمه سلامت برام اس ام اس نمیاد چن بار با اپراتور تماس گرفتم ولی همچنان مشکل برقرار هست کسی این مشکل رو داشته که رفع کرده باشه.
من هم دارم این مشکل رو همراه آخرنقل قول:
ولی ایرانسل اوکی هست، برای Discord تایید شماره تلفن میخواستم ، هر چی همراه آخر را زدم هیچ اس ام اسی نیامد ولی ایرانسل مشکلی نداره.
از همراه اول به رایتل درخواست ترابرد زدم نزدیک یک ماهه 4 درخواست دادم هر 4تاش بدون دلیل خاصی رد میشه و هر بار میگن دوباره ثبت نام کن :wac: دوباره ثبت نام میکنم بازم روز از نو روزی از نو !! کلی وقت و انرژی ازم گرفتن واقعا پشیمون شدم ! مثل اینکه کلا میخوان مشترک بیخیال بشه و ترابرد نکنه !
از رایتل تماس گرفتن گفتن همراه اول همیشه اینکارو میکنه :eh::thumbsdow کلی هزینه هم برای رایتل میتراشه هم وقت از مشتری بیچاره میسوزنه !
کسی جدیدا با همراه اول ترابرد کرده؟تو مراحل اذیت نمیکنن؟
سلام دوستان
کسی اطلاعی داره VO LTE ایرانسل رو چطور میشه فعال کرد؟ ظارهرا میگن که از 13 خرداد بسته فعالسازیشو و مشترکینی که تا به حال فعال نکردن دیگه نمیتونن فعال کنن.. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
سلام. من دور روز قبل از ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم. از دیروز صبح تا این لحظه هیچ کدوم از پیامک های بانکی واسم نمیاد! 4 تا بانک: ملی مهر پارسیان رفاه
پیامک سامانه ثنا هم واسم نمیاد!!
احتمالاً سامانه های دیگه ای هم هست که نمیاد
پنجاه بار زنگ زدم همراه اول. هی میگن ریست کردیم و 24 ساعت باید ثبت کنین، بلک لیست رو چک کنین!! و...
عجب داستانی شد
- اختلال در دريافت پيامكها پس از ترابردپذيري
اختلال در دريافت پيامكها يكي از شايعترين ايراداتي است كه پس از انجام ترابرد گزارش شده است. تعداد زيادي از اين گزارشات به اختلال و عدمدريافت پيامكهايي نظير پيامك بانكها، پيامكهاي صورتحساب و قبوض، پيامك از سرويسهاي پيامكي نظير اخبار و خطرناكتر از همه پيامكهايي كه براي عضويت و ورود در سرويسهاي آنلاين مورد نياز است، اشاره دارند. تصور كنيد براي ورود به حساب ايميل خود «ورود دومرحلهاي» را فعال كرده باشيد و حالا پس از انجام ترابرد براي ورود به ايميل يا سرويسهاي مشابه دچار مشكل جدي ميشويد. راهحل: در نخستين قدم با اپراتور جديد خود تماس بگيريد و خواستار كمك شويد؛ در صورتي كه مشكل حل نشد با سامانه ۱۹۵ تماس بگيريد و شكايت كنيد و درنهايت در صورت ادامه اين مشكل تنها راه «لغو ترابرد» و بازگشت به اپراتور نخستين است.
سلام. بزرگترین اشتباه شما این بود که به اپراتور همراه اول ترابرد کرده اید.... ترابرد به ایرانسل هیچ مشکلی ندارد ولی همراه اول پاسخگوی هیچ مشکلی نیست...
بنده 6ماه درگیر این مسائل بودم و به شما اطمینان میدم که همراه اول کوچکترین اقدامی برای شما انجام نخواهد داد. توصیه میکنم سریعتر به ایرانسل برگردید
با آرزوی موفقیت
سلامنقل قول:
ای بابا
حالا همراه اول گفت تا 48 ساعت دیگه نتیجه به شما اعلام میشه. از طریق 195 هم شکایت زدم و اونام گفتن 48 ساعت دیگه تماس بگیرین تا جواب رو به شما بدیم.
اگه برگردم به ایرانسل مشکلی پیش نمیاد؟ بعضی از دوستان میگفتن بعد از برگشت یه سری مشکلات عجیب غریب ممکنه پیش بیاد
من به خاطر این ترابرد کردم که سمت ما آنتن ایرانسل مشکل داره و اینترنت هم سرعت بسیار پایین
با توجه به اینکه شهرستان تشریف دارین به ساختمان مرکزی مخابرات شهرتون حضوری مراجعه کنید زودتر به نتیجه خواهید رسیدنقل قول:
سلام. خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد و مطمعن باشین مشکلات احتمالی هم خیلی بهتر و سریعتر از همراه اول حل خواهد شد.
اگه شما بابت عدم آنتن دهی ایرانسل از 195 و 700 پیگیری میکردین یقینا پاسخ بهتری میگرفتین تا اینکه ترابرد کنین به اپراتور بی حساب و کتابی مثل همراه اول
بنده شخصا حدود 15 شکایت از همراه اول دارم که عالی ترین مراجع هم تاییدش کردن ولی همراه اول هیچ اقدام مثبتی انجام نمیده. برای همین میگم بجای اعصاب خردی، برید ایرانسل و مشکل آنتن دهیتون رو رفع کنین.
بفرمایید کدام قسمت رامسر تشریف دارین تا بنده شماره مستقیم مسئول رسیدگی به bts های منطقه رو بهتون بدم و مشکلتون حل بشه
خداروشکر از امروز صبح 90 درصد مشکل پیامکم بعد از ترابرد حل شد. از بانک ملی و مهر بدون مشکل پیام میاد. از گوگل و مایکروسافت و اینستاگرام و تلگرام و سامانه ثنا و دیجی کالا و... هم کد میاد.
ولی از پارسیان و رفاه پیامک نمیاد و البته کد حساب سامسونگ هم واسم نمیاد. صبح دوباره زنگ زدم و گفتن مشکل شما هنوز در حال بررسیه و تیکت هنوز جوابش نیومده.
فکر کنم این موارد هم به زودی حل شن. تا شنبه حل نشه دوباره تماس میگیرم.
این سه چهار روز که این مشکل واسم پیش اومد به طور همزمان به 195 هم زنگ میزدم هم توی پنلش شکایت ثبت میکردم. به 9990 هم زنگ میزدم و هم ایمیل میدادم. پدرشونو درآوردم. گفتم تا دو روز دیگه حل نشه برمیگردم به ایرانسل. از بس زنگ زدم که همه اپراتورهای 9990 منو شناختن :D
خلاصه این تماس های متعدد جواب داد و خداروشکر امروز صبح بخش بزرگ و مهمی از مشکل حل شد.
سلامنقل قول:
اتفاقاً رفتم. اصلاً توی باغ نیستن. گفتن از همون 9990 پیگیری کن و صبر کن جوابش بیاد. بعدش توی سیستم نگاه کرد گفت سرویس پیامک خطت فعاله. فقط در همین حد!
طبق تجربه ای که داشتمنقل قول:
این مورد بین 1 هفته تا 1 ماه ممکنه خطا داشته باه و بعد از اون همه چیز درست میشه .
دمش گرم :biggrin:نقل قول:
بعد از اینکه صبح اون موارد درست شد به 9990 زنگ زدم و گفتم پیام حساب سامسونگ و پیام پارسیان و رفاه و همچنین کد سایت my.mci.ir نمیاد.
به 9990 ایمیل هم زدم
توی سایت 195 هم یه تیکت جدید زدم.
تا 10 دقیقه قبل چند بار تست کردم و پیام واسم نمیومد
ولی الان یهو دیدم واسم پیام پارسیان اومد!
رفتم بانک رفاه رو چک کردم دیدم اونم پیامش اومد
حساب سامسونگ هم تست کردم کد واسم اومد
و در نهایت my.mci.ir هم کدش اومد
خیلی جالب بود واسم که در عرض 10 دقیقه سایر مشکلات هم حل شد.
به نظر میرسه دیگه مشکل پیامک کامل حل شده
خلاصه که هر کی این مشکلات رو داره به طور همزمان 10 بار در طول روز به 9990 و 195 زنگ بزنه و پیام بده. دیروز که زنگ زده بودم اپراتور 9990 گفت شما 8 بار تماس گرفتین و کارشناسان ما 8 بار درخواست پیگیری سریع تیکت رو واسه شما زدن!:D
سلام، اگر کسی که ترابرد کرده بخواهد دوباره به اپراتور اصلی برگردد دوباره سیمکارت برایش ارسال می شود یا باید سیم کارت قبلی اپراتور اصلی را استفاده کند؟
سیم کارت جدید باید از اپراتور اصلی بگیردنقل قول:
ممنون، برای برگشت به اپراتور اصلی یا ترابرد به اپراتور دیگر برای دفعات دوم و بعدی هم هدیه ترابرد اختصاص پیدا می کند یا نه؟نقل قول:
بستگی به اپراتور داره و زمانی که تو اپراتور دیگر موندینقل قول:
اوایل شروع طرح ترابرد
با برگشت به اپراتور پایه تمامی هدایا به مشترک تعلق میگرفت . ولی الان با برگشت تو اپراتور همراه اول فقط 6 ماه مکالمه نیم بها به مشترکین دائمی میده و بسته های اینترنت تعلق نمیگیره .
این ترابرد یه بدبختی بیشتر نیست. من خط همراه اولم رو ترابرد کردم ایرانسل از اون زمان به بعد اس ام اس هام گاها خیلی دیر میاد یا اصلا نمیاد
یک مشکل جدی دیگه که دارم وقتی در حال صحبت هستم و تماس دزیافت میکنم پشت خطی کار نمیکنه و رجکت میشه خود به خود، گاهی اوقات هم کار میکنه، 4 تا گوشی عوض کردم با تمام تنظیمات ور رفتم نشد که نشد
این ترابرد یه بدبختی بیشتر نیست. من خط همراه اولم رو ترابرد کردم ایرانسل از اون زمان به بعد اس ام اس هام گاها خیلی دیر میاد یا اصلا نمیاد
یک مشکل جدی دیگه که دارم وقتی در حال صحبت هستم و تماس دزیافت میکنم پشت خطی کار نمیکنه و رجکت میشه خود به خود، گاهی اوقات هم کار میکنه، 4 تا گوشی عوض کردم با تمام تنظیمات ور رفتم نشد که نشد
عزیزانیکه مشکل عدم دریافت پیامک بانکی و عدم دریافت کد های تایید ثبت نام سایت ها و برخی اپلیکیشن ها دارند پس از ترابرد به هر اپراتوری من این مشکل را پس از ترابرد به همراه اول داشتم و کارشناسان 9990 نیز قادر به رفع این مشکل نبودند اما در قسمت تنظیمات سیم کارت یکبار سیم کارت را در حالت 2G یا 3G قرار دهید بلافاصله مشکل من حل شد و پیامک بانکی برایم ارسال شد و دوباره سیمکارتم را در حالت LTE گذاشتم و مشکلم بطور کامل حل شد هیچکدام از کارشناسان همراه اول قادر به رفع مشکلم نبودند با این ترفندی که زدم مشکلم حل شد
من دائمی رایتل دارم و به همراه اول ترابرد کردم الان در باشگاه فیروزه ای امتیاز من را زده منفی 100 و سرویس VoLTE هم فعال نمیشه
طی تماس با همراه اول ۹۹۹۰ و ثبت شکایت در سامانه ۱۹۵ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم امتیاز باشگاه فیروزه ای درست شد و هم سرویس VoLTE همراه اول فعال شد.نقل قول:
هنگام استفاده از سرویس VoLTE همراه اول امکان استفاده از سرویس آهنگ پیشواز و سرویس محدودیت مکالمات بین المللی وجود ندارد
دوستان ترابرد هزینه داره؟ مخصوصا همراه اول؟
برای همه اپراتورها رایگانهنقل قول:
داشتم تو تعرفه های همراه اول رو میدیدم نوشته بود هزینه ۱۵نقل قول:
عجب! من چند سال پیش بین رایتل و ایرانسل جابجا شدم رایگان بود.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:از رایتل به همراه اول در دفاتر خدمات ترابرد انجام دادم مبلغ 10تومان هزینه گرفتند البته روی بروشور که به دیوار دفتر بود نوشته بود هزینه ترابرد 15 تومان، همراه اول که ترابردش پولی شده بقیه اپراتور ها را اطلاع ندارمنقل قول:
و اما خروجش؟نقل قول:
فعلآ که یه هزینه مسخره بابت سیم رایگان میگیره. ۶۰ تومن باید بابت سیم کارت بدی.... جهت جلوگیری از خروج
- - - Updated - - -
و اما خروجش؟نقل قول:
فعلآ که یه هزینه مسخره
و اما خروجش؟ متوجه منظور شما نمی شوم، سوال خودتان را واضحتر بپرسید.نقل قول:
ماجرای ۶۰ تومان چیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترابرد به شاتل موبایل امکانپذیر شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ورود به همراه اول رو اشاره کردید، من خروجش رو میگم.نقل قول:
نیچی میخواستم ترابرد کنم، گفتن باید 60 تومن پرداخت کنید چون سیمکارت شما هدیه بوده. لازمه بگم سیمکارت اعتباری رو بسته مودم بوده که بابت مودم من به همراه اول پرداخت کردم! اما فکر میکنن صلواتی دادن
- - - Updated - - -
نیچی میخواستم ترابرد کنم، گفتن باید 60 تومن پرداخت کنید چون سیمکارت شما هدیه بوده. لازمه بگم سیمکارت اعتباری رو بسته مودم بوده که بابت مودم من به همراه اول پرداخت کردم! اما فکر میکنن صلواتی دادن
- - - Updated - - -
فلسفه لین اپراتور های مجازی رو درک نمیکنم. چرا باید از دلالی که به راتیل داره پول میده و خود رایتل هم اکثرا رو ایرانسل یا بیشتر از اون همراه اول چتر هست، سرویس بگیرم؟ در مورد تهران کرج صحبت نمیکنم. بین راه و شهرستان های کوچکترنقل قول: