سلام
من میخوام یه گوشی نوکیا بگیرم که مثل سری 60 برنامه هاش زیاد باشه.
یعنی تو نصب برنامه ها زیاد ارور نده.
چیزی رو اگه می شناسید ، بیزحمت به من هم بگید.
متشکرم.
Printable View
سلام
متشکرم.
سلام
متشکرم.
سلام سلام
خیلی فوری کمک برای مشاوره
بینه 6300 و 5700 و k800 کدوم بهتره؟
پخش آهنگ عالی
دوام باطری خوب
دوربین خوب
پخش با هندفری عالی
دوربین و باتری k800 حرف نداره.نقل قول:
در مورد موزیک پلیر هم باید بگم که 5700 بهتره.
البته این نظر منه .
ممنون اگه میشه تمامه مزایا ومعایبشو بگید
مثلاً پخش کت 800 چطوره؟
6300 چی/
6300 : باطری افتضاح ( تو کامنتایه جی اس ام آرنا رو بخونی اکثر یوزرا از ضعف باطریش شکایت دارن ! ) صدای قابل قبول تو هندزفری ! دوربین متوسط تو رده 2 مگ ها !نقل قول:
ممنون اگه میشه تمامه مزایا ومعایبشو بگید
مثلاً پخش کت 800 چطوره؟
6300 چی/
5700 : باطری متوسط ... صدای خوب تو هندزفری ( نه به خوبی سری W ) ... دوربین متوسط تو رده 2 مگ ها ( تو نور مناسب عکساش خوبه ولی تو نور کم نه ! )
K800 : باطری خوب ... صدای قابل قبول تو هندز فری ... بهترین دوربین 3 مگ !
در مجموع به نظر میرسه کیفیت پخش موزیک واست مهمتره پس 5700 گزینه ی بهتریه !
همین امکانات تو سری دبلیو چی هست من قبلاً دبلیو 700 داشتم(یعنی دارم)
کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
U600 or k810
انتخاب بین این دو خیلی سخته.
والا تو سری W گوشی های جدیدی مثه W610 , W880 , W850 , W660 هستن ! ولی امکانات خاصی بیشتر از همون W700 ندارن ! دوربین همشون 2 هستش ! واکمنشون جدیدتره ! W610 , W880 اوتو فکوس دارن ! W880 رزلوشن صفحش بالاتره از بقیه !نقل قول:
همین امکانات تو سری دبلیو چی هست من قبلاً دبلیو 700 داشتم(یعنی دارم)
البته اگه از W700 خسته شدی میتونن گزینه های خوبی باشن ! و گر نه شاید خیلی چیز جدیدی نسبت به W700 نداشته باشن !
من اگه باشم به خاطر ظاهر نافرم K810 قطعا U600 رو ترجیح میدم ! ولی اگه با K800 مقایسه کنی بدون شک به دلیل دوربین و باطری بهتر میرم سراغ K800 !نقل قول:
کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
U600 or k810
انتخاب بین این دو خیلی سخته.
خیلی ممنون نابخشوده جان
اگه قیمتم سراغ داری ممنون میشم
راستی اون قسمت چرخشیه 5700 که مثله 3250 زود خراب نمیشه که؟
من دویست هز تومان پول دارم چه گوشی پیشنهاد میکنید..........
من هم w700 دارم و هم 5700نقل قول:
ولی بنظر من اگه میخوای k800 بگیری همون بهتر که 5700 بگیری چون:
5700:
دوربین نسبتا" خوب
صدای فوق العاده
باتری فوق العاده
البته اگه گوشی ای که میگیری اصلی باشه.
k800 ضعفش رو باتریشه (چون وقتی از موزیک با صدای بلند برای مدت طولانی استفاده میکنی باتری خالی میکنه)
و 5700 هم از لحاظ جاوا یکم -البته یکم- گیر میده
6300 رو که چون گوشی جدیدی هست مطمئنا" برنامه هاش کمه ولی باتری و آهنگشو نمیدونم
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
سلام.اول از همه تشکر از همه ی دوستان به خاطر همکاریشون.من میخوام گوشی بخرم سقف موجودی هم 700 تومن.از بین اینا چی پیشنهاد میکنید بچه ها؟البته قیمت این گوشیهارو ندارم خودم.شاید بیشتر از 700 باشه اما حالا شما نظرتون و قیمت گوشی رو بگید.اگه گوشی دیگه ای مد نظرتون هست ممنون میشم راهنمای کنید.
Nokia N93i
Nokia N95
Nokia E90
Sony Ericsson P1i
Apple iphone
Prada
لام من یه ان90 دارم میخوام یه 150 هزار تومن بزرم روش چی می تونم بخرم ؟؟؟؟؟ان90 دسته دومش چنده؟؟؟؟؟؟
بهتر دوربینش 3 باشه صداشم خوب باشه
شکلشم قشنگ باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا جواب ملتو نمیدید؟منتظریم.....
ببخشید از کجا فرق اصلی رو از تقلبی تشخیص بدم؟
به نظر من بین n95 , p1 یکیو انتخاب کن اگر میخوای دوربین بالایی داشته باشی n95 خوبه , gps هم داره ولی نه اگر برات صفحه لمسی داشته باشی و دوربین هم بعد نباشه p1 بگیر قیمت p1 =520 حالا یه نمه بالا پایین داره n95=620 هست (یه نمه بالا پایین داره ) البته قیمت p1 الان به نظر من یه خورده بالا هست اگر 400 یا حداکثر 450 بود بهتر بود همین طور n95 که 500 و 550 باشه تو گوشی خریدن زیاد راستی اگر کیفیت صدا هم برات مهمه p1 72 کالنه هست , n95 64 کالانه اگر به خودم باشه p1 بهتر هست البته هر کسی یه سلیقه ای داره باید ببینی چی میخاینقل قول:
قیمت 5700 حدود 290 تومن ! و K800 حدود 260 تومن !نقل قول:
خیلی ممنون نابخشوده جان
اگه قیمتم سراغ داری ممنون میشم
راستی اون قسمت چرخشیه 5700 که مثله 3250 زود خراب نمیشه که؟
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
دمت گرم روحی جون.از iPHONE آمار نداری؟
خوب عزیزم اگه قیمت این گوشی رو بخوای یه چیزی حدود 560 (بالا و پایین )هست از نظر دروبین 2 مگا،هست خوب صفحه لمسی و16 میلیون رنگ هست که از p1 هم بالاتر هست و اندازه صفحه نمایش هم 3.5 اینچه سیستم عامل مک روشه (که نظر من و عده ای از دوستان خوب برنامه زیادی رو نمیتونی پیدا کنی و این یه نقظه ضعف هست) اما یه چیز جالب اینه که حافظه 8 الی 4 گیگی داره اگه نظر منو بخوای بیخیالش شونقل قول:
بله اگه میتونی صبر کن من هم منتظر پایین امدن این گوشی هستم البته امید هست که وقتی ماه نوامبر گوشیهای w960,k850 بیان و قابل رقابت در سبک خودشون باشن قیمت افت کنه و بیاد پایین البته فکر نمیکنم انقدر باید پایین نهایتا 380 تا 400 بشه حالا باید صبر کرد اگه میتونینقل قول:
سلام دوستان
بين U600 و U700 سامسونگ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنين ؟؟؟؟؟
الان قيمت اين دو تا گوشي چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
U700 گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقطه ضعفهاي اين دو تا نسبت به هم چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حافظه Sms U600 چند تاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون:11:
با یه زره پول بیشتر میتونی یه w810 بگیرینقل قول:
نقل قول:
هر کسی یه علایق شخصی داره اما U600 سر تره U600=270 یه نمه بالا پایین دارهU700= به علت کمی این گوشی وتقاضای زیاد این گوشی به قیمت 300تا 350 فروخته میشه اما همچین آش دهن سوزی نیست بهر حال نقاط ضعف هم میشه اشاره کرد به U600=رادیو داره ، نوع زنگ 64 کالانه ، 3g ندار ،حافظه داخلی 60 مگ ، دوربین دوم نداره ، وزن هم 81 گرم،
U700= رادیو نداره، نوع زنگ 72 کالانه، 3gداره، حافظه داخلی20 مگ، دوربین دوم داره، وزن هم 86 گرم
و حافظه sms به اندازه حافظه ای که دار
امید وارم که که کمکت کرده باشم
دوربین 3.2 هستن اینا N73=339, K810=320,K800=260, U600=270,D900=230نقل قول:
همین
نقل قول:
دوباره دمت گرم روحی جون.خیلی آقایی.
جدی اگه قیمتش این حدود باشه معطل نمیکنم.من فکر نمیکردم ایران اومده باشه.گفتم اگه اومده باشم قیمتش حتما بالای 1 تومنه.اما به این قیمت باشه میخرم.راستی یه سوال دیگه مخابرات ایران سیستمشو ساپورت میکنه؟
سلام
خسته نباشید
من می خوام یه گوشی نوکیا بخرم که این مزایا رو داشته باشه:
1-بزرگ بودن حروف روی صفحه کلید
2-قابلیت فارسی شدن (قابی براش باشه که روی صفحه کلیدش حروف فارسی باشه)
3-نوشته های روی صفحه مانیتور گوشی بزرگ باشه
4-دوربین و بلوتوس و اینجور چیزا هم داشته باشه.
حالا برنامه خور نباشه (سیمبیان) نداشته باشه مهم نیست
لطف کنید و مدل های گوشی های نوکیایی که این ویژگی ها رو دارند رو به من معرفی کنید.
خیلی متشکرم.
به نظر من 6300 گزینه واقعا مناسبی برای شماستنقل قول:
دقیقا همون چیزیه که دنبالشی
دوستان سلامنقل قول:
990 خوبه
ح1 هم که 100% بهتره
همین p1 می تونه آدم رو راه بیاندازه
دوست عزیز این گوشی هم چین چیز شاخی هم نیست فقط صفحه نمایش با کیفیتشه که خوبه وگر نه دیگه هیچی نداره یه معایب مسخره ای داره که آدم فکر میکنه این اصلا گوشی نیست اصلا با ذائقه ایرانی سشازگار نیستنقل قول:
جدی اگه قیمتش این حدود باشه معطل نمیکنم.من فکر نمیکردم ایران اومده باشه.گفتم اگه اومده باشم قیمتش حتما بالای 1 تومنه.اما به این قیمت باشه میخرم.راستی یه سوال دیگه مخابرات ایران سیستمشو ساپورت میکنه؟
نقل قول:
ممنون.امروز که یکم تحقیق کردم در موردش دیدم بلوتوث هم نداره.دوربینش فیلمبرداری نمیکنه.
فقط ظاهرش چشمو گرفت و اینکه گوشی نیست که دست هر کسی باشه.
نقل قول:
100 % تایید میشه البته من گفتم تو پسته قبلیم توضیح دادم که این گوشی مالی هم نیست دوما تو یه سایتی خوندم که فقط تو کشور امریکا ساپورت میشه (حالا چقدر صحت داره نمیدونم)و بعدشم انقدر سیستم عامل مسخره ای داره آدم عارش میشه بره طرفش سوما گول ظاهرش رو نخور اگر به سایتهایorکد:www.gsm.ir
بری میبینی که امتیاز به این گوشی چقدر پایین داده شده در هر حال این گوشی که اول اومده بود حدود 1.5 بود و حالا میبینی با چه افته قیمتی رو برو شده خلاصه اینارو گفتم که بعد خریدنش پشیمون نشیکد:www.digikala.com
اقا samsung p850 چطوره ؟ ( فرقش با z700 چیه )
اگه میشه یه تحلیل کامل ازش بکنین + قیمت + نظر نهایی خودتون + مرسی
روحی جون.بازم ممنون .جدا شرمنده میکنی.
من که قفل کردم دیگه.نمیدونم گوشی چی بگیرم؟
ولی فکر کنم آخرش برم همون آیفون بگیرم.
آخه من نه اهل بلوتوث بازی هستم.نه با گوشی فیلم برداری میکنم.
در مورد اینکه گفتی فقط تو آمریکا ساپورت میشه کاملا حق با شماست.
اما من شنیدم تو ایران 2 تا مدل هست:1-مدل چینی که یه سری امکانات به گوشی اضافه کردن چینیا
2-مدل هک شده.(همون مدل آمریکا که Unlock شده باصطلاح)
هر چی دلت میخواد بخر!نقل قول:
تا وقت داری ! آیفون بهترین انتخاب تو میتونه بشه.:11:
2 تا قیمت برای 2 گوشی دست 2 می خواهم
6260 سالم
5300 بلوتوث خراب
هزینه تعمیر بلوتوث چنده
نقل قول:
اگه سوالم سخته بگین ! اگه که راحته هم جواب بدین = پس نتیجه میگیریم یه چیزی باید بگین !:13::41:
آقا من یه گوشی
O2 Xda cosmo میخوام بگیرم نظرتون چیه؟:10: